nadruk booster is een slanke en gratis productiviteit timer

Als u op zoek bent naar een onopvallende timer die smelt in de achtergrond, maar toch helpt je te focussen en snijd je werk in hanteerbare brokken van de tijd, Adobe Air-gebaseerde Focus Booster is de lichtgewicht tool voor je.

Focus Timer is ontworpen om u te helpen carve-up van uw werk in 25 minuten blokken met 5 minuten pauze op basis van de Pomodoro Technique (u kunt het werk / pauze lengte wat je wilt in de instellingen echter aanpassen). U kunt de interface minimaliseren volledig uit het zicht of omlaag om een ​​klein doosje, maar Focus Booster echt schijnt wanneer u de bar op ware grootte als de tijdbalk te verlaten langzaam te vullen als uw werk en breek blokken vervallen-een visuele tijd indicator is een zeldzaamheid in de desktop-timers.

Bezoek de link hieronder om een ​​gratis exemplaar van Focus Booster te grijpen.

Focus Booster

Focus Booster is goed en multi-platform … maar je kunt ook proberen met behulp van uw toetsenbord voorkeursinstellingen. Misschien heb je een tabblad met de naam “Typing Breaks” (Ubuntu wordt geleverd met het), volledig configureerbaar (tijd voor pauzes, enz.) En trayicon visuele indicator, die niet alleen waarschuwt u na het werk de tijd om is, maar ook uw scherm te blokkeren tijdens de pauzes . Screen blocking is een goed beleid voor beginners om Technique Pomodoro’s.

Focus Booster heeft de plus van een hoorbare “klikken” klok om u te helpen blijven gericht op uw taak, maar misschien in cel opstellingen krijgt dit geluid vervelend voor iedereen.

Dankzij J.K. Rowlings specificaties, werden de Harry Potter-films allemaal gefilmd in Groot-Brittannië met de Britse acteurs.