fiber optic sterrenkaart brengt de nachtelijke hemel binnen

Waarom genoegen nemen met kerstverlichting in de hoek als je een echte ster kaart als je sfeerverlichting kan hebben. Bouw een glasvezel ster kaart om uw geek grot licht in stijl.

Instructables gebruiker MrTick deelt een geweldige tutorial over hoe hij draaide een fiber optic kerstboom tot een indrukwekkend sterrenkaart. Zijn gids worden de oorspronkelijke boom hacken van elkaar, de bouw van het frame voor de sterrenkaart, rijgen de glasvezelkabels aan de honderden sterren te creëren, en afwerking van het hele project op een nette en licht lekvrije behuizing bieden. Hit de link hieronder om te zien hoe hij bouwde zijn en het gebruik van zijn tips en trucs om het opbouwen van u gemakkelijker te maken.

Star Map [Instructables]

eng bunny

Ik zag dit enige tijd geleden, het is leuk, doet me denken aan de tl-sterren aantal plakken op de muren / plafond van de kamer voor hun kinderen.

De Sentinelezen, een tribale groep bezetten North Sentinel Island ligt voor de kust van India, worden verondersteld in de Andaman-eilanden te hebben gewoond 60.000 jaar en het contact met alles behalve een paar buitenstaanders hebben geweigerd.