Heb ik een amazon echo Alexa gebruiken?

Amazon is gegaan in overdrive het bevorderen van hun krachtige en populaire stem assistent Alexa, maar de meeste mensen zich niet realiseren: Alexa is meer dan alleen de Amazone Echo.

Om beter te begrijpen waar je wel en niet kan Alexa gebruiken, is het handig om de software en hardware-elementen te scheiden. Kortom, Alexa is het antwoord van Amazon’s om Siri, Apple’s stem assistent service. Net als Siri is beschikbaar op een aantal apparaten (en bestaat onafhankelijk van deze apparaten), Alexa is ook.

Alexa is een cloud-gebaseerde persoonlijke stem assistent die vragen kunnen beantwoorden, de controle van uw Smarthome apparaten met gesproken commando’s, en geven u het verkeer en het weer updates, onder vele andere dingen. De stem assistent service is volledig gescheiden van de hardware.

Echo, aan de andere kant, is specifieke set van hardware producten die Amazon gebouwd om te laten zien en te leveren Alexa. Zonder Alexa, de Amazone Echo apparaat is een mooi maar dure Bluetooth speaker-with Alexa, maar het is een vrij geweldige toevoeging aan uw huis.

Maar je kunt krijgen Alexa aan anderen dan de Echo producten. Zeker in het begin, het onderscheid tussen de twee was erg vaag, omdat de Echo de enige Alexa-enabled product op de markt was. Maar nu, Amazon heeft uitgebreid hun interne stal van Alexa-apparaten, en een vergunning van de Alexa platform voor buitengebruik.

Er zijn drie verschillende product lagen binnen de familie van Alexa te schakelen apparaten. De Echo lijn, de Tap and Fire tv-lijn, en third-party apparaten met Alexa ondersteuning.

In de productfamilie Amazon, wordt de term “Echo” gereserveerd voor een specifieke klasse van Alexa-apparaten. Alle Echo inrichtingen sport een array van microfoons zeven rond de top van de inrichting die altijd ingeschakeld en wachten op uw commando.

Er zijn momenteel twee Echo apparaten op de markt: de Amazone Echo ($ 180), en de kleinere (maar zeer vergelijkbaar) Echo Dot ($ 90). Beide worden veroorzaakt door een wake woord (meestal “Alexa”), gevolgd door een commando: “Alexa, wat is het weer zoals vandaag”. Toekomstige apparaten dat de “Echo” naamgenoot zal waarschijnlijk dragen ook zijn voorzien van de zelfde “verre veld” microfoonopstelling gevonden in de eerdere Echo modellen.

In aanvulling op hun always-on Echo lijn, Amazon heeft een aantal apparaten die een push-to-commando model van de interactie met Alexa ondersteunen. Hoewel de Amazone Tap ($ 130) is ook een Bluetooth-luidspreker en is enigszins de vorm van de Amazon Echo, is het niet de Echo dragen naam-noch heeft het de altijd op het luisteren eigenschap van de Echo lijn. In plaats daarvan moet je een knop te drukken op de Tik om het apparaat in de luister mode, waarna u een opdracht kunt zeggen zetten.

The Fire TV ($ 85) en Vuur TV Stick met voice afstandsbediening ($ 50) werken op hetzelfde principe. Terwijl uw toestel en de televisie op, drukt u op de knop microfoon op uw stem afstandsbediening om commando’s te geven aan Alexa. The Fire TV line-up heeft ook de bonus feature van het weergeven van de output van de meeste commando’s zoals kaarten op uw TV-scherm.

Hoewel Amazon heeft gesproken over derden integratie sinds het begin-ze zwaar geïnvesteerd in het bevorderen van Alexa als de persoonlijke / Smarthome stem assistent van de toekomst We Felix tal ben pas onlangs gezien een derde nieuwkomer op de markt.

De onlangs vrijgegeven Triby bluetooth speaker ($ 170) is voorzien van volledige integratie met de Alexa-systeem, waaronder wake woord detectie, zoals de Echo. Er is momenteel geen vaste terminologie voor apparaten van derden om zich te identificeren als spraakgestuurde of push-to-command-dus het is aan jou om zorgvuldig te lezen de productbeschrijving te garanderen u een product dat voldoet aan uw behoeften te krijgen.

Amazon is sterk bevorderen van Alexa als een product voor apparaten van derden, dus verwacht dat deze markt aanzienlijk uit te breiden in de toekomst. Heck, als je een beetje technische know-how, kunt u zelfs uw eigen push-to-talk Alexa apparaat met een Raspberry Pi.

Terwijl u toegang tot Alexa van beide producten van Amazon en, nu, producten van derden, is er een plek die je-nogal vreemd, het is heel moeilijk om toegang te krijgen tot Alexa: uw telefoon. Ondanks het feit dat er een Alexa applicatie beschikbaar voor Android, Fire OS en iOS, de aanvraag bestaat alleen voor u om uw Alexa apparaten gegevens te installeren, tweak instellingen op hen, en bekijk de Alexa-apparaten met u delen.

U kunt echter de Alexa app niet gebruiken om daadwerkelijk te vragen Alexa een vraag. Hoewel we zijn er zeker van Amazon heeft hun motieven voor dit ontwerp keuze, we hopen zeker dat ze ook de functionaliteit in de toekomst. Immers er is niets meer alomtegenwoordig zijn dan de smartphone, en als ze willen zo veel mogelijk mensen te integreren Alexa in hun leven (in het bijzonder als een alternatief voor Siri en Google Now), dan is het integreren van Alexa recht in een app mensen hebben altijd met hen zou zijn een slimme zet.

Vreemd, hoewel de Amazon geen toegang tot de dienst Alexa omvatten zelf onmiddellijk toepassing zij blijkbaar geen beperkingen aan derde partijen doen. Kort voor de datum van publicatie van dit artikel is de allereerste Alexa-enabled mobiele app, Lexi ($ 2,99), kwam uit voor iOS. Hopelijk betekent dit dat Alexa-gebaseerde voice-integratie is voorbestemd om gemeenschappelijke plaats geworden.

Met enige verwarring over waar je wel en niet kan Alexa uit de weg te gebruiken, is het tijd om zich te concentreren op de leuke dingen die je kunt doen met Alexa-achtige controle van uw gehele Kodi media center met je stem.

Kikkers kunnen verblijven in het kikkervisje stadium van ontwikkeling voor langere tijd als milieu-omstandigheden zijn niet goed voor hun metamorfose om verder te gaan.