hack een Hexbug spin in een autonome robot

De kleine robots uit de Hexbug bedrijf zijn grote kleine speelgoed; deze hack zet de basis Spider-model tot een autonome robot.

De voorraad Spider model vereist afstandsbediening interactie van de gebruiker. Deze upgrade, met behulp van een aftermarket controller uit EMGRobotics, kan de Spider te navigeren op zijn eigen. Hit de onderstaande link voor het volledige build gids.

Het hacken van de Hexbug (TM) Spin met de EMGRobotics Spider Hack Kit [via Hack A Day]

“Net als het hoeden van katten” <- lol-ed erg netjes! ik houd van dingen zoals dit. oh, doet me denken aan spinnen Gene Simmons 'dat Tom Selleck aangevallen in die film ... .. Het koor themalied van de Mr. Bean tv-show wordt gezongen in het Latijn en alles over Mr. Bean, de openingszin "Ecce homo qui est faba" vertaalt naar "Ziet, de man die een boon."