vrijdag fun: Prizma puzzel uitdagingen

Nog een lange werk week is bijna voorbij, dus waarom niet een beetje plezier tijdens het wachten naar huis te gaan? In het spel van deze week je missie is om energie bruggen te slaan tussen twee punten met succes te maken op een isometrisch net vóór een tekort aan energie.

Het doel van het spel is om met succes te creëren energie bruggen tussen twee punten op verschillende isometrische rasters en het verzamelen van zo veel sterren als mogelijk naar een hoger niveau te ontgrendelen voordat je opraken van energie.

In eerste instantie zult u alleen in staat zijn om toegang te krijgen tot de groene zone, maar zodra je genoeg sterren te verzamelen kun je beginnen met de toegang tot andere zones.

Wanneer u klaar bent om het eerste level begint krijg je een korte tutorial over hoe het spel te spelen te zien. Klik op de knop Doorgaan als je eenmaal klaar bent met het.

Het eerste niveau is eenvoudig en dient als een kans om vertrouwd te raken met het spel te worden. Merk op hoe de uitgangspositie lijkt …

Beweeg uw muis over de uitgangspositie totdat je het ziet oplichten zoals hieronder afgebeeld. Klik erop om het te activeren.

Beweeg met uw muis naar de volgende positie en klik erop om de twee punten te verbinden.

Opmerking: U kunt de hoeveelheid energie (moves) monitor die u hebt nog in de linkerbenedenhoek.

Een energie brug klaar om te gaan in slechts een moment …

Wanneer je een level te voltooien zult u uw score voor dat niveau, je totale score tot op dat moment te zien, en kan ervoor kiezen om het niveau af te spelen of te verplaatsen naar de volgende.

Nog steeds niet genoeg sterren om andere zones te ontgrendelen nog …

Het tweede niveau introduceert energiepunten … het zal zeer nuttig zijn wanneer u probeert om die extra sterren te verzamelen!

We zijn er bijna …

Een ander succesvol round.

Zoals u kunt zien andere zones start openstelling voordat u de groene afwerking.

Het derde niveau introduceert kristalstructuren en het kristal breakers je nodig hebt om je weg te banen langs hen heen. Veel succes en veel plezier!

Prizma Puzzle Uitdagingen

De populaire candy bar Snickers werd opgericht door Frank en Ethel Mars, van de Mars snoep familie, en vernoemd naar hun favoriete paard.