alles wat u moet weten over het maken van aangepaste recovery images voor Windows 8

Standaard is Windows 8 de Refresh of Reset uw PC functie herstelt Windows naar zijn oorspronkelijke staat. U kunt echter ook aangepaste herstel afbeeldingen met uw favoriete programma’s en systeeminstellingen.

Met deze functie kunt u ook de bloatware die wordt geleverd met een nieuwe pc beeld herstel van te verwijderen. Nadat u Refresh gebruiken of te herstellen, vindt u uw favoriete programma’s geïnstalleerd, systeeminstellingen getweaked en bloatware verbannen.

Wanneer u de Refresh gebruikt of Reset uw pc functie Windows kopieert de beeldinhoud een herstel van de op uw harde schijf, ter vervanging van uw huidige systeem bestanden en programma’s met de beeldinhoud het herstel van. Al uw desktop programma’s en andere aanpassingen zullen verloren gaan. Als u de Refresh-functie gebruikt wordt, zal uw persoonlijke bestanden en Modern apps worden bewaard. Als u de Reset-functie gebruikt, zal al uw persoonlijke bestanden en Modern apps verloren.

Dit beeld herstel bevat normaal oorspronkelijke toestand van het systeem. Als u Windows 8 zelf installeren, zal het een schone Windows 8 systeem. Als u een Windows 8 PC gekocht, moet omvatten alle handige tools of horrible bloatware de fabrikant opgenomen.

De recimg opdracht meegeleverd met Windows 8 kunt u de afbeelding het herstel te vervangen met uw eigen systeem. Dit betekent dat u uw eigen favoriete desktop programma’s kunnen installeren of verwijderen van de fabrikant geleverde bloatware je niet bevalt. Wanneer u de Reset of Refresh functie te kunnen gebruiken, zal uw pc terug naar de staat die u hebt gekozen te gaan.

Belangrijke opmerking: de “Refresh” -functie zal gewoon Vernieuw de computer, maar de “Reset” functie zal alles af te vegen en eigenlijk Windows opnieuw te installeren om het schone imago van de fabriek. Je moet altijd proberen de functie Refresh eerste, en zorg ervoor dat een back-up van uw bestanden voordat u Reset.

Als u al gebruik van Windows 8 voor een tijdje, heb je waarschijnlijk niet wilt dat een aangepaste afbeelding herstel nu te creëren. Je moet een aangepaste afbeelding herstel direct na het opzetten van uw computer zoals u dat wilt, dus het is schoon en op maat te maken. Gerelateerd artikel Hoe Computer Manufacturers worden betaald om uw laptop nog erger te maken

Na het krijgen van een nieuwe computer, het installeren van Windows 8, of gewoon het resetten van uw pc naar de oorspronkelijke staat, het opzetten van de PC hoe je het wilt. Verwijder de bloatware je niet bevalt, installeren op uw favoriete software, en elk systeem instellingen die u altijd veranderen veranderen. Nadat het systeem is in de gewenste staat, kunt u een aangepaste afbeelding herstel die toestand te redden creëren.

Merk op dat uw Modern apps, de gebruiker bestanden en gebruikersinstellingen niet worden bewaard beeld herstel in, dus maak je geen zorgen over die. Alleen uw geïnstalleerde desktop programma’s, systeembestanden en systeeminstellingen blijven behouden.

Je moet recimg lopen vanaf een verhoogde opdrachtprompt. Om één te openen, typt u Command Prompt op je startscherm met de rechtermuisknop op de snelkoppeling Opdrachtprompt en kies Als administrator uitvoeren. U kunt ook op Windows-toets + X en selecteer Opdrachtprompt (Admin).

Voer de volgende opdracht om het beeld van een nieuw herstelplan te maken. U kunt het beeld dat op maat te plaatsen in een map of geef het een naam die u wilt, dus voel je vrij om de “C: \ CustomRefreshImages \ Image1” te wijzigen deel van de opdracht.

recimg / CreateImage C: \ CustomRefreshImages \ Image1

Dit commando maakt een aangepaste refresh beeld van het huidige systeem staat en stelt het als de standaard. Wanneer u vernieuwen of opnieuw instellen op uw pc in de toekomst zal het imago van uw maat worden gebruikt. Als dit is alles wat je wilde doen, kunt u nu stoppen.

Windows 8 kunt u meer dan één afbeelding hebben. In de toekomst kunt u de opdracht opnieuw uitvoeren om een ​​nieuw imago te creëren. Bijvoorbeeld, de volgende opdracht zou een ander beeld refresh bekend als Image2 en stel te maken is als de standaardafbeelding

recimg / CreateImage C: \ CustomRefreshImages \ Image2

Als je wilde Image1 daarna gebruiken het imago van uw verzuim, kunt u het volgende commando gebruiken om het imago van uw standaard reeks refresh

recimg / setCurrent C: \ CustomRefreshImages \ Image1

Het volgende commando zal je laten zien wat het imago van uw standaard refresh is op een bepaald moment

recimg / ShowCurrent

Nadat je klaar bent met het rommelen met aangepaste herstel afbeeldingen, kunt u terugkeren naar de oorspronkelijke afbeelding refresh inbegrepen bij uw pc. Om dit te doen, gewoon de volgende opdracht

recimg / Uitschrijven

Met deze opdracht uitschrijft het huidige herstel. Als uw pc een herstel afbeelding die door de fabrikant is voorzien, zal Windows 8 dat aangepaste afbeelding gebruiken bij het resetten of verfrissende uw PC. Als er geen afbeelding systeem is, zal Windows vragen om uw Windows 8-installatie media (een USB-schijf of dvd) bij het resetten of verfrissende uw PC. Hoe dan ook, zul je eindigen met uw oorspronkelijke systeem in plaats van een op maat staat.

Windows zal ook terug te vallen in de oorspronkelijke tekst herstel als het imago van uw maat niet meer aanwezig is.

Microsoft heeft nog geen grafische interface voor de recimg commando. Het lijkt misschien een beetje vreemd dat Microsoft het weglaten van grafische interfaces voor belangrijke nieuwe features, maar het is niet zo verwonderlijk als je erover nadenkt. Recimg is bedoeld voor systeembeheerders en geeks, niet voor de gemiddelde Windows-gebruikers. Een gemiddelde gebruiker kan verknoeien hun systeem en installeren van malware op voordat u recimg. Op dit punt, zouden ze niet in staat zijn om de Refresh gebruiken of te herstellen van uw pc functies terug te keren naar een schoon systeem staat – ze zouden moeten Windows opnieuw te installeren vanaf nul.

Als je wilt dat een grafische interface, moet u een hulpprogramma van derden te gebruiken. De gratis RecImgManager biedt een grafische back-up en restore-interface die u toelaat om te kiezen tussen meerdere afbeeldingen. Het gebruikt de onderliggende recimg instrument om deze back functionaliteit.

Recimg is een krachtig hulpmiddel, maar het moet zorgvuldig worden gebruikt. Alleen back-ups te maken wanneer uw systeem in een schone staat. Als je uiteindelijk een aangepaste afbeelding herstel met u niet wilt terugzetten vanaf, kunt u Windows-installatie media nodig hebt om je PC terug naar een schone, standaard staat te krijgen.

Windows 7 is de beste herstel.

Superb stellaire artikel. Nu heb ik niet om een ​​beeld programma dat Window PE4 bestel. Ik heb gehoord dat Win 8.1 dit beeld back-up zal uitwissen. Als dat zo is, zal ik niet upgraden. Nogmaals bedankt voor een groot artikel.

Toen ik typ recimg / showcurrent in de command prompt venster krijg ik Er is geen afbeelding actief custom recovery Maar als ik naar mijn File Explorer daar laat ik heb een (D 🙂 drive die wordt genoemd als een Recovery beeld met behulp van 15,6 GB. Kan iemand me helpen dit beter te begrijpen, moet ik of moet ik het herstel nog niet hebt gedaan? Bedankt, oh ja mijn huidige OS is Windows 8

Dat is waarschijnlijk niet een aangepaste afbeelding herstel, maar een fabriek te herstellen afbeelding zijn neergezet door de fabrikant.

Yep, je precies goed het is inderdaad de fabrieksinstellingen te herstellen van HP. Bedankt voor het verduidelijken dat voor mij.

Ik heb de mijne afgebeeld met Macrium Reflect

Ik heb een nieuwe computer gekocht voor en met Windows 8.0 64 bits, omdat mijn oude uit 2007 met Windows XP prof wordt steeds “oude” .De computer setup is als volgt: 1 MSI Z77A-G41, socket 1155 MoBo; 1 Intel Core i3-3225 processor, 2 Kingston ValueRAM 8GB DDR3-1333 Memory Kit’s; 1 MSI N210-MD1GD3H / LP, Grahpical Adapterand2 Samsung 840 Pro MZ-7PD128BW, 128GB SSD’s.

De winkel geplaatst Windows 8.1 (na de PC had teruggestuurd voor wat herstelwerk!) Op SSD 0, waaruit blijkt na in Drive Management: Partitie 1: Systeem (E 🙂 450MB NTFS Allright (Active, primaire partitie), Partitie 2: (G 🙂 108,80GB NTFS Allright (primaire partitie), partitie 3: 10,00GB Allright (Repair partitie).

Ik Windows 8.0 uit de setup DVD geïnstalleerd op om SSD 1. Ik maakte een beeld, het bovenstaande en na die beschreven wijze plaatste het terug op dezelfde SSD 1. Dit alles werkte prima en daarna kon ik mooi start-up met SSD 1 .Op SSD 1 getoond wordt: partitie 1: Gereserveerd door het systeem 350 MB NTFS Allright (System, Active, Primaire partitie), partitie 2: (C 🙂 118,90GB NTFS Allright, Wisselbestand (= nederlands, zou het kunnen zijn Exchange-bestanden in engels?), crashdump, primaire partitie.

Vanaf SSD 0, heb ik een beeld van de hierboven beschreven manier en probeerde om het te installeren op de SSD 1, de manier zoals hierboven beschreven gemaakt. Dit is echter niet work.The reparatie procedure vond de precieze afbeelding en toonde de juiste gegevens, dus ik klikte “Next”. In het venster “Andere opties” ook “Next”, etc.After dat na werd aangetoond

Repary van het systeem te kopiëren is mislukt.

Bijzonderheden: De processor architectuur van het systeem versie van Windows reparatie omgeving is niet gelijk aan die van de computer waarop de back-up werd gemaakt. Een back-up van een x64-Vista-computer kan bijv. alleen worden gerepareerd met (hier de zin gestopt) “Sluiten”.

Wie kan helpen, of leg uit?

Note.With mijn oude computer met Windos XP maakte ik beelden, met behulp van ghost32 versie 8.2. Dit werkte prima. En ik kon een partitie-afbeelding op een schijf in die computer. Dat alles goed is gegaan. Nu met Windows 8, ik voel me een beetje verloren, omdat dezelfde Geest werkte niet. Om te maken een beeld leek te allright werken, maar te vervangen om hetzelfde station toonde een blies-scherm met opties F8 en Enter, vertelde me dat delen ontbraken en dat ik moet gaan naar de supplier.F8 en Enter niet een ding te doen. Dus daar was ik ook in het donker!

Na het downloaden van het bestand van Microsoft om de 8.1 ISO Ik heb mijn juridische 8,1 productcode OEM die ik kreeg van Belarc Advisor te krijgen. Microsoft zei dat het een ongeldige sleutel. Ik gebruikte een sleutel van een Windows-Forum website die Microsoft aanvaard als een geldige sleutel. Toen ik op VOLGENDE klikken om de ISO te downloaden een bericht dat ze bezig zijn en probeer het later opnieuw krijg ik altijd. Elke keer als ik probeer het opnieuw Ik krijg het zelfde bericht. wat doe ik verkeerd?

Ik heb Clonezilla jaren gebruikt voor Windows en Linux OS afbeeldingen. Hebben ook gebruik gemaakt Macrium Reflect Free. Beide doen hetzelfde, het verschil is Macrium is een GUI en Clonezilla is op tekst gebaseerd. Beide zijn gratis.

Ik zal dit op een dag te proberen. Altijd goed om een ​​andere truc in de zak te hebben!

Heeft de computer van waaruit u de sleutel schip te nemen met Windows 8 (geen decimalen)? Als dat zo is, moet u een Windows 8 installer te gebruiken, installeer dan de 8.1 upgrade van de Store.

Dit gebeurt me elke keer …

Ondanks de populaire geloof dat glasblokken ultraviolet licht (en dus je kunt niet een zonnebrand krijgen binnenkant van een gebouw of auto), dat is niet helemaal waar. Terwijl glas heeft een goede baan van het blokkeren van het grootste deel van de schadelijke UVB-stralen (het spul dat geeft je een merkbare zonnebrand), maakt het laat de meeste UVA straling in (die uiteindelijk ook u een zonnebrand).