versleutelen verkeer tussen Outlook en Exchange

Als u gebruik maakt van Outlook 2003 met een Microsoft Exchange-server voor uw e-mail, meestal in een zakelijke omgeving, die voor u interessant zijn om te weten dat u alle netwerkcommunicatie tussen de Outlook-client en de server kan versleutelen, te beschermen tegen potentiële hackers snuiven uw e-mailverkeer.

Ten eerste, selecteert u Extra en vervolgens E-mailaccounts in het dropdown-menu

Standaard wordt een wizard scherm verschijnen met “weergeven of wijzigen van bestaande e-mail accounts” gekozen als standaard. Kies volgende op dit scherm.

U krijgt een scherm met uw e-mailaccounts hier te zien. Selecteer degene die “Microsoft Exchange Server” zegt, en klik vervolgens op de knop Wijzigen

Klik op de knop Instellingen op de volgende pagina

Klik op het tabblad Beveiliging op de volgende pagina en je zult dit scherm zien

Zorg ervoor dat u de “versleutelen van gegevens” checkbox te controleren. Dit zal ervoor zorgen dat alle communicatie tussen de Outlook-client en de Exchange-server worden versleuteld.

Weet iemand wat voor soort encryptie dit is en hoe veilig het is?

Naast Eric Christensen commentaar, wat extra belasting doet de server als deze optie is ingeschakeld?

Is er een overeenkomstige instelling op de Exchange-server om deze encryptie uit te schakelen als ik wil het niet geactiveerd zelfs als de gebruiker het vak in Outlook heeft gecontroleerd?

Bedankt

Conor.

Eric

In Outlook Help-bestand is dit wat het zegt over Ecryption van berichten: Of is dit gewoon van Outlook naar Exchange of Outlook op het internet het niet zeggen.

3DES is de standaard encryptie-algoritme. Encryptie sterkte is niet langer beperkt door de Amerikaanse overheid. Microsoft Outlook maakt gebruik van de RC2 algoritme standaard bij het rijden op een 40-bit besturingssysteem dat niet beschikt over 128-bit encryptie.

3DES een encryptie-algoritme op basis van de Data Encryption Standard (DES). Triple DES (3DES) herhaalt DES drie keer. Bijgevolg 3DES loopt langzamer dan de standaard DES. Het is echter veiliger.

goed zo.

Het meest zuidelijke punt van de continentale Verenigde Staten continu boven water is Ballast Key gevestigd in Florida.