dwingen je mac om mappen op de top van de bestanden te sorteren (windows stijl)

Zelfs die-hard Mac converteert hebben hun problemen met Mac OS, en een van die problemen is dat OS X bevat mappen vermengd met alle andere bestanden. Hier is hoe om te vast te stellen dat minder dan vijf minuten met een slimme hack.

Je weet dat je dat probleem gehad. Je hebt door uw bestanden gegraven op zoek naar dat ene ongrijpbare map, en omdat het door elkaar gegooid in met alle andere dingen, het is min of meer onmogelijk te vinden. Heb geen angst, zonder downloads of dom plug-in software, kunt u eindelijk Mac OS gedragen als Windows en Linux en een lijst van deze mappen in de juiste volgorde.

Om deze kleine hack uit te voeren, moeten we een voorkeur lijst binnen de inhoud Finder te krijgen. Navigeer naar uw harde schijf, ga dan naar Systeem> Bibliotheek> CoreServices.

Als u wilt, kunt u altijd brengen het menu “Ga naar map” (sneltoets: Shift + Command + G) en type

/ System / Library / CoreServices /

Ctrl + klik (of rechts-klik) op de Finder of Finder.app en kies ‘Toon pakketinhoud. ”

U zult op zoek naar de map Inhoud> Bronnen> English.lproj. Er is een bestand erin InfoPlist.strings dat veel aliassen voor filetypes heeft genoemd.

Let op: Houd dit venster naar deze map openen, zoals u zult nodig hebt om het later opnieuw te vinden in de how-to.

Zoek deze geheimzinnige bestandsnaam en Ctrl + Click (of Right Click) en kies “Openen met.”

Vertel OS X om het te openen met TextEdit, of een andere tekst editor u misschien hebt geïnstalleerd. Als u een programmeur teksteditor, zou dit een goede gelegenheid om het te gebruiken, maar TextEdit zal goed werken.

Dit is de string die u zoekt. Druk op Cmd + F om een ​​zoekopdracht doen, dan plakken in de tekst hieronder

“Map” = “Map”

Dit is de verandering die je gaat te maken het toevoegen van een lege ruimte aan het tweede exemplaar van het woord “Map”, zodat het leest “Folder” in plaats. Je kunt ook een speciaal teken, zoals een ~ of! of zelfs een nummer 1. Maar een lege ruimte is het minst opdringerig, en wat wij adviseren bij How-To Geek.

Klik op Opslaan als zodat kunnen we besparen op het bureaublad. Finder zal waarschijnlijk niet laten u het bestand in het pakket op te slaan. (Als dat zo is, je bent klaar. Zo niet, hier is hoe je er omheen. U zult beheerdersrechten nodig, echter.)

Het kan zijn dat het laatste deel van de “InfoPlist.strings” bestandstype als TextEdit graag de uitbreiding afkappen. Zorg ervoor dat u de optie ‘Als er geen toestel wordt geleverd, gebruiken TXT’ uitvinken. Als je een betere teksteditor (één gebouwd voor het programmeren op een Mac) te gebruiken zul je dit probleem niet hebben.

Dus je hebt je InfoPlist.strings bestand op uw bureaublad.

Misschien wilt u een duplicaat van het oude InfoPlist.strings bestand te maken. Zet het overal, maar het bestand op uw bureaublad niet overschrijven. Van daaruit kunt u de nieuwe slepen vanaf het bureaublad naar de map het leeft in u een aantal stappen geleden geopend. Overschrijf het oude bestand in de map English.lproj binnenkant Finder.App> Inhoud> Resources.

Mac OS zal u vragen om echtheid, want je maakt wijzigingen in het systeem. Klik op “Authenticate”, voer uw beheerderswachtwoord en het bestand zal overschrijven.

Van daar, vind uw Finder-pictogram in het dock en druk op Ctrl + Option + klik en Relaunch finder. U kunt ook opnieuw opstarten van de computer, maar dit is veel eenvoudiger en sneller.

Open een nieuw venster en uw bestanden door “Kind.” Booyah gekozen afstand! Mappen worden genoteerd aan de top, waar je zou verwachten dat ze zijn als je ooit een computer eerder hebt gebruikt.

Ze zullen ook verschijnen op de top als je de verschillende weergave-instellingen-je gebruikt gewoon te gaan naar Beeld> Rangschikken op> Kind om te sorteren door Kind.

Merk op dat als je sorteren op naam, grootte of datum, zul je eindigen met de gebruikelijke Mac OS sorteren, zonder voorkeur gegeven aan mappen over bestanden.

Bedankt voor deze gids. Maar waarom kan niet apple geef ons deze mogelijkheid standaard?

Geen grapje. Ik hou van mijn Macs (net als mijn Linux en Windows-machines), maar dit is een van die dingen die me bananen drijft.

Ik heb niet de infoPlist bestand, net AppleSystemInfo, NetInfo en OpenSSH dot strijkers. Wat moeten we doen?

Weet je zeker dat je in de juiste map in de Finder-pakket? Ik kan niet schijnen om de snaren je het over te vinden.

Zal leeuw moet dit / zal het werken met Lion?

@Tom: Ik weet niet voor een feit. Het maakt niet uit als de noodzaak van deze is veranderd. Zodra Lion wordt vrijgegeven, zal ik het testen om te weten te komen.

Het is één van de vele aspecten van Mac’s, dat het zich onderscheidt van Windows.

“Waar je zou verwachten dat ze zijn als je ooit een computer eerder hebt gebruikt.”, Serieus, dit commentaar is overbodig. Ik heb gebruikt computers sinds 1986 en bestanden / mappen zijn al vermengd voor de meerderheid van mijn gebruik. In feite vind ik het iritating omdat ik denk dat alfabetisch voor directory listings. Gewoon omdat Windows doet dat betekent niet dat het juist is of best practice.

Maar als je houdt van windows ‘File Explorer en willen een geweldig programma om bestanden sneller te beheren, geven PathFinder een schot. Het is standaardweergave is om eerst mappen te tonen in aanbiedingen. Het laat ook je raken terug te starten / openen. Maar mijn favoriete functie is de dubbele ruit browser-één venster met twee weergaven directory.

Dit is geen moeilijke situatie helemaal. Het verandert bijna niets. Rangschikt op “genre” REEDS zet de mappen samen met 1 klein verschil: ze zijn niet het type te zetten.

Deze correctie is nodig voor NAAM uitzicht, waar rijdt echt gebruikers gek!

Geweldige gids!

Het ding die is me gek is het onvermogen om een ​​permanente alias van een netwerkstation aandeel toe te voegen aan de zijbalk. Ik kan de aandrijving aandeel toe te voegen in apparaten, maar het verdwijnt wanneer de drive is aangesloten. Terwijl ik een alias kan toevoegen aan de vinder werkbalk of naar de haven, is dat niet helemaal te snijden. Elke inzicht voor hoe de sidebar te wijzigen zou zeer gewaardeerd worden!

Hoe kun je Win7 sorteren als OSX te maken?

Daarom zullen ze niet geven als standaard? omdat volgens hen … mac is veel koeler dan ramen.

Zoals ze zei hierboven. Dit nog steeds niet laten werken zoals Windows / Linux. Ik ken niemand die sorteert door “Kind” in windows weten!

Ik wil niet om te sorteren op “Kind”, ik wil om te sorteren op “Naam” met het vermelde 1 mappen. En dat alles alfabetisch natuurlijk!

Pathfinder kan het doen! Waarom kan niet OSX Finder ?! Ik hou van Pathfinder, maar er zijn een aantal dingen die het gewoon niet goed spelen en ik moet terug naar de Finder te gaan.

TotalFinder zal dit doen en nog veel meer.

Mappen samen in Naam oog? Geen problemen.

Dual ruiten (of meer) voor het slepen en kopiëren van bestanden? Geen problemen.

Een groot deel van Reddit lezers hebben gesproken over TotalFinder, en ik moet toegeven dat het ziet er echt goed. Maar het is slechts Snow Leopard, en niet waarschijnlijk om een ​​Leopard release. Deze tip moet gewoon prima in zowel 10.5 en 10.6 werken.

Nog steeds, ieder zijn eigen.

Dit is iets dat me altijd heeft geërgerd met finder OS X, bedankt voor de tip!

@Pete: Ik tweede Total Finder en er is nog een ding – het moet ook “cut” aanstaat

Dang, zijn niet meer werken in LION.

Iemand een idee?

Inderdaad, werkt niet meer in LION. Kan me niet schelen over de hele Mac VS Win. Ik wil het gewoon terug.

Ja, ik bijgewerkt naar Lion voordat ik dit zou kunnen proberen … Ik ben een mac gebruiker sinds maandag, voor altijd ramen, en ik moet de mappen op de top, zonder extra programma’s ….

Hmm Ik hou van je tips maar dit routine gaat off track vrijwel immediaely op mijn imac loopt 10.6.8. Dan kunt u altijd zorg er dan voor dat exacte aantal van het besturingssysteem op uw berichten? Bedankt.

Mijn evenaarde is geen “CoreServices” in 10.6.8

Hier is het kenmerk in 10.6.8: Spotlight> Bibliotheek> ga naar de kijker bibliotheek> slepen en neerzetten om bestanden items in de volgorde zet je wensen hen getoond, Logisch mappen, verzamelingen, moet worden op de top, maar u beslist.

dito naar het antwoord van Liz – dit wordt gebruikt om te werken, maar de laatste update veegde dat bestand. kunnen we bewerken andere? bedankt!

De Great Plains van de Verenigde Staten zijn praktisch tornado generatoren: de meeste tornado’s in de wereld plaatsvinden in de Verenigde Staten