Download de ‘stadsgezichten van David Gutierrez’ thema voor Windows 7

Zijn standpunten van steden een terugkerend favoriete thema op uw bureaublad? Dan zult u zeker wilt de ‘Stadsgezichten van David Gutierrez’ downloaden Theme voor Windows 7. Het thema wordt geleverd met zes prachtige wallpapers met steden zoals Londen, Madrid, en nog veel meer om uw bureaublad voelen als een kunstwerk.

Het thema is beschikbaar in de volgende beeldverhoudingen

Het blootleggen van artiesten via Windows 7 Thema’s – David Gutierrez [7 Tutorials]

= (Pirate Bay Wat? Niet goed genoeg voor hen?

We maken gebruik van Clear Bits, want het is een wettelijke torrent die illegale producten niet distribueert. De thema’s die wij aanbieden om te downloaden zijn originele werken, door de auteur van de bron foto’s die we gebruiken goedgekeurd. Dus ja … Pirate Bay is niet (goed) juridische genoeg.

Het kogelstoten gebruikt in de mannen afdeling van het schot zetten (open wedstrijden) weegt 16,01 pond (nagenoeg dezelfde bovengrens gewicht als een verordening van de bowling bal), de wereld record werd door Randy Barnes ingesteld in 1990, toen hij gooide een kogelstoten een afstand van 23,12 meter (bijna tweemaal de lengte van een GM Classic doorgangsbus).