gmail mensen widget combineert relevante info over uw contactpersonen

Google is actief op de uitrol van een nieuwe functie, genaamd “People Widget”, dat maakt het gemakkelijk om meer te zien over uw contacten en interactie met hen efficiënter te maken.

Naast al uw e-mail vindt u de widget die relevante informatie over het contact met inbegrip van dingen zoals recente e-mail discussies die je hebt die zich bezighouden met hen, gedeelde agenda-informatie, gedeelde documenten, Buzz-berichten, contactgegevens (met inbegrip sneltoetsen voor huizen bellen of te chatten), en nog veel meer.

Al deze informatie is momenteel beschikbaar voor je op een bepaalde manier, maar het is verspreid over diensten op een zodanige manier dat het niet eenvoudig is om het grote plaatje meteen zien en de informatie snel te gebruiken.

Als u nog niet over de People Widget in je Gmail-interface, verwacht dat het enige tijd verschijnen in de komende twee weken.

De invoering van de People Widget [The Official Gmail Blog]

De hele wereld vermeld op de vlag van de Verenigde Naties is georiënteerd zodat de kijker is op zoek naar beneden op de Noordpool, een poging van de ontwerpers om niet focussen op een bepaalde natie of politieke regio.