eenvoudig in te stellen standaard os in een Windows 7 / Vista en XP dual-boot setup

Als u een dual-boot configuratie met meer dan één Windows-besturingssystemen, Het is vrij eenvoudig om de standaard boot besturingssysteem configureren met de grafische interface. Merk op dat als u gebruik maakt van Windows 7 of Vista als een van de besturingssystemen, moet u deze wijziging vanaf 7 / Vista, XP niet.

Ten eerste, moet u met de rechtermuisknop op Computer en selecteer Eigenschappen

Klik vervolgens op Geavanceerde systeeminstellingen

Klik nu op de knop Instellingen onder Opstart- en herstelinstellingen

En selecteert u het besturingssysteem dat u wilt gebruiken

Makkelijk stuff. U kunt ook de bcdedit opdracht gebruiken om hetzelfde te doen vanaf de command line, maar het is waarschijnlijk makkelijker op deze manier.

Dit is heel erg leuke tips. Bedankt voor deze tips.

Wow ik zijn op zoek naar dit omdat ik dual opgestart vista !!!!; Dank u

Hallo, Ik schrijf in met deze rare of liever gek probleem dat ik ben geconfronteerd. Het ding is dat ik had geïnstalleerd en werd met behulp van Vista RC1 tot een paar dagen geleden een van mijn frnds de drive die ik gebruikte voor VISTA geformatteerd. Het systeem is in de veilige modus dus kon de indeling. Nu is het ding is dat ik met het Vista besturingssysteem tijdens het opstarten die duidelijk mislukt en het probleem is dat deze is ingesteld als de standaard keuze. Ik wilde weten of er een methode om dit te verwijderen zonder VISTA installeren weer;. Alle hulp zou worden gewaardeerd;. Bij voorbaat dank;. Shiva

probeer recovery cd, en ga naar het herstel van opties waar je urselves vinden.

Ik heb Windows Vista 4-5 maanden geleden geïnstalleerd en nu voor een week heb ik Windows XP geïnstalleerd. Nu is het probleem is wanneer ik mijn computer aanzet, is het niet te vragen welke OS ik wil gebruiken. Het begint met Windows XP everytime. Ik kan geen gebruik maken van de Windows Vista geïnstalleerd op de andere schijf.

Kan iemand op te lossen mijn probleem ????????

Kopieer bootsect.exe uit de map opstarten van uw Windows Vista-dvd en plak het in uw map Windows XP Windows \ system32 …

Druk vervolgens op Start en selecteer Uitvoeren en typ

bootsect / NT60 ALL

Dit trekt alle Windows-besturingssystemen in het opstartmenu van Windows Vista.

Ik hoop dat dit voor u werkt, Simon …

Ik heb Windows Vista 3 maanden geleden geïnstalleerd en nu voor 2 dagen geleden heb ik Windows XP geïnstalleerd. Nu is het probleem is wanneer ik mijn computer aanzet, is het niet te vragen welke OS ik wil gebruiken. Het begint met Vista everytime. Ik kan geen gebruik maken van de Windows xp op de andere schijf geïnstalleerd.

en ik doesnt toon de xp van de instellingen Startup and Recovery … Wat moet ik doen?

Hallo Ik heb zowel XP en Vista in dualboot mode geïnstalleerd op mijn HP Tablet. Hoe kan ik datafiles, zoals “Mijn documenten” mappen etc toegankelijk voor zowel besturingssystemen?

Hallo Geek, Uw website is geweldig. Ik heb allerlei leuke manieren om mijn nieuwe laptop aan te passen met Vista erop gevonden. Mijn vraag is, wat moet ik doen om het Start-up te krijgen en Recovery Dialog aan mijn externe schijf te laten zien met zijn winxp opgezet? Ik heb geprobeerd te doen wat u voorstelt, maar de drop down toont alleen Vista, hoewel de externe schijf (twee partities, met een kloon van de oude winxp C rijden op één van hen.) Is aangesloten. Hmmmm …, ik zou graag de winxp starten alleen op bepaalde tijden, dus ik kan een oude CAD prog dat Vista niet zal lopen draaien. Ik heb letterlijk jaar werk gedaan met deze CAD prog, en moet uitzoeken hoe het uit te voeren door middel van de Toshiba P205-S6237,. Dank, Osho, ik zou proberen het kopiëren van de bootsect.exe zoals voorgesteld, maar natuurlijk kocht ik dit ding met Vista al is geïnstalleerd, en hoeft de schijf niet. Kan ik dit bootsect.exe ergens anders?

probeer useing EasyBCD, werkte voor mij.

Sico Ik heb hetzelfde probleem is nu het probleem is mijn laptop kwam widout da Vista-dvd (Vooraf geïnstalleerd) nu waar krijg ik de bootsect.exe ???

Ons probleem is een beetje anders. Om een ​​of andere reden, heeft Vista prioriteit voor het opstarten veranderd is veranderd, zodat het lijkt voor een systeemschijf. We kunnen het elk moment wijzigen door tijdens het opstarten, maar niet duidelijk hoe dit gebeurd is of en hoe de prioriteit weer permanent te wijzigen naar de harde schijf

Ik heb vista vooraf geïnstalleerd en eenvoudig haat het om eerlijk te zijn …; ik kan installeren xp, zo ja, kunt u mij vertellen hoe;. Dank.

Ik kocht een nieuwe pc die helaas kwam met Vista Home premium.I wil mijn XPpro draaien op instead..can dat worden gedaan? zo niet hoe doe ik zoals anderen hier hebben en zet deze om dual boot? ben niet zo techy en hebben nooit het opzetten van een dual boot..I deed het downloaden van een programma genaamd Virtual PC, maar nog om te begrijpen hoe het te gebruiken voor mijn xp …

bedankt voor je post steve, je eigenlijk clearified wat ik probeerde om te vragen, als ik een soortgelijk probleem hebben.

Heel erg bedankt voor die Vista paal. Ik trok mijn haar proberen te repareren !!!!! nogmaals bedankt

hoi, ik heb een simular probleem dat ik heb dual XP64-Vista64 en wanneer het scherm te veranderen os komen mijn toetsenbord dosn’t werk dus ik kan niet het OS te veranderen gekregen, ik heb een logitech G15 usb toetsenbord, indien van toepassing iemand kan helpen, dat zou geweldig zijn.

HELLO GEEK

Nou ik kocht een laptop 2 maanden terug. Het kwam alleen met de Vista Home Premium in it.i geïnstalleerd, zelfs dienstverstrekkers krijgen een recovery cd of ik niet heb elke OP cd’s. nu goed toen ik probeerde om het VB te installeren programmeren van het OP-systeem nooit in staat stelt om install.I zelfs een printer die nu niet steeds is geïnstalleerd op de laptop b’cos van het bedrijfsresultaat system.any usb’s getting aangesloten kocht vraagt ​​veel van veiligheid stappen te followed.i denk dat het een veilige oP systeem, maar toen werd niet happy.like te veranderen naar XP, wat moet ik doen? moet ik formatteren vista? hoe kan ik installeren xp op mijn laptop? kon je gewoon plz vertel me de procedures voor het opmaken van het en het installeren van xp? alles wat ik heb is een xp cd.no herstel of het opstarten cds.plz help … raj

Ik heb twee harde schijven (SATA); Ik heb Xp Pro installd eerste en op de tweede Installd Vista Ultimate;. Als beide harde schijf conected xp laars, en ik kan alleen als disconect de schijf met XP Vista.

Ik vind de seting maar ik vind Vista alleen, kan eerdere Windows niet vinden.

Hoe kan dual boot te maken?

Ik heb Windows Vista 4-5 maanden geleden geïnstalleerd en nu voor een week heb ik Windows XP geïnstalleerd. Nu is het probleem is wanneer ik mijn computer aanzet, is het niet te vragen welke OS ik wil gebruiken. Het begint met Windows XP everytime. Ik kan geen gebruik maken van de Windows Vista geïnstalleerd op de andere schijf.

Kan iemand op te lossen mijn probleem ????????

Ik Windows Vista geïnstalleerd op mijn harde schijf en vervolgens XP installeerde ik. Nu windows xp opstart automatisch en niet giv me een keus. Ik probeerde de oplossing Sico geplaatst. Het werkt niet.

Hi Geek

Heb je hulp nodig, mijn computer is niet het OS werkt, de twee ventilator in blijven werken en niet stopt, en het licht van de harde schijf is, wordt de computer niet reageren;. Ik denk dat is een virus … is er iets kan ik doen om te beginnen met … ik gebruik de XP Home edition …

Help alstublieft!

Hi heeft een laptop voor kort, maar het komt met de bloedige Windows Vista Base Edition. Ik wil om het te veranderen naar Windows XP. Hoe om het te veranderen? Ik ben niet in staat om dit te doen? Is er iemand om me te helpen;. Om alle stappen te vertellen om XP te veranderen van VISTA.

Raj Kiran

Ik heb twee 500GB schijven in mijn computer, een Vista de andere XP pro. Hoe stel ik een dual boot;? Beide zijn legaal en actueel zijn.

Kun je helpen?

Rich Grihalva

Vanuit mijn ervaring van mijn systeem van dual boot op HP machine … .als systeem opnieuw wordt opgestart, druk ESC … .het zal u een keuze van de OS-systeem op te starten.

… Door de manier waarop … .. ik XP en VISTA in 2 aparte partitie geïnstalleerd.

Wow dank u zo veel kostte me uur om uit te vinden hoe en nooit vonden het tot ik dit vinden op google.com nam me 1min thank u zo veel

Hey ik te helpen op iets nodig hebt … Ik heb eigenlijk geïnstalleerd Vista een XP en slaagde erin om dual boot te … zijn bijna te gemakkelijk nu … maar ik heb een probleem dat ik probeerde te opgelost en maakte het alleen maar erger … Ik moest de Vista-partitie opnieuw formatteren wijten aan een aantal probs en te veel spyware en dergelijke … en nu dat ik reformated Vista i cant dual boot weer … dus ik heb de dual boot proces met behulp van VistaBootPro van Vista naar XP … zodra ik begon de PC opgestart een zwart scherm en het zei niet vinden NTRLD – Druk op CTRL + ALT + DEL oPNIEUW STARTEN … en evrytime ik start deze hetzelfde laat zien … ik moest opnieuw installeren Vista verspillen nog eens 2 uur … vertel me er is een manier om dual boot opnieuw en dat ik don ‘t opnieuw moeten installeren van XP om dual boot weer …

Tnx vooraf =]

Gebruik geen Vista Boot Pro, gebruiken gemakkelijk BCD van NeoSmart. Het is open source en het eigenlijk werkt,. Ik gebruik het op mijn PC.

Opmerking: Ik ben niet verantwoordelijk voor eventuele schade aan ur PC als gevolg van dubbele (of zelfs driedubbele) opstarten. Gebruik op ur eigen risico.

GOD BLESS YOU, ik ben al op zoek VOOR DEZE EEN LANGE TIJD

Ik heb een probleem. Ik heb XP Professional geïnstalleerd over Vista en gebruikt VistaBootPro te installeren dual boot. Als ik reboot, zie ik mogelijkheden om Windows Vista of eerdere versies van Windows te selecteren. Echter, toen ik selecteert u Windows XP, krijg ik een fout zeggend NTLDR ontbreekt. Ik heb Vista en XP geïnstalleerd om aparte schijven. Alle hulp Appretiated !!

Ik heb hetzelfde probleem als Drexziel daarboven. Ik kan niet opstarten na het installeren van Vista op een nieuwe sata hardrive .. Ik heb het 6 keer geprobeerd nu en ik krijg het zelfde bericht.

Het verhaal; bootloader is messed up en zegt dat er ontbrekende bestanden en ik kan niet opstarten XP of Vista … dus ik moest mijn XP-schijf te rennen en te herstellen van de C: \ windows boot.ini-bestand en herstellen terug naar normaal zo ik kon xp opstarten …

Het gebeurde allemaal bij de eerste start-up, het geprobeerd vista en mislukte en vervolgens de val terug naar xp en het mislukte waardoor een zwart scherm te zeggen “kan bestand boot / ntlr niet vinden ‘(of zoiets)” druk tab om hulp? en gaat dan naar command line zeggen druk op “Ctrl alt del” of “TAB” voor hulp … .of iets dergelijks. Ik kan me niet herinneren de exacte bestand op dit moment.

Kan iemand licht werpen op het probleem met de bootloader of wat veroorzaakt dit in mijn geval of wat kan ik doen als ik nu heb geprobeerd om 6 keer opnieuw te installeren en ik krijg het zelfde deal van zowel x64 en x86 .. cheers

spec; Athlon64 5600 × 2, 1GB ram; 1 ide harde schijf van 160 GB – met XP op het; 1 sata hardrive 160GB – proberen om Vista op te zetten, GF7600gto; XPSP2

Sorry dat ik vergat te vermelden, kan ik niet krijgen Vista te laden dus ik kan geen gebruik maken van de GUI interface of EasyBCD in vista.

Im het hebben van een vreemd probleem met vista. Ik heb onlangs opnieuw geformatteerd mijn harde schijf met behulp van de recovery disk. Wanneer ik het toont windows vista als zijnde twee keer geïnstalleerd?

@ Kris …. weet je zeker dat je niet hebt de Vista-dvd in het station? ….

Nope, gebruikte ik deze tutorial en het slaat die stap, maar toch bedankt =]

Ik heb een everex StepNote laptop die met Win Vista elementaire kwam en ik wil xp kan iemand mij vertellen waar ik mijn chauffeurs kunnen krijgen plz ???????????????

hey het model # voor mijn StepNote is NC1502, als dat zou kunnen helpen

het model # voor mijn laptop is Everex NC-1502 serie do u kno waar mijn drivers plz ???????

StepNote NC1502 – Alsjeblieft http://drivers.softpedia.com/progSearch

Hi is dit een prachtige site. Ik zou apprciate als u mij kan helpen, ik heb een lappy make pk paviljoen Vista Home Premium voorgeïnstalleerd gekocht. Im niet in staat om de printer, autocad installeren, i dont hebben de bestuurders noch de vista cd sinds zijn vooraf geïnstalleerde i wanna have dual-boot voor xp, pls help me wat ik moet doen, ik ben gewoon fedup met vista

ik weet niet als sommige lichaam probeerden dit b4 … mijn laptob kwam met XP naar huis, en ik instaled vistapremium, in de D: / en in de 3e partitie i genaamd F: Ik heb net instald xp pro, maar in het opstartscherm ther’s slechts 2 OS is vista gegaan ?? kunt u mij helpen plz, thx op voorhand

Ik heb Windows Vista geïnstalleerd en nu voor een week heb ik Windows XP geïnstalleerd. Nu is het probleem is wanneer ik mijn computer aanzet, is het niet te vragen welke OS ik wil gebruiken. Het begint met Windows XP everytime. Ik kan geen gebruik maken van de Windows Vista geïnstalleerd op de andere schijf;. Ik wacht op uw replay

Dank u;! Jij bent de GEEK;! Deze tip gewoon mijn leven gemaakt zooooo veel leuker 🙂

Hallo! Ik heb nog steeds wat problemen, ik maakte mijn hdd in een paar partities, in het eerste deel I Vista is geïnstalleerd, in een paar seconden Suse en derde deel XP;. In Vista kan ik niet zien XP en Suse OS. Dus als er een keer dat ik lunch Vista I cant andere OS te veranderen. Ik geprobeerd om het te vinden op het systeem setting, ook gebruikt EasyBCD en geen resultaten;. Toen ik lunch XP, ook ik kan niets doen omdat XP niet Suse partities kunnen zien, ook als ik veranderen bootpartitie naar Vista, na het herstarten van mijn pc Dont werken, het uploaden alleen zwart scherm; Thnx voor hulp:.]]

Ik probeerde het installeren van xp op een tweede partitie na al met Vista voor een tijdje. De installatie ging ok, maar nu kan ik niet starten in Vista. Het gaat altijd naar xp. Ik probeerde het verplaatsen van de boot vlag naar Vista met behulp van diskpart, computer management en de GParted live-cd. Het laarzen nog xp.

Sam >>>>>> proberen op te starten vanaf Vista-dvd vindt u de prijs kwaliteit verhouding tot een nieuw exemplaar installeren en reparatie van uw computer te hebben. klik op “Herstel Mijn computer” moet de boot bestand te repareren

oopax dat werkte voor mij, en ik deed hetzelfde als Sam thnks !!

HI ,, als ik mijn standaard besturingssysteem te wijzigen in Windows XP \, hoe kon ik weer terug naar wnidows vista?

als ik verander mijn standaard besturingssysteem van Vista naar XP ,, zal de Vista schade?

tnx

hey kerel, sorry te zijn last van hebt met dit omdat ik wed dat veel van ons iiots doen, maar ik stupdily zetten winxp sp2 op mijn zussen laptop, want ik haat vista. denken id in staat zijn om op te starten die ooit ieder van ons wilde gebruiken ….

een fout die ik maakte was om zowel op een partitie te zetten, had ik al 2 dus ik gebruikte C: voor beide besturingssystemen en D: voor het opslaan van mijn bestanden, ik nodig om erachter te komen hoe je in Vista als ik kan niet kiezen … en i dont hebben een schijf van de laptop kwam met geïnstalleerd. is er anyhting ik kan doen om het te repareren of zelfs verwijderen xp als ik moet

dank bij voorbaat mate

shaun

Ik heb een succesvolle dual boot configuratie met Fedora 9 en vista. Echter, Fedora is het standaard besturingssysteem opstarten van het systeem. Hoe kan ik dit veranderen, zodat vista is de standaard OS? Pls Antwoord;! P.S. i dont hebben de Vista-installatie-cd. Het kwam vooraf geïnstalleerd

Ik heb een nieuwe HP-computer met Vista besturingssysteem. De hdd is sata. Ik installeerde ook de oude ata hdd met xp os. Maar de computer niet de oude hdd herkennen. Wat heb ik nodig om het te maken van de oude drive te herkennen?

Hoe kan ik de oplossingen van de bovenstaande vragen gesteld, mijn probleem is hetzelfde

Ik heb Windows Vista geïnstalleerd en nu voor een week heb ik Windows XP geïnstalleerd. Nu is het probleem is wanneer ik mijn computer aanzet, is het niet te vragen welke OS ik wil gebruiken. Het begint met Windows XP everytime. Ik kan geen gebruik maken van de Windows Vista geïnstalleerd op de andere schijf;. Ik wacht op uw replay

Hallo, Ik heb een XP die ik nu dual-boot met Vista. Ik heb Vista en de partitie verwijderde ook. Mijn probleem is dat telkens als ik opnieuw op mijn computer krijg ik nog steeds de optie om welk OS wil ik starten vanaf. Hoe kan ik het weer zoals het was, het opstarten direct naar XP en stoppen van mij te vragen welk OS wil ik starten vanaf omdat ik al VISTA van mijn PC unistalled en ook verwijderd van de partitie ook.

Dank je

Ik heb Windows Vista geïnstalleerd en nu voor een week heb ik Windows XP geïnstalleerd. Nu is het probleem is wanneer ik mijn computer aanzet, is het niet te vragen welke OS ik wil gebruiken. Het begint met Windows XP everytime. Ik kan geen gebruik maken van de Windows Vista geïnstalleerd op de andere schijf;. Ik wacht op uw replay dat hoe kon ik gebruik duel boot ..

Hallo, Ik heb een XP die ik nu dual-boot met Vista. Ik heb Vista en de partitie verwijderde ook. Mijn probleem is dat telkens als ik opnieuw op mijn computer krijg ik nog steeds de optie om welk OS wil ik starten vanaf. Hoe kan ik het weer zoals het was, het opstarten direct naar XP en stoppen van mij te vragen welk OS wil ik starten vanaf omdat ik al VISTA van mijn PC unistalled en ook verwijderd van de partitie ook.

Dank je

OMG! BEDANKT! Je hebt geen idee hoe dit hielp me, het is mijn probleem opgelost met lege besturingssysteem als primaire, heel erg bedankt 🙂

Briljant, was ik faffing over met techneut oplossingen voor dit probleem, maar dit is zeker de juiste manier om het te doen! 🙂

Heel erg bedankt !!!

installeer ik windows vista op ultieme op mijn computer … ..maar telkens als ik opstart ik zag de quicl flits van een dos op zoek scherm met witte tekst … .Before het bereiken van de ramen boot scherm … ..Hoe kan ik stoppen met dat ??

Ik veranderde de instellingen in het Vista Start-up en herstel instellingen opstarten Vista, te booten naar een eerdere versie van Windows. Ik ging ervan uit dat de computer zou opstarten naar XP, want dat is wat er op het toen ik hem kocht. Nu Alles wat ik krijg is de HP herstel console. Ik wil dat niet, want ik wil niet alles en het risico lopen dat al mijn gegevens van Vista opnieuw te formatteren. Ik heb geen Vista-schijf, en ik heb geen manier om een ​​te maken. Is er een manier om het vinden van een weg terug naar Vista?

Dankzij deze help me out!

Ik heb Windows Vista geïnstalleerd en nu voor een week heb ik Windows XP geïnstalleerd. Nu is het probleem is wanneer ik mijn computer aanzet, is het niet te vragen welke OS ik wil gebruiken. Het begint met Windows XP everytime. Ik kan geen gebruik maken van de Windows Vista geïnstalleerd op de andere schijf;. Ik wacht op uw replay dat hoe kon ik gebruik duel boot ..

Hier is de deal. Als u 7 of Vista eerst installeren, en dan XP te installeren u, boot.ini XP’s overneemt en maakt XP de standaard OS, niet te laten u toegang tot de andere besturingssystemen. Je zou kunnen EasyBCD proberen of als u de installatie diskettes, installeer XP opnieuw installeren 7 of Vista. XP vóór 7 of Vista.

Mijn probleem is dat ik mijn windows7 machine op te starten vanaf “eerdere versie van Windows” nu kan ik geen toegang tot windows7. Ik heb XP, 7 en Server 2003 geïnstalleerd. Maar nu het geeft me alleen XP en de server als mijn opstarten keuzes. Kan iemand mij helpen ??

ik ben firest instol Windows 7 dan ben ik instol XP ook, maar ik doe mijn computer set defolt windows 7 ik ben un in staat om dit te doen gelieve healp me

Dank je!

Ik heb Windows 7 twee dagen geleden geïnstalleerd en nu voor een week heb ik Windows XP geïnstalleerd. Nu is het probleem is wanneer ik mijn computer aanzet, is het niet te vragen welke OS ik wil gebruiken. Het begint met Windows XP everytime. Ik kan geen gebruik maken van de Windows Vista geïnstalleerd op de andere schijf.

Kan iemand op te lossen mijn probleem ????????

Help me alsjeblieft!!!!!!!!!!!!!!

Ik heb Windows 7 twee dagen geleden geïnstalleerd en nu voor een week heb ik Windows XP geïnstalleerd. Nu is het probleem is wanneer ik mijn computer aanzet, is het niet te vragen welke OS ik wil gebruiken. Het begint met Windows XP everytime. Ik kan geen gebruik maken van de Windows Vista geïnstalleerd op de andere schijf.

Kan iemand op te lossen mijn probleem ????????

Ik heb alle berichten te lezen, maar lijken niet om een ​​antwoord te zien op de meest voorkomende probleem dat ik nu ook geconfronteerd, heb ik een 64-bit Vista voorgeïnstalleerd sony notebook, natuurlijk wat muziek software die ik heb zwaar geïnvesteerd in niet lopen mee. Ik wil installeren WIN XP pro, hetzij op een aparte partitie of geheel te verwijderen Vista en installeer XP, ik lees veel van de aanbevelingen, waaronder Microsofts eigen en dat vind ik erg verwarrend (althans voor mij) Anderen raden u aan Virtual PC in Vista, maar waarschuwen het zal te langzaam, ik neem aan dat nu na enkele jaren van vista het gezelschap er een eenvoudige oplossing beschikbaar die er in de netto-wereld zou zijn. Ik waardeer het als je me in het oplossen van dit probleem kan leiden. Bij voorbaat dank voor uw tijd en hulp. Met vriendelijke groet, Alan

Hallo Ik heb een simlar probleem voor de rest, maar geen duidelijke antwoorden;. Mijn toshiba lap top heeft vista pre insralled, ik heb net geladen xp, nu xp is de enige os die ik kan accsess, hoe kan ik dual boot om ofwel vista of xp;? ik heb geen vista cd.

Hallo Ik heb dubbele XP en Vista geïnstalleerd ten onrechte ik de time-out voor de os keuze menu op 0 sec in vista kan u helpen hoe te opnieuw te starten in vista omdat er geen optie aanwezig is, automatisch kiezen voor xp

bedankt voor deze mate ……………………

Thanks Bro! Het werkt.

Ik heb xp na het installeren van Vista is geïnstalleerd … nu ben ik niet in staat om te krijgen bom vista … wanneer ik overstap op het leidt me alleen xp … hoe kan ik maken, zodat het geeft me mogelijkheid om te kiezen het .. Elsa hoe vista te krijgen … eerder voordat het getrs me naar XP? help me? !!! 1

installeerde ik vista eerst en dan xp nu im niet in staat om Vista te krijgen?

Download Vista Boot PRO 3.3.0 XP Lost Boot naar Windows 7

meneer ik heb windows7 in mijn laptop, maar som programma was geen voorstander van als pinacal studio 10. dus ik was del windows 7 en voer Windows XP,. maar ik Shok dat mijn accer laptop was geen voorstander van windows xp,? wat te doen?

dank je

hai im met behulp van W7 os kan installeer ik totaal video converter? En welke converter is match voor mijn os

zeer leuke tips … .exactly de info ik wilde

Deze tip bespaarde me een hoop tijd. Hartelijk dank voor uw toewijding aan geekhood.

Thanks bro .. het werkt echt ..

kan iemand me helpen deze tijd

Ik probeer het opzetten van een dual Vista en XP-systeem. Ik gebruik de nare Vista Home OS op mijn C aandrijving voor twee jaar. Het crashte weer, behalve voor de veilige modus. hebben een XP SP3 schijf die ik wil op mijn D te zetten: drive die ik kan en zal legen. Van andere opmerkingen kan dit worden gedaan als ik Vista hebt geladen. Echter, als een onbeholpen fossiele Ik raakte een struikelblok bij het git gaan. Mijn eerste stap om naar de show desktop-knop te krijgen na de klik met de rechtermuisknop op de computer geen lijst een Bureaublad weergeven op het raam. Enig idee hoe ik het anders aan het systeem opstarten van een herstel te krijgen?

Ik ben in safemode, omdat ik het systeem ponsen de verkeerde toetsen tijdens het vullen van een vondst bestand doos in een app afgespoten. Het zal niet starten in de normale modus. Dat cascade in laden nullen in heck weet waar … waarschijnlijk somehere up front. Gedraagt ​​zich als een virus, maar twee verschillende antivirusprogramma’s zei nada … een derde vond een verwijderde een worm het mocht niet baten. Ik waarschijnlijk zou moeten losmaken de piurse snaren en ponyup voor een Windows 7 de Vista te vervangen.

Bedankt, dit was wat ik zocht laatste 15 minuten !!!

Ik moet veranderen mijn standaard opstarten sequentie uit raam 7 tot en met ubuntu. en wacht optie op 0 seconden,. maar mijn ubuntu werkt niet. dus ik ben niet in staat om mijn systeem te openen;. hoe standaard boot instellingen naar de vorige Windows 7. te wijzigen van BIOS;. Pl helpen iemand

Hallo, ik ben het draaien van een multiboot sys van XP en Vista en ik heb onlangs geïnstalleerd win7 op de xp partitie en nu i cant lijken de vista OS te vinden, is het niet tonen op het opstartmenu toen ik begin mijn laptop;. Ik heb een groot aantal bestanden en programma’s in vista, dat durf ik niet los kunt u heeeelp !!!

Thanks in adv.

Hey there, Ik hoop dat iemand kan een snelle vraag te beantwoorden;. Ik ben op zoek naar dual-boot Windows 7 en Windows XP. Zou ik in staat zijn om deze techniek te gebruiken om de standaardinstellingen te schakelen?

Ik weet het niet de beste manier om dit woord, maar van wat ik begrijp, dat jullie zeggen dat ik kan uit mijn computer laden Windows 7 te schakelen standaard, om het laden XP standaard, toch?

Dus, ik zou in staat zijn om precies het tegenovergestelde te doen, zoals (het zijn in XP) Schakel de standaard van XP naar Windows 7?

Ik klink waarschijnlijk echt noobish en stom door het stellen van deze; Alle feedback wordt gewaardeerd, -.! Greg.

Bedankt! * Voert de “Je bent mijn held” dans *

Bedankt … Bro.

Ongeveer 51 procent van het verkeer op het internet is niet-menselijke en bestaat uit het verkeer wordt gegenereerd door crawlers van zoekmachines, data schrapers, kwetsbaarheid scanners en andere computer-gerichte bronnen.