frissen uw halloween soundtrack met een ster-wars geïnspireerde mix

Als je scare-the-tricker-or-treaters CD gevuld met krakende deuren en kwaad gelach van 1960 horror films is het gevoel een beetje gedateerd, frissen het met dit griezelige Star Wars mengen.

Gevuld met geluidseffecten uit de Star Wars-universum, met inbegrip van Wampa gromt en General Grievous, zal het wat frisse spoken toe te voegen aan uw audio-arsenaal. Hit de onderstaande link om het te grijpen van de officiële Star Wars-blog.

Spooky Star Wars Sounds! [Via Geeks zijn Sexy]

In 2005, Facebook huurde graffiti kunstenaar David Choe om muurschilderingen in hun nieuwe kantoorruimte; Choe aanvaard Facebook aandelen in plaats van een kleine contante betaling van enkele duizenden dollars, en wanneer Facebook publiek ging in 2012, zijn de betaling voor de muurschilderingen explosief in een 200 miljoen dollar payoff.