hoe dns werkt [video]

Wilt u een eenvoudige en visuele manier om DNS uit te leggen aan een nieuwsgierige vriend of cubemate? Dit schone en eenvoudige korte video doet een groot werk precies wat er tijdens een typische DNS verzoek markeren.

Vorige maand hebben we uitgelegd wat DNS is en toonde waarom je zou willen alternatieve DNS-servers te gebruiken; deze korte video dient als een uitstekende visuele metgezel voor ons artikel.

How DNS Works [YouTube]

… Kerel in de vid heeft geen mond

…. En hij heeft een nogal eng / levenloze linkeroog.

Awesome ik begrijp het nu helemaal! ^^ Thanks a lot !!

DNS = telefoonboek.

Meer als een telefoon-book met snelle updatability & distributie.

Is het veranderen van DNS-server invloed page snelheden?

@Nick; Veranderende DNS hebben geen invloed op pagina laadsnelheid, maar het zal effect pagina opstarttijd! Het betekent: uw browser wil antwoord op uw aanvraag (het openen van een pagina) sneller om het op te brengen! maar als het begint het laden van de snelheid zal worden, afhankelijk van uw netwerk verkeer snelheid!

Ook veranderen DNS aan de bekende en veilige DNS-servers om uw web surfen veiliger en minder wachten tussen uw verzoek om een ​​pagina en de respons zien DNS met hun IP’s. Maar soms! een veilige DNS sever bedoel niet dat het snel DNS-server zal voor u netwerk !!

In feite moet je benchmarken alle of bepaalde DNS-servers op het netwerk zelf! een van de beste en eenvoudige en gratis tools om het te doen is DNS Benchmark. je kunt het krijgen van hier: http://www.grc.com/dns/benchmark.htm ook deze site heeft een aantal online test pagina’s Controleer uw netwerkverbinding en DNS-beveiliging en de enorme informatie over hen!

bijvoorbeeld. Deze twee bedrijven hebben beveiligde DNS-servers; ——–; Comodo: http://www.comodo.com/secure-dns/;——–;8.26.56.26;8.20.247.20 ; ——–; Symantec: https://dns.norton.com/dnsweb/homePage.do;——–;198.153.192.1;198.153.194.1

en snel (in de meeste gevallen!) en bekende DNS-servers; Open DNS: http://www.opendns.com/opendns-ip-addresses;——–;208.67.222.222;208.67.220.220; 208.67.222.220, 208.67.220.222, Parental control, 208.67.222.123, 208.67.220.123, IP6; 2620: 0: ccc :: 2; 2620: 0: ccd :: 2; ——–; Google: https://developers.google.com/speed/public-dns/docs/using;——–;8.8.8.8;8.8.4.4

Ik hoop dat deze je helpen!

Mijn slechte ervaring met “DNS”: Ten minste eenmaal per dag krijg ik een bericht “uw DNS-instelling hebt gewijzigd” … waarna ben niet in staat om verbinding met het internet, volledig buitengesloten. Enige manier waarop ik rond, dat is het herstellen van een eerder opgeslagen afbeelding. Ik neem veel beelden elke dag, omdat ik weet dat zal waarschijnlijk krijgen die boodschap binnenkort.

@ Fermier: het is mogelijk dat uw systeem is besmet met een DNSChanger malware. Voer een scan, zijn er “DNSChanger Removal Tools” om dit probleem op te lossen.

@fermier

naast wat “r”! zei, zal het beter zijn om een ​​aantal Anti-Virus in uw systeem. Als je oude PC gebruiken met niet veel geheugen is geïnstalleerd! en je bang bent om een ​​aantal prestaties te verliezen! nog steeds kunt u een aantal van deze programma’s zonder realtime beveiligingen te installeren.

Voor eerste deel, Avira en Avast zijn goed. Beide hebben gratis edities en ze zijn geweldig in hun werk! Ik testte must van deze applicaties dus kan ik zei dat deze twee kan het werk voor u doen …!

Voor tweede deel, Malwarebytes Anti-Malware is goed programma te hebben! De gratis versie hebben geen realtime bescherming, zodat je waarschijnlijk oude PC niet zal lijden! en wanneer je maar wilt kunt u de scan handmatig uitvoeren!

Dit zijn links te downloaden van de gratis edities van bovengenoemde programma’s; * Avira Free Antivirus, download.cnet.com/Avira-Free-Antivirus-2013/3000-2239_4-10322935.html; * Avast Free Anti-virus; http: // www.avast.com/download-software;* Malwarebytes Anti-Malware; download.cnet.com/Malwarebytes-Anti-Malware/3000-8022_4-10804572.html

Het is niet belangrijk welke je kiest baseren op uw behoeften! maar tijdens of na het inbrengen, als ze vragen in te vullen kiest voor gratis registratie om je gratis licentie te activeren!

Ook als u ervoor kiest om Avira te installeren, vergeet dan niet om: 1) kies “custom” installatie; 2) het vinkje een werkbalk zij u te bieden heeft! (Speciaal Vraag of SearchFree of …), 3) op configuratiewizard:. Set niveau van de “AHeAD heuristische” naar Hoog, 4) op configuratiewizard: Vink “Select All” in “categorieën bedreiging ‘, en doe iets anders niet veranderen!

Succes

Muppets zijn bijna altijd linkshandig, dit is op grond van het feit dat de poppenspelers die ze onder controle gebruik maken van hun dominante hand (meestal rechts) aan het hoofd van de pop en hun niet-dominante hand (meestal links) controleren om de staf te bepalen welke beweegt de hand van de muppet’s.