vrijdag fun: spelen mijnenveger in google chrome

Ben je verslaafd aan MineSweeper en liefde te spelen bij het nemen van een onderbreking van het werk? Nu kun je dat mijn vegen goedheid toe te voegen aan Google Chrome met de Chrome-extensie MineSweeper.

Vind die mijnen!

Zodra de extensie is ge├»nstalleerd klikt u op de “Toolbar Button” om toegang te krijgen van het spel (opent in een nieuw tabblad). De “emoticons” aan de bovenkant van het venster tabblad geven de moeilijkheidsgraad van het spel beschikbaar.

Soms kun je snel vooruitgang te boeken in een korte tijd met dit spel …

Alleen om even later te verliezen. Dus moet je je strategie zorgvuldig plannen uit. U zult verrast zijn (of misschien gealarmeerd?) Bij enkel hoe snel je verslaafd raken aan het spelen “enkel nog een ronde”!

Wilt u een grotere uitdaging? Klik op de “middle emoticon” om toegang te krijgen tot een hardere niveau.

De ultieme level … hoeveel mijn vegen straf ben je voor?

Conclusie

Bent u een Mijnenveger fan dan zal dit een perfecte aanvulling op uw browser. Voor degenen die nieuw zijn op dit spel dan heb je een veel plezier klaar voor jou.

Links

Download de Chrome-extensie MineSweeper (Google Chrome-extensies)

echt dank u voor het schrijven over mijn extensie, heb ik net gevonden uw artikel nu …; hoop dat iedereen geniet mijnenveger: D

Ik wil ook zeggen dat de code van de uitbreiding wordt gevonden in GitHub (vindt u de link in de extensie pagina), zodat jullie allemaal uitgenodigd om het spel te verbeteren.

nogmaals bedankt

U kunt, in feite, zet lood in goud: je hoeft alleen maar een deeltjesversneller, enorme hoeveelheden energie, en een zeer lage verwachting voor de hoeveelheid goud die je krijgt aan het einde (dat is waarom het is veel voordeliger om gewoon mine voor het).