eenvoudig je downloads met download statusbalk beheren

Ooit zitten rond te wachten op een download klaar is, alleen om te beseffen dat het is klaar voor geruime tijd? Het is net als het hebben van de telefoon gesprek met een vriend en paniek dat je je telefoon niet kan vinden. Silly, maar als je downloaden / te spreken over de telefoon vaak genoeg, deze dingen hebben de neiging te gebeuren.

Dat laatste is helaas iets wat geen enkele browser addon kan voorkomen. Eerstgenoemde is echter zeer eenvoudig te beheren. Download Statusbar zorgt voor een extreem lichtgewicht methode om te downloaden management voor degenen die vaak genoeg dat de dingen hebben de neiging verwarrend te krijgen te downloaden. De belangrijkste positieve – in tegenstelling tot de vele downloadmanagers beschikbaar voor Firefox: het blijft uit de weg.

Om de addon te krijgen, volg gewoon de link onderaan deze pagina en volg de instructies. Vergeet niet, moet u Firefox opnieuw starten voordat het zal worden ingeschakeld.

In actie, de grote versie ziet er als volgt uit, afhankelijk van of je het hebt aangepast.

Vrij klein als het is, maar die kleine downloads kan in de weg als je meer dan een paar hebt, en een aantal waardevolle browser ruimte wordt in beslag genomen. Over te schakelen naar ‘mini-modus’ in plaats klikken de downloads knop en vervolgens opties.

Klik vervolgens op de kleine Mini Mode doos.

En alles wordt een stuk kleiner, zelfs met een aantal downloads weergegeven. Ze zijn alleen zichtbaar als je klikt, door de manier waarop.

U kunt altijd terug te schakelen naar de volledige modus door te klikken op de Full Mode-knop, zolang je het hebt ingeschakeld in de opties.

Het voordeel hiervan is dat Full-modus zorgt voor een beetje meer informatie als u de muisaanwijzer op uw downloads.

Een eigenschap om op te merken is de mogelijkheid om automatisch te scannen gedownloade bestanden op virussen met behulp van uw toegewezen virusscanner. Klik gewoon op Opties, ga dan naar het tabblad Virus Scan, en kies uw Anti-Virus programma.

En dat is de kern van het programma. Geen echte mooie foto’s of wat dan ook, gewoon kale botten functionalisme. En iedereen die de browser gebruikt om genoeg te downloaden naar het gebruik van een dergelijk programma kent, wil je niets liever dan de essentie te rechtvaardigen.

Installeer Download Statusbar

Ik hou van deze add-on en is een van de weinige Ik mis tijdens mijn proefdraaien van Safari 4.; De Minimode en kleuren maken het zo veel beter dan de afzonderlijke download venster.

Ik gebruik DownThemAll! voor het downloaden van bestanden in Firefox; http: //www.downthemall.net/

De vijf met elkaar verbonden ringen die dienen als het symbool van de Olympische Spelen vertegenwoordigen de vereniging van de “vijf continenten” van de wereld (zonder continent wordt vertegenwoordigd door een specifieke ring).

Voor 1951 al, elke ring kleur overeen met een bepaald continent: blauw voor Europa, geel voor Azië, zwart voor Afrika, groen voor Australië en Oceanië, en rood voor de Amerika’s.