uit de doos tips: Kindle als Raspberry Pi-scherm, ipod schakelkasten, en gemakkelijk Six Degrees of Kevin Bacon

Een keer per week ronden we een deel van de grote lezer tips die op ons pad komen en deel ze met iedereen. Vandaag gaan we kijken naar het gebruik van de Kindle als een scherm voor de Raspberry Pi, douane iPod controle modules, en een gemakkelijke manier om de Six Degrees of Kevin Bacon spelen.

Ken schrijft in de volgende tip die hacking Kindles en Raspberry Pi eenheden combineert

Hey guys! Ik vond deze website en dacht dat het iets voor jou: deze kerel combineerde een jailbroken Kindle met een Raspberry Pi boord om een ​​kleine computer die de e-ink display op de Kindle gebruikt als het scherm te creëren. Vrij leuke dingen … uiteraard niemand gaat te lopen en ruilen hun netbooks voor deze opstelling, maar het is echt een nette proof of concept. Ik heb een oogje op omdat een oude Kindle met een low-power e-ink scherm heeft een veel potentieel als een display voor alle soorten van home projecten (zoals een jukebox of een weerstation).

Als je uiteindelijk het bouwen van een micro-computer rond het huis met een e-ink scherm, weerstation of anderszins, willen we graag over horen (dus zorg ervoor om terug te schrijven in). Thanks Ken!

Chris schrijft in met de volgende mobiele audio-tip

Ik heb onderzoek gedaan naar een manier om mijn iPod in mijn auto terwijl u geniet van grote knoppen voor de besturing en een mooi groot uitlezing, dus ik weet niet wrak mezelf proberen om de kleine lettertype op het scherm te lezen. Ik vond leerprogramma deze kerel, waar hij bouwde een schakelkast voor de iPod Touch, dat het de mooie dikke knoppen en het display ik zoek geeft. Ik ben een beetje nieuw voor de hele hardware hacking ding, maar ik figuur over een paar weekend kon ik dit ding te bouwen.

Terwijl sommige mensen achteruit zou kunnen overwegen een stap om de slanke form-factor van de Touch te nemen en het opbouwen van een grote doos omheen, we volledig begrijpen waarom je zou willen doen. Dit maakt het apparaat gebruikt veel veiliger.

Angie schrijft in met een luchtige tip

OK, dus dit is waarschijnlijk de goofiest tip krijg je deze week zijn, maar hebben jullie weten dat Google schopt nu weer filmsterren ‘ “Bacon Number”? Als je ooit hebt geobsedeerd over de hele Six Degrees of Kevin Bacon spel, het is een leuke kleine Easter egg. Typ gewoon in “spek nummer (naam enkele ster)” in Google en het zal spuwen terug niet alleen het Bacon nummer, maar die is in de keten en welke films ze waren in.

Misschien als je rustig controleer je smartphone onder de tafel in de pub kon je jezelf winnen een pint of twee.

Alles wat we kunnen denken, Angie, is hoe er een website of twee gewijd aan kraken Bacon Numbers en Google gewoon trok het kleed recht uit onder hen moet zijn. Dat gezegd hebbende, mooi vinden op het ei Pasen!

Om eerlijk te zijn, heeft hij niet het bouwen van een kader rond de iPod. Kijkend naar de foto’s in de Instructable, de regelkast wordt aangesloten op de iPod dock connector.

Detroit is de enige Amerikaanse stad onder een miljoen burgers te zijn gedaald na het breken van die bevolking barrière; piek bevolking van de stad was 1,85 miljoen burgers in 1950 en slechts ~ 680.000 vanaf 2014.