uit de doos tips: tijdelijk voor led-verlichting, e-mail bestanden naar dropbox en behang beheer

Een keer per week ronden we een aantal goede tips van de Tips Box en deel ze met iedereen. Deze week zijn we op zoek naar goedkope LED-verlichting (waterdicht te starten!), E-mailen van bestanden naar mappen Dropbox, en beheren van uw behangcollectie.

Ted schrijft in de volgende geeky entertainment hack

Het wordt warm buiten en mijn vrouw houdt van onderhoudend. Dit weekend wilde ze een feestje in een werkelijk prachtig park in de buurt van ons huis en belast me met het bedenken van een slimme manier om de hele zaak te verlichten. Ik heb niet echt willen het geld te besteden aan zonne-verlichting of iets duur voor die kwestie (omdat het misplaatst zou kunnen krijgen, achtergelaten, enz.) Ik struikelde over een echt geweldige kleine hack bij de Evil Mad Scientist blog. Hij gebruikte goedkope Mason potjes, LED’s, en een knoopcel batterijen te maken wat lijkt op een tuin zonne-licht, maar zonder de kosten, je weet wel, van het kopen van een werkelijke zonne-licht. Zo slim! Het enige wat ik zou willen voorstellen is dat je je knoopcel batterijen te kopen online. Als je naar de plaatselijke winkel om ze te kopen, zelfs een speciale batterij op te slaan, ze zijn een totaal afzetterij. U kunt bulk generieke knoopcelbatterijen online te vinden voor 30-60 cent per stuk in plaats van $ 2-3 retail.

Alsof het niet duidelijk dat we graag al sleutelen, we zijn al dromen up manieren om dit eenvoudige hack nog cooler te maken. Hij merkt in het blogbericht dat de munt cel batterij levert genoeg stroom aan het licht het overal van een paar dagen LED tot meer dan een week, afhankelijk van de LED. Het lijkt erop dat een grote kleine verbetering van deze hack de invoering van een goedkope drukknopschakelaar zou zijn, zodat u de lichten aan en uit zonder uit elkaar te halen van de batterij / geleid circuit kon schakelen. Dan weer, de punt van de hack is om de verlichting te maken met zo weinig mogelijk inspanning! Bedankt voor het delen van Ted!

Craig schrijft in met een slimme tip met betrekking tot het gebruik van Dropbox om uw bestandsdeling beheren

Nadat ik uw gids voor het opzetten van een horloge map in je Dropbox map te lezen om op afstand te activeren torrent downloads ben ik begonnen met het doen van wat tweaken. Omdat het de meest compatibel met een verscheidenheid van desktop-en tablet apps die ik gebruik was … Ik wilde echt een manier om and.NZB bestanden email.torrent in de bewaakte map. Uiteindelijk heb ik het combineren van uw gids met deze gids over het opzetten van een manier om e-mailbijlagen te dumpen in een aangewezen map. Het resultaat is een e-mailadres Ik kan het delen van bestanden bestanden die automatisch dumpt ze in Dropbox te sturen en dan laadt ze in de file sharing client. Bam! Bedankt voor het krijgen van mij begon op dit project.

Dat is een heel ingenieuze manier te gaan over het, Craig. Bedankt voor het schrijven in!

Deb schrijft in de volgende behang tip

Er zijn tal van behang rotatie apps, maar ik heb nog een die zoveel doet als Wally te vinden. Op de top van het roteren van uw bestaande behangcollectie kunt u verse wallpaper downloaden van ton bronnen automatisch (zoals Flickr, DeviantArt, Panoramio, en nog veel meer). Zelfs als een beeld dienst niet wordt ondersteund, kan iemand zweep een module om het zelfstandig te ondersteunen. Op de top van alles wat je zo ongeveer alles wat de applicatie doet kunt aanpassen. Het maakt het eenvoudig behang beheer in Windows uitzien als hulpmiddel een holbewoner’s!

Het is gratis en cross-platform te starten. Als je serieus bent over behang beheer bent, dit ziet eruit als een geweldige keuze. Bedankt voor het delen, Deb!

Heeft u een tip of truc te delen? Laten we het over horen! Stuur ons een e-mail op tips@howtogeek.com.

Voor de 2e tip, zowel hyperlinks naar dezelfde ding. Geen link naar e-mailen van bestanden naar dropbox;. Corrigeer … Bedankt!

Zoals Athlon merkt, is de 2e URL niet naar “handleiding over het opzetten van een manier om e-mailbijlagen te dumpen in een aangewezen map”. Gelieve te bevestigen?

Same here, willen de 2e artikel over 2 tip te lezen.

moet erachter te komen of dit kan af John’s Background Switcher

@ Athlon, @Jason, @ andyr354 … Ik denk dat ze bedoelden de link voor het storten van e-mail naar aangewezen mappen te gaan

Get Files Sent to Your Dropbox via Email or a Webpage

Er zijn meer vaten bourbon in Kentucky dan er mensen zijn, je zult ongeveer 4,9 miljoen vaten ouder worden in bourbon magazijnen rond de staat, maar slechts ongeveer 4,4 miljoen burgers te vinden.