eerste ronde van ubuntu 14.04 alpha releases beschikbaar om te downloaden

Ben je uitgekeken naar de volgende Ubuntu LTS release? Dan zult u zeker worden opgewonden door dit stukje nieuws! De eerste alpha versies van Ubuntu 14.04 zijn nu beschikbaar voor download in vijf verschillende ‘smaken’ voor uw systeem testen plezier.

First things first, de reguliere Unity UI versie van Ubuntu is niet en zal niet beschikbaar zijn als een alfa te downloaden, maar zal deze komende lente beschikbaar zijn in de beta fase van ontwikkeling.

Als u denkt dat het overslaan van de eerste ronde van alfa bouwt, omdat ze een beetje instabiel is een goed idee kan zijn, dan is het gewoon een kwestie van wachten op de volgende ronde van de alpha releases beschikbaar komt tegen het einde van volgende maand.

De vijf versies beschikbaar om te downloaden op dit moment zijn: GNOME, Kubuntu, Xubuntu, Edubuntu en Kylin. Haast over meer dan een kopie van uw favoriete versie nu te pakken!

Download Ubuntu GNOME 14.04 (Trusty Tahr) Alpha 1

Download Kubuntu (Trusty Tahr) Alpha 1

Download Xubuntu 14.04 (Trusty Tahr) Alpha 1

Download Edubuntu 14.04 (Trusty Tahr) Alpha 1

Download Ubuntu 14.04 Kylin (Trusty Tahr) Alpha 1

[Via OMG! Ubuntu! ]

Dit was de release ik zat te wachten. Nu zodra de stabiele versies loslaat gaat Xubuntu te vinden op de harde schijf van mijn laptop.

@ NSDCars5 – Net als u, ook ik heb gewacht op deze bijzondere release. De korte 9 maanden ondersteuningsperiode voor andere versies is gemaakt samen met hen iets anders dan testen “minder dan wenselijk ‘grotendeels.

Ik denk dat GNOME zal de UI van de keuze voor mij … ^ _ ^

Er zijn geen overgebleven afstammelingen van de 16e Amerikaanse president Abraham Lincoln; zijn laatste afstammeling, achterkleinzoon Robert Todd Lincoln Beckwith, overleed op 24 december 1985.