Hoe weet ik of ik ben bijna 32-bits of 64-bits versie van Windows?

Vrienden en familieleden lijken om te vragen de hele tijd of ze nu met 32-bits of 64-bits versie van Windows, en ik heb eindelijk besefte dat het meer zin om iedereen te laten zien hoe om het te achterhalen voor zichzelf zou maken. Hier is de twee-staps proces om uit te vinden voor jezelf.

Om te controleren welke versie u gebruikt op Windows 10 of Windows 8, maar het openstellen van de oude Control Panel en blader naar beneden om Systeem en beveiliging -> Systeem (u kunt ook zoeken naar System en vinden het op die manier).

U zult meteen zien welke versie je gebruikt, of 64-bits of 32-bits.

Als u Windows 7 of Windows Vista, alles wat je hoeft te doen is pop open je start menu, klik met de rechtermuisknop op de computer item en kies Eigenschappen.

Nu zult u het System informatiescherm-die u zou er rekening mee dat je ook kunt krijgen om vanuit het Configuratiescherm als u liever-en neer in de sectie systeem zie je “type”, dat zich zal zeggen 32-bits besturingssysteem te zien of 64-bit besturingssysteem afhankelijk van welke versie u hebt geïnstalleerd.

Er is bijna geen enkel punt in de controle op Windows XP, omdat je bijna positief het runnen van een 32-bits versie. Als u aandringen, maar u kunt met de rechtermuisknop op Deze computer, kies Eigenschappen …

En dan zie je de System Properties window-als u een 32-bits versie van Windows zal het niet zeggen hier niets anders dan Microsoft Windows XP draaien, maar als je een 64-bits versie liepen, zou zeggen dat in dit venster.

Wat is het belangrijkste verschil tussen de twee? U zult merken dat mijn Windows 7 laptop heeft 8GB geheugen-je zult moeten een 64-bits besturingssysteem om te profiteren van het volledige bedrag van het geheugen, omdat 32-bit Windows alleen kan omgaan met ongeveer 4 GB.

Voor meer informatie over dit onderwerp, kunt u kijken op mijn gids over bij Lifehacker over het verschil tussen de 64-bits en 32-bits besturingssystemen.

In plaats van met de muis naar de eigenschappen van uw computer, gewoon op de Windows-toets + pauze / pauze.

Goed punt!

Hey Bruno, bedankt voor die snelkoppeling ik wist niet eens dat de pauze / pauze knop was geen goed.

Kan Windows 32Bit 4GB daadwerkelijk te gebruiken dan, ik dacht dat het werd verdreven als een mythe. Als het waar is dat ik zal moeten een andere 2GB stok van RAM te kopen, heb ik 3GB pinautomaat werd zo één een 1GB-stick moet zijn omdat theres slechts 2 slots

Ctrl – Shift – Esc = task manager

@ Conn09: Een 32-bits besturingssysteem heeft ruimte tot 4 GB aan te pakken van het geheugen, maar er is meer geheugen dat moet ook worden aangepakt als uw RAM-geheugen. Het geheugen in uw Graphics en geluidskaart moet ook aanpakken en het OS wijst adresruimte op deze eerste voordat u naar uw RAM-geheugen. Als u een 1GB grafische kaart die voor het eerst wordt aangepakt en de resterende 3GB adresruimte zal worden gegeven aan uw RAM-geheugen, ongeacht hoeveel RAM-geheugen meer dan 3 GB je hebt.

Bij het gebruik van 64-bits OS, hoe weet je welke IE-versie die u gebruikt (64 of 32), en hoe ga je van de ene naar de andere?

Alles wat ik wil weten is of MS lacunes in de beveiliging IE is al “vast” en het is nu een betrouwbare browser. Het is gewoon een schande dat bijna niemand de voorkeur aan het tegen Firefox of Chrome. Zelf heb ik IE 8 en gebruik het niet, want ik wil niet het risico van “alles” om door te voeren. Bedankt!

Ik probeerde Google Chrome een paar keer, alleen te vinden het biedt geen geschiedenis wissen. Heb je dat uit mijn systeem.

Hi Lisa

Google Chrome biedt wel een geschiedenis wissen. Vanuit elk Chrome-browser-venster, druk op Ctrl-H, en in de rechterbovenhoek van het venster moet je zien ‘items bewerken …’.

Vanuit het raam dat komt u ofwel de hele geschiedenis of alleen de items die u aanvinken kunt wissen.

Ik haat het internet 9 hoe kan ik internet 8 terug.

Hoe vind ik deze info wanneer het besturingssysteem niet wordt geladen? Ik moet een recovery disc om de nieuwe harde schijf als mijn oude harde schijf gewoon crashte en moet worden vervangen te laden.

Hoewel het verhaal van een appel die op Sir Isaac Newton’s hoofd ongeloofwaardig zou kunnen zijn, de boom zelf is niet: de appelboom in kwestie is nog steeds levend en wel buiten Newton’s familie thuis, Woolsthorpe Manor, in het Engels graafschap Lincolnshire.