laatste man versus machine ronde van gevaar ontvouwt; Watson domineert

De laatste ronde van IBM’s Watson tegen Ken Jennings en Brad Rutter eindigde gisteravond met Watson komt uit in een flinke voorsprong tegen zijn twee menselijke tegenstanders. Lees verder om een ​​video van de wedstrijd te vangen en te zien hoe snel Watson is op de loting.

Watson scheurde door veel van de antwoorden, de kleine kans balk aan de onderkant van het scherm duidt was het vaak 95% + vertrouwen in haar antwoorden. Enkele interessante struikelt waren, zoals in de laatste wedstrijden, gebaseerd op nuance. Veruit de grootste “Wat?” Moment van de nacht, maar was toen het antwoord van de Daily Double kwestie van “The New Yorker 1959 herziening van deze zei in zijn beknoptheid en duidelijkheid, het is ‘in tegenstelling tot de meeste van dergelijke handleidingen, een boek goed als een instrument ‘ “. Watson, op onverklaarbare wijze, antwoordde “Dorothy Parker”. Je kunt ze allemaal winnen, hè? Bekijk de video hieronder om Watson in actie te zien op de laatste dag.

De show was leuk om naar te kijken. GEFELICITEERD Watson, maar kan je ramen doen?

Major props naar Ken Jennings voor het schrijven van “I voor één stem in met onze computer overlords.”

Het was niet eens sluiten … WatsonAI hen vernietigd … maar wist niet dat Toronto was niet in de Verenigde Staten … of … het was impliceert iets?

Want het is heel onpraktisch om kleding te wassen aan boord van het International Space Station, Astronauten draag kleding totdat het te vies om nog meer te dragen, dan schieten de ruimte in te verbranden in de atmosfeer van de Aarde samen met de rest van hun afval.