oplossen van problemen met trage katapult zoeken

Als je verslaafd aan het gebruik van het toetsenbord draagraketten alsof ik ben geworden, kun je het scenario waarin Katapult werd zeer traag zonder aanwijsbare reden hebben ondervonden. Het probleem is waarschijnlijk omdat je hebt een grote muziekbibliotheek in Amarok en Katapult begint te zoeken uw muziekbibliotheek standaard nadat u een enkel teken te typen.

Ten eerste, het openstellen van de Katapult configuratiedialoog (probeer dit als je het niet kunt vinden) Nu heb je twee opties.

De eerste optie is om gewoon de Amarok Catalog volledig uit te schakelen, door te klikken op Catalogi en vervolgens het verwijderen Amarok Catalog uit de lijst.

Of zou u klikt op Amarok in de lijst en wijzigt u het aantal tekens voordat het zoeken, die drastisch moeten verbeteren van uw Katapult snelheid.

Persoonlijk ben ik gewoon uitgeschakeld, want ik heb weinig interesse in het zoeken van mijn muziek collectie door middel van Katapult … maar dat is echt aan jou.

Bedankt, precies wat ik zocht!

erg behulpzaam. bedankt!

Geweldig! Ik was inderdaad af waarom, op onverklaarbare wijze, Katapult zou plotseling leeftijden te nemen om iets te doen. Dankzij uw bericht is het nu ‘business as usual’ opnieuw. Cheers!

Misschien al die melk advertenties over happy cows waar zijn; onderzoekers volgden koeien en vond dat degenen die waren de beste behandeld en werd verliefd op hun handlers produceerde de meeste melk.