hidden xp hulpprogramma: verificateur

Eerder deze week gedekt we het proces van het terugdringen van een device driver in XP. Een stap die we kunnen nemen om te helpen de bestuurder we downloaden zullen werken te controleren is een weinig bekende XP utility genaamd Verifier gebruiken.

Om toegang te krijgen Verifier ga naar Start Uitvoeren en typ in “verificateur” zonder de aanhalingstekens.

De Driver Verifier Manager nut zal openen. Hier heb je verschillende opties, waar u een taak het beste geschikt is voor uw installatie zal kiezen.

In het volgende scherm kun je kiezen om automatisch selecteren van een bestuurder of een lijst te selecteren. Voor dit voorbeeld ga ik de lijst te gebruiken.

Laten we zeggen dat ik heb een probleem met mijn audio driver. Selecteer ik dat device driver en ik ben gevraagd om de computer opnieuw op te starten. Als er problemen zijn met de bestuurder vindt u de beroemde Blue Screen of Death krijgen met een foutmelding. Als het stuurprogramma goed werkt dan zal het systeem opstarten normaal.

Voor het uitschakelen van de Verifier hulpprogramma gaat u naar Start Uitvoeren en typ in “verificateur / reset” zonder de aanhalingstekens.

De Atacama-woestijn, die zich uitstrekt door middel van Peru, Bolivia, Chili en Argentini├ź, is de droogste apolaire woestijn op aarde die het ontvangt ongeveer een halve inch van de neerslag per jaar gemiddeld en de droogste delen van het te ontvangen van een tiende van een inch of minder in een jaar tijd.