geeky doe-het-zelf projecten voor uw huisdieren

Of het nu je kat, hond, fret, cavia of konijn, uw huisdier is net zo goed een deel van je familie als jij. Hier zijn een aantal doe-projecten voor het maken van het leven met uw huisdier geekier en gemakkelijker.

(Foto door Jeffreyw en jon_a_ross)

(Foto door Erika Kern)

Hebben sommige oude truien rondslingeren? Laat uw hond wat liefde door te breien ze rond kauwen speelgoed. Nu is uw huisdier heeft een langere levensduur, kleurrijk, makkelijk wasbaar speelgoed te halen bij.

(Foto door codepo8)

Als uw huisdier zijn het zwembad vriendelijk en niet de lopende aard dan ook, dan kun je genieten van hen in een meer klassieke setting. Ze krijgen het voordeel van een sterke behuizing, en je krijgt om naar te kijken in stijl. Bonuspunten als je gebruik maken van een old-school iMac!

(Foto door Keyka Lou)

Toon trots tag van uw huisdier met stijl en comfort. Het gebruik van een oude doek, een oude kraag, of misschien een geeky t-shirt of stropdas, zal uw nieuwe halsband van uw huisdier te houden comfortabeler dan nylon of ander materiaal zou kunnen. Als u een grotere hond, echter, zal je waarschijnlijk niet willen om dit te gebruiken om uw riem te hechten aan.

Ooit wilt u uw klein huisdier meenemen uit in de stad, maar kan niet passen in een pet carrier op je fiets? Instructables gebruiker Komecake geconfronteerd dat zeer probleem. Terwijl dit project was gebaseerd op kleinere huisdieren – ratten, in het bijzonder – het is een behoorlijk solide basis om iets voor andere dieren op te bouwen ook. Grotere katten en honden zal waarschijnlijk niet fit, maar kittens en puppies zou, evenals andere huisdieren zoals fretten en konijnen.

Heeft uw kat ooit proberen om van het uitzicht te zien, maar zijn verijdeld door een gebrek aan vensterbanken van uw appartement? Dit is de perfecte project voor jou! Als u niet zeker weet hoe dit verplaatsbaar is, neem een ​​kijkje op het laatste beeld. Merk op dat de muur beugels zijn bevestigd aan de raad van bestuur, de stoel is ontworpen via het sluiten van het venster op de stoel worden vastgezet, en de bracing zal helpen met het gewicht.

(Foto door decordemon)

Als u denkt dat uw straathond iets bijzonders verdient, waarom dan niet een comfortabel bed te creëren? U kunt een oude koffer te recyclen om uw hond de perfecte dutje kussen te geven. Natuurlijk, het is geweldig voor katten, ook.

(Foto door jon_a_ross)

Cat bomen zijn de ultieme katachtige leuk, maar ze zijn vrij duur. Als u handig met hulpmiddelen bent, kunt u een op maat ontworpen krabpaal (compleet met krassende post benen en vloerbedekking) zorgen voor veel goedkoper. De tutorial is geweldig, maar met enige vindingrijkheid, kunt u een die elke vorm of grootte te maken. Perfect voor die ongebruikte eethoek dat leeg is, of dat vreemd gevormde hoek achter de bank!

De komende paar ideeën zijn een beetje meer geavanceerde. Ze vereisen sommige solderen en gebruiken Arduinos. Als dat je bang, voel je vrij om een ​​kijkje te nemen hoe u een soldeerbout en wat is Arduino? te halen op de basis.

(Afbeelding van ioanghip)

Dit is een echt cool project. Een Arduino board is opgezet om te controleren op RFID-tags gekoppeld aan halsbanden uw huisdieren ‘. Het zal de tag authenticeren, neem een ​​foto, en deze uploaden naar Twitter, zodat u de activiteiten van uw huisdieren ‘kan controleren. Na verificatie, het huisdier deur gaat open en laat het dier binnenkomst. Verlaten wordt door een infraroodstraal. U kunt ook de deur op slot, en laat uw huisdieren binnen te komen, maar niet hen in staat stellen om eruit te komen via verschillende instellingen.

Het grote deel over dit project – afgezien van het geven van uw huisdieren een aanwezigheid op het web – is dat het voorkomt dat zwerfdieren of andere dieren binnen te komen tegen wil en dank. Ook kunt u eenvoudig controleren welke huisdier komen en gaan. De website is beetje gedateerd, en de links naar de onderdelen ontbreken, maar u kunt gemakkelijk vinden vervangingen en de relevante code en de algemene procedure zijn er nog steeds.

Dit project maakt gebruik van een op maat gemaakte plastic container, sommige slangen, een motor en een Arduino. In wezen, een computer interfaces met de Arduino board, die dan begint een motor die de cilinder draait. De cilinder heeft openingen die het mogelijk maken om wat te eten buiten en in het huisdier te laten vallen kommen hieronder. Er is een laser mechanisme helpt lijn de cilinder naar behoren, zodat de juiste hoeveelheid voedsel is gedaald en extra niet morsen.

De maker, Andres Leon, ontwierp dit omdat zijn katten werden steeds zwaar, dus dit kon hij ze automatisch te voeden in kleinere porties gedurende de dag. De software biedt toegang via een web-interface ook.

(Afbeelding door Avatar-X)

Avatar-X project vereist wat meer knutselen, met inbegrip van een aantal loodgieters. Zijn waterbak maakt gebruik van een set van koperen draden om te detecteren of er water in de kom. Als het leeg is, wacht het systeem een ​​vast bedrag van tijd voor de laatste droesem van water te verdampen (om muffe water te voorkomen), dan vult de kom. Het water komt uit een bijlage die haken in de lijn worden gebruikt voor de ijsmachine in de koelkast. Al met al, een slim idee.

De makers probleem was dat de traditionele water-fietsen fonteinen (zelfs degenen met filters) kreeg te vies voor zijn hond te drinken uit. Dit kwam als een vrij handige oplossing. Hij heeft zelfs een minimum beperkt het water sensing om corrosie op zijn geïmproviseerde sensoren te voorkomen.

Uiteraard, de meeste van deze projecten had katten en honden in gedachten, maar kunnen worden aangepast wat voor andere huisdieren ook. En, kunt u het eenvoudiger projecten geekier met behulp van vormen geïnspireerd door de video game personages en korrelig patronen te maken.

Weet van een interessant project voor een ongewone dier? Maakte een verbetering ten opzichte van deze ideeën? Deel uw gedachten hieronder en inspireren collega-pet-liefhebbers!

Geweldig, ik hield van de stoel bij het raam een. Ik ga naar een van die voor mijn huisdier te maken.

Hoe zit het met ons hamsters?

Er moet toch een manier om elektriciteit uit een hamster wiel te krijgen

Er bestaat. Gewoon vragen op het forum.

@lighthouse u weet wat te doen met uw hamster.

Kunt u het probleem te verhelpen, zodat ik je spullen op Facebook kunnen delen ??

Ik zal mijn hamsters maken elektriciteit aan de macht-op mijn gaming pc

Sommige monster doorboord ogen van onze kat, toen hij slechts een klein katje was, onnodig te zeggen dat hij is blind. Je zou nooit weten dat de manier waarop hij snelt rond het huis en buiten in onze Catio. Een Catio is gewoon een omheind gebied waar de katten kunnen spelen naar hartelust hun hart, maar kan er niet uit.

Voor Toot, de blinde pot, ik sloeg een kleine oscillator en ingebracht het in een bal, zodat hij het kan opsporen en gooi het all over the place. Zijn oorspronkelijke naam was Stevie maar hij heeft een slechte gewoonte van tooting recht in je gezicht, waardoor de nieuwe naam.

De oscillator piept in plaats van het geven van een stevige toon. Wanneer de bal is nog steeds, het is stil. Hij weet waar hij gebleven is en kan spelen met het elke keer als hij wil.

De eerste editie van de Sports Illustrated Swimsuit Issue raakte het nieuws staat in 1964, de cover model met de meest hoes verschijningen is Elle Macpherson met deksel optredens in 1986, 1987, 1988, 1994 en 2006.