hier is waarom je altijd moet kiezen “op maat” bij het installeren van software

Als je de meeste toepassingen te installeren heb je een prompt voor een aangepaste of volledige installatie te krijgen. Het lijkt zo gemakkelijk om gewoon klikken volledig en laat de installateur aan het werk gaan, maar je vraagt ​​voor een tragere computer, een belasting van toolbars en crapware als je dat doet.

Meer dan bij 7Tutorials besloten ze gewoon zien wat er zou gebeuren als je de populaire software-applicaties gedownload en laat de installateur naar de stad met de “full” optie. Wat ze gevonden is dat het laten van een installatie app hebben gratis run van uw machine is een geweldige manier om turf prestaties van uw computer. Hoe groot van een performance hit kun je verwachten? Hier is een van de vele nadelen te laten installatiesoftware wijzigingen aanbrengen aangevinkt

39% (13 van 33) geïnstalleerde applicaties stellen zich te draaien op het opstarten van Windows hoewel in de meeste gevallen is de functionaliteit aangeboden niet vereist door de gebruiker op elke Windows opstarten. De enige uitzonderingen op deze regel zijn beveiligingssoftware of rijden emulators.

Het eindresultaat is langer opstarten timings en toegevoegde gebruiker ergernis bij elke login. Alle applicaties in totaal 46 seconden toegevoegd aan de eerste 52 seconden boot timing van mijn systeem. Om dingen in perspectief te zetten, dit zorgt voor opstarten trager met 88% ten opzichte van de initiële timings op mijn schone computer. Om bij te dragen aan mijn ergernis, bij elke opstart Ik was ook verwelkomd door een groot aantal open vensters (alle aanvragen van iets van mij), ongewenste desktop gadgets en tal van snelkoppelingen op het bureaublad.

Hit de link hieronder voor een volledige tour van de 33 apps ze geïnstalleerd en de afbraak van die apps geïnstalleerde toolbars, startup items en anders vertraagde de machine.

8 manieren Quick Toepassing Installaties Ruin Prestatie [7Tutorials]

Dit is zeer juist en zeer belangrijk voor iedereen die veel gratis / open source software wordt geïnstalleerd.

Ik ben zo blij dat mijn ouders niet onzin downloaden, installeren onzin of iets anders dan basic surfen op het web te doen. Ik ben geneigd om hen over te gaan naar Jolicloud of ChromeOS, maar ze kijken naar films op hun computers, dus ik kan het niet.

@Demonkunga; Waarom niet verplaatsen naar een andere linux distrobution zoals Ubuntu of een van hun spin-offs?

Gewoon kiezen voor “custom install” is geen oplossing in de meeste gevallen. Er zijn maar weinig apps geven u de mogelijkheid om te voorkomen dat wordt toegevoegd aan het opstarten van Windows, ongeacht wat het geval is.

Een lichtgewicht en geweldig hulpmiddel om de vlag en verwijderen van dergelijke ergernissen, waaronder de meeste van de mogelijk ongewenste software trucs, is het freeware WinPatrol. Hoewel het niet helemaal een volwaardige HIPS-systeem, het geeft je de kans om heel wat van het systeem vertragen ergernissen die door dergelijke andere software te stoppen.

vandaar nnite http://ninite.com

Gewoon een andere reden om ninite.com gebruiken. Het installeert apps met behulp van de minst ingrijpende instellingen.

Het is waarschijnlijk de moeite waard cruisen door het opstarten van de lijst van de machine (met msconfig). Ik heb veel onverlaten daar, veel van HP, sommige door Google, de meeste door Adobe gevonden. Jerks.

Ik ben niet zeker welke onderdelen van een installatie zonder dat problemen kunnen worden weggelaten, of wat dat betreft, gaat in na afloop en het verwijderen van bestanden die ik niet nodig hebt. Elke begeleiding?

Ditto naar Irene’s commentaar. Als een slim iemand een post over hoe schoon uit de onnodige startup vermeldingen uit het register zou zetten zou het geweldig zijn. Ik denk niet dat ze het uitschakelen van msconfig zal elke snelheid en overhead terug te keren naar de startup.

@Irene Greenberg: De meeste van de tijd wanneer u “op maat” te selecteren installeer je niet echt de mogelijkheid om regelrechte weglaten belangrijke dingen die de toepassing vereist gegeven. Meestal kun je gewoon naar een andere map en die add-on componenten die u wilt opgeven. In bijna alle gevallen is de add-on componenten crapware apps die u niet wilt (dat wil zeggen browser toolbars).

Custom is de weg te gaan, hoewel het kost tijd op de eerste weer op te bouwen. Ninite is geweldig, maar zet alles op station C: terwijl ik de voorkeur aan de meeste programma’s uit de buurt van het besturingssysteem te houden.

Ik zou adviseren dat iedereen vindt het installeren van WinPatrol van BillPStudios. Dit zal u waarschuwen wanneer een programma installeren en vraagt ​​of u wilt doorgaan. Het is vooral handig wanneer een poging wordt gedaan om het nieuwe programma in de start-up menu te zetten. Hun is een gratis editie die basisinformatie over programma’s die ook worden geïnstalleerd als een professionele versie die vrij gedetailleerde informatie voor een eenmalige (kleine) vergoeding die de gebruiker in staat om alle toekomstige upgrades recht geeft geeft.

Het meest vervelende is voor mij de installatie van ongewenste werkbalken, dit is een van de items die u kunt meestal hoofd af door het opgeven van de aangepaste installatie-optie.

mijn kamergenoot’s halfzus maakt $ 69 per uur op de computer. Ze is ontslagen voor 8 maanden, maar vorige maand haar check was $ 7446 gewoon aan het werk op de computer voor een paar uur. Lees hier meer … thinfi.com / 7PY

Ik heb geluk gehad. Sinds ik thuiscomputer begon in 1997 Ik heb nog nooit een applicatie doordat de app het installeren van de “Full” of “Complete” te installeren geïnstalleerd. Mijn voornaamste reden was dat ik niet wil nemen kostbare ruimte op een massale 32MB harde schijf met een bos van vreemde talen. Destijds toolbars waren nauwelijks in het bestaan, dus ruimtebesparend was de voornaamste drijfveer. Tegenwoordig is er de app, maar de primaire installatie is alle shitware. Als ik een ouder met jonge kinderen thuis, zou ik hen zeker verbieden elke applicatie installeert en zorg ervoor dat de beproefde Spybot gereedschap een keer per week lopen om zeker te zijn. Mine zijn de deur uit en ik krijg nog steeds telefoontjes van hen dat hun laptop is traag, bevriest of alle andere gevaren van het toestaan ​​van de installateur om alles wat het wil installeren. Steevast, zal Spybot, CCleaner, Malwarebytes en Glary alle afval te vinden en ze zijn weer gelukkig tot hun volgende installeren. Sommige mensen leren het nooit.

Als er geen behoefte aan specifieke vensters app, gewoon gebruik maken van Linux. Geen virussen en eenvoudig programma pakket instalatie. U kunt films kijken, surfen op internet, luister naar de muziek etc, net als in Windows of Mac maar dankzij de gemeenschap van vrijwilligers, moet je niets te betalen. Omdat het een community project is waarschijnlijk niet eens een kijkje van de nieuwste commerciële software, maar de functionaliteit is er en zonder ergernis van virussen en malware.

Het model op de iconische cover van 1965 Herb Alpert & The Tijuana Brass album Slagroom & Other Delights is in feite niet zitten in een stapel van slagroom, maar scheerschuim (de hitte van de studio verlichting maakte het onmogelijk om te werken met slagroom) .