niet vallen voor haar: “gratis telefoons” kost $ 360, en “$ 199 telefoons” kostte $ 1040

“Hier krijg je een gratis telefoon!” En “$ 199 iPhone! ‘, De advertenties schreeuwen. Niet alleen zijn gratis telefoons niet gratis, zullen ze je meer kosten op de lange termijn dan betaald telefoons. Zelfs korting telefoons zijn honderden dollars duurder dan de volledige prijs telefoons.

De getallen in de titel zal variëren van Carrier to Carrier en telefoon naar telefoon, maar we laten zien hoe we kwamen met deze onderstaande telefoonnummers. Ze illustreren hoe je meer betaalt wanneer u een telefoon te kopen op contract, zelfs als het niet lijkt alsof het op het eerste.

Door nu, zouden de meeste mensen zich realiseren dat er een vangst om al deze gratis en korting op telefoons – de contracten. Dat “gratis telefoon” kan gratis op zijn eigen, maar het zal krijg je opgesloten in een twee jaar durende contract. Je bent niet echt het krijgen van een gratis telefoonnummer – je krijgt een telefoontje en twee jaar van de mobiele telefoon betaalde dienst op $ X per maand voor 24 maanden. Wilt u uw contract op te zeggen, je gedwongen aan een annuleringskosten betalen – “. Gratis telefoonnummer” Immers, de vervoerder om de kosten van die terug te vorderen

In andere sectoren, zou dit soort reclame worden uitgelachen. Hoe zou jij je voelen als iemand u een “kosteloze televisie” dat vereist een tweejarige kabel-TV contract dat een extra $ 30 per maand kost ondertekenen aangeboden? Je zou worden opgesloten in een contract en uiteindelijk betalen $ 720 voor die “gratis” $ 500 televisie in de loop van uw contract van twee jaar. Dat is wat er gebeurt met een mobiele telefoon contracten.

Laten we eens een kijkje nemen op nu veel van deze gratis telefoons eigenlijk kost. AT & T biedt nu een korting als je niet op een contract – met andere woorden, u geld besparen op uw maandelijkse factuur als je de “vrije telefoons” skip of “gereduceerde” $ 99 of $ 199 telefoons. AT & T zal uw factuur verlagen met $ 15 per maand met goedkopere plannen en $ 25 per maand met duurdere plannen.

Laten we zeggen dat je pakte een “gratis telefoon” en een 2 GB maandelijkse waarde van het aandeel plannen van AT & T. Je zou $ 80 per maand te betalen. Aan de andere kant, als je de volle prijs betaald voor een telefoon en kreeg het niet op een overeenkomst, zou je $ 65 per maand te betalen voor dezelfde dienst. Meer dan twee jaar, dat is een verschil van $ 360 die u wilt besparen op een contract. Als u pakte een goedkope smartphone off-contract – als Motorola’s $ 199 Moto G – je zou geld te besparen in de loop van het contract.

Maar AT & T biedt niet de beste deals over off-contract service. Ze hebben pas onlangs begonnen met het aanbieden van een korting op dergelijke telefoons, en ze zijn alleen te doen, omdat hun concurrenten moeilijk concurreren op dit punt. Bijvoorbeeld, Straight Talk draadloze biedt een $ 45 maandelijkse plan met onbeperkte mobiele data, telefoongesprekken en sms-berichten. Maar er is geen optie voor een contract – je moet de telefoon te kopen voor de volledige prijs up-front. Voor een high-end telefoon, dat is nogal een prijs – $ 650 voor Apple’s iPhone 5s, bijvoorbeeld.

Maar $ 650 telefoons zijn goedkoper dan u misschien denkt. Bijvoorbeeld, het oppakken van een iPhone 5s met een 2GB plan AT & T kost je $ 199,99 + $ 80 per maand, of een totaal van $ 2120 meer dan twee jaar. Het oppakken van een $ 650 iPhone 5s en het besteden van $ 45 per maand voor een Straight Talk onbeperkt plan zal u een totaal van $ 1730 kosten meer dan twee jaar. Dat “scherp geprijsde telefoon” eigenlijk kost je $ 390 extra hier – u een $ 1040 voor dat de iPhone 5s op AT & T te betalen over de looptijd van het contract.

Het verschil is zelfs nog groter wanneer je begint te kijken naar meer mobiele data – je kunt niet eens onbeperkt data op AT & T, en meer gegevens zal u veel meer kosten. Koop een iPhone 5s met 50 GB aan gegevens van AT & T en je zult moeten betalen $ 415 per maand.

Dus hoe hebben we uiteindelijk vast in een dergelijke verwarrende situatie? Immers, auto’s verkocht met geen geld niet “vrije auto’s.” De meeste mensen kopen computers, televisies en andere dure artikelen door te betalen voor hen up-front, niet door ze te leasen en het betalen van een maandelijkse vergoeding in ruil voor een lage up-front kosten.

Als je een credit card hebt, kun je iets voor te krijgen “gratis.” Gewoon kopen het item op uw credit card en betaalt de minimale maandelijkse vergoeding. In werkelijkheid, we weten dat dit een vreselijk idee, want we worden geplakt voor altijd het betalen van deze maandelijkse vergoeding. We zullen veel meer dan de oorspronkelijke kostprijs van het item te betalen wanneer de credit card maatschappij is door middel van bij ons. Gratis telefoons zijn net als het kopen van een telefoon op een credit card, met uitzondering van de mobiele telefoon vervoerder krijgt om de winst van het geven van je crediteren up-front pocket.

De mobiele telefoon carriers slaagde erin de meeste mensen kopen op-contract telefoons door alleen het verstrekken van een enkele optie. Het verstrekken van een goedkope telefoon up-front is geen slechte zaak – het betekent dat mensen die niet het geld te besteden hebben up-front kan een high-end telefoon te krijgen, zelfs als ze uiteindelijk meer moeten betalen – maar dragers zet deze als de enige optie. Je zou hetzelfde bedrag per maand betalen, ook indien u het contract telefoon of niet, wat betekent dat iedereen werd geduwd om een ​​gratis of goedkopere telefoon te kopen op een contract heeft. Concurrentie van prepaid, off-contract carriers zoals Straight Talk en zelfs T-Mobile hebben telefoon kopers meer opties gegeven, dus dingen veranderen in de draadloze industrie.

Het is alsof uw kabelprovider u de kosten van het huren van een televisie, zelfs als je al in het bezit één in rekening gebracht. Iedereen zou beginnen met het leasen van televisies in plaats van ze te kopen voor full-prijs, omdat zij de kosten van beide manier zou moeten betalen.

Dus, moet u voorkomen dat gratis en korting op een telefoon? Niet per se – misschien slechts een bepaalde luchtvaartmaatschappij heeft een goede dekking in uw omgeving en ze je niet een korting aanbieden voor het kopen van een telefoon up-front. Maar ‘gratis telefoons “en” scherp geprijsde telefoons “zijn duurder dan de volledige prijs alternatief, dus ze zijn een noodzakelijk kwaad op zijn best. Zorg ervoor dat u de kleine lettertjes te controleren bij het winkelen voor een telefoon en mobiele telefoon plan – die gratis en korting op telefoons kijken goedkoop, maar ze zijn duurder op de lange termijn.

Afbeelding Credit: Clive Darra op Flickr, Eliot Phillips op Flickr, Amy Claxton op Flickr

Dit is echt niets nieuws.

Sommigen van ons hier kan herinneren van de dagen van de American Telephone & Telegraph – ook wel bekend als “The Phone Company” – omdat het in feite was het de enige bron van waar een persoon of bedrijf telefoondienst zou kunnen krijgen.

Net als in de dagen dat de grote Hollywood-filmstudio’s ook eigenaar van de theaters waar hun films werden getoond – AT & T bezat alle apparatuur … en de enige manier voor u om een ​​fysieke telefoon in uw huis of kantoor was huren van AT & T – die een extra toeslag toegevoegd aan uw telefoonrekening was.

Terug voor de grote breuk, was er geen andere optie – er was niet zoiets als de mogelijkheid om uw eigen telefoon te kopen bij een elektronica en huishoudelijke apparaten op te slaan … het gewoon niet bestond.

We betaalden voor de kiestoon, de hardware, en voor het onderhoud of en wanneer er iets mis ging.

Chris maakt gebruik van de kabel bedrijven om een ​​vergelijking te maken – vragen ons voor te stellen hoe het zou zijn om een ​​maandelijkse vergoeding te betalen voor onze televisie – echter, hoe beter overeenkomt is de kabel-box zelf, die je gedwongen wordt om te accepteren door uw provider, waarvoor u ook huur betalen en niet in staat zijn tot regelrechte eigenaar of kopen van een andere bron.

Bedrijven weten heel goed dat veel mensen niet de middelen om $ 600 up front betalen voor een mobiele telefoon hebben – en als dat de enige optie was, zouden hun verkoopvolume waarschijnlijk veel lager dan het is.

Dus ze gebruiken aloude marketing en sales tools – zoals de wetenschap dat veel klanten een maandelijkse factuur van $ 80 veel gemakkelijker te absorberen zullen vinden – zowel financieel als emotioneel – en vinden slimme methoden om de pijn te verlichten en ons beter te voelen – ook al we weten dat we worden gestoken op een bepaalde manier.

Nu heb ik een artikel om mijn familie te wijzen op de volgende keer dat ze willen upgraden.

Dus laten we doen een aantal fundamentele wiskunde … Op AT & T $ 199,99 telefoon op contract (iPhone 5S) plus $ 80 / mo voor 2 jaar is gelijk aan $ 2120. Als je moest een iPhone 5s kopen recht omhoog zal het kost je $ 650 plus $ 65 / mo voor dezelfde dienst als voorheen (2 GB per maand), meer dan 2 jaar is gelijk aan $ 2210. Nu als u klaar bent met uw 2 jaar contract en besloot een nieuwe telefoon niet te krijgen dan zal u geld besparen. Maar proberen om de nummers draaien ter ondersteuning van je scriptie is niet cool. Proberen om Straight Talk vergelijken met AT & T is niet juist. Je kan net zo goed het hoofd te gebruiken Republiek Wireless in uw voorbeeld. Republic is slechts $ 299 voor de telefoon (MotoX) en zo weinig als $ 5 / mo voor service.

Ik zeg niet dat AT & T is groot of wat dan ook en de grote telco’s zijn zeker vastschroeven van de klanten, maar als je gaat schrijf een artikel proberen te “goed” advies over hoe om mobiele service te behandelen geven … dan kunt u vergelijken appels met appels en peren met peren.

Ook, toe te voegen aan dit punt, bent u het negeren van de financiële kosten van de vooruitbetaling, en, uit de cognitieve perspectief, moet hyperbolische verdiscontering in overweging nemen.

Ook is het verplicht om een ​​telefoon zodra het contract afloopt veranderen? Ik weet eerlijk gezegd niet weten, hebben we niet de “telefoons op contract” systeem in India, of in ieder geval is het niet op grote schaal!

Dat is vrij veel wat ik dacht. Ik sneed de tv-snoer eindelijk, omdat de kabel bedrijf dat was het zo u niets kon doen zonder hun domme doos. Ik weet niet hoe dan ook kijken dat veel televisie, en wat ik doe is te vinden op het net ergens.

Voor zover het geven van een gratis tv in ruil voor hogere tarieven kabel, hoewel, niet geef ze geen ideeën! Ze zijn schokt genoeg om het te doen!

Zijn eigenlijk een hardere berekening die je zou denken, je moet factor in het voordeel van het betalen voor het apparaat meer dan 24 maanden in plaats van in één keer.

Het antwoord is eenvoudig.

Niet telefoons kopen met contracten en niet-telefoons je niet kan veroorloven te kopen door gewoon gebruik van contant geld.

Het beste is om uw geld te besparen en te kopen aandelen in de bedrijven, zodat u kunt deelnemen aan de “rip-offs ‘, maar om je eigen voordeel. (LOL)

Dank God voor de Nexus-opstelling. Koop een vlaggenschip telefoon voor $ 300 en profiteer van de $ 20 per maand korting op het plan. Heeft de toegevoegde bonus dat u de dienst elk gewenst moment kunt annuleren zonder kosten en dat soort dingen.

Dit was een meest actuele voorwerp. Gezien het feit dat ik ben een accountant, shame on me! Mijn vrouw en ik heb iPhone 4s telefoons op een 2-jarig contract ($ 120 plus belasting $ 147 totaal voor 550 minuten, 200 teksten, “unlimited” data), die net afgelopen. Onze gecombineerde maandelijkse gegevens gemiddeld ongeveer 500MB met de max minder onder 1GB. Het houden van onze telefoons, onze nieuwe plan is onbeperkt praten en teksten en 1 GB data voor $ 75 plus belasting.

Dus als we gekozen voor nieuwe telefoons, het verschil in de plannen, plus de $ 200 elk aan de voorkant, zou $ 1480 plus belasting voor twee telefoons, of $ 740 plus belasting per stuk. En dat is nog niet eens het hele verhaal, Onze 550 minuten plan was onvoldoende en we werden met behulp van een kaart gekregen rollover minuten van de 1.400 minuten plan dat we bezuinigen een jaar geleden. Dus blijven we zouden hebben om te upgraden naar meer minuten voor ten minste nog eens $ 30 per maand, of een ander $ 720, waardoor de werkelijke kosten van de twee telefoons rond $ 2200 en $ 1100 per stuk. Ja, we konden bezuinigen na accumuleren minuten en kreeg de twee jaar de kosten omlaag naar $ 1840 of $ 920 plus belasting per telefoon. Het standpunt van de auteur is volledig geldig is, hoewel, en was een grote wake-up voor mij.

Thanks.Bill

Je zou kunnen betalen voor de extra, maar dat moet ook bellen, teksten en toegang tot het web, maar ik weet het niet, heb niet echt het artikel te lezen, maar dat is wat er in het Verenigd Koninkrijk plannen

Hoewel het nu uitgestorven, de Amerikaanse Leeuw (wiens grondgebied strekte zich uit over het grootste deel van Noord-Amerika en naar beneden in Zuid-Amerika) was ongeveer 25 procent groter dan de Afrikaanse leeuw.