glas appels [wallpaper]

Glass Apples WideScreen Remake [deviantART]

Waarom zie ik reflecties van een aantal ‘Windows’ in deze appels?

@Hatryst – Hmmm … Ik vraag me af hoe “die” kreeg daar ha ha: P!

HA Ik dacht het zelfde ding …

Mooi beeld Luscious

Mmmmm, snoep apple!

eerste behang in 10 jaar dat niet is één van mijn eigen foto’s. dit is geweldig!

Elke kamer heeft een reflectie venster. Mijn behang.

Ben ik de enige persoon die vindt het ironisch dat er iets dat lijkt op het Windows-logo terug te vinden op een appel * * ?; Awesome behang, BTW, I love it.

Er is een zeer goede reden waarom uw arts u niet om uw medicijnen te consumeren met grapefruitsap, het drastisch verhoogt de potentie van veel drugs en 85 geneesmiddelen op recept zijn geïdentificeerd als zijnde negatief beïnvloed door grapefruit.