ervaar de ipad ui op uw pc

Wil je rijden iPad testen zonder rubriek over naar een Apple winkel? Hier is een manier kunt u een aantal van de iPad UI rechtstreeks ervaren vanuit uw browser!

De iPad is de nieuwste gadget van Apple aan wow de tech wereld, en de mensen zelfs wachtte in de rij de hele nacht aan een van de eersten om hun handen te krijgen op een. Dankzij een eenvoudige JavaScript-truc, kunt u echter een gevoel voor een aantal van zijn nieuwe functies te krijgen zonder het verlaten van uw computer. Dit laat je niet proberen alles op de iPad, maar het zal u laten zien hoe de nieuwe lijsten en pop-over menu’s werken net zoals ze doen in de nieuwe apps.

Proefrit van de iPad UI vanuit uw browser

Normaal gesproken is de Apple iPhone-ontwikkelaar bibliotheek online ziet eruit als een standaard webpagina.

Maar, op de iPad, het ziet eruit en voelt aan als een full-blown inheemse iPad app. Met een handige JavaScript-trick van boredzo.org u kunt dit dezelfde interface te gebruiken op uw PC. Aangezien de iPad maakt gebruik van de Safari-browser, liepen we deze test in Safari voor Windows. Als u nog niet hebt geïnstalleerd, kunt u deze downloaden van Apple (link hieronder) en opstelling als normaal.

Nu, opent u Safari en blader naar Apple’s developer pagina op

http://developer.apple.com

Nu, voert u het volgende in de adresbalk en druk op Enter.

Tot slot, klik op deze link om naar de iPhone OS documentatie.

http://developer.apple.com/iphone/library/iPad/

Na een korte vertraging, moet het te openen in volle iPad stijl!

De linker menu werkt net als de menu’s op de iPad, compleet met overgangen. Het voelt helemaal als een native applicatie, in plaats van een webpagina. Om door de tekst te bladeren, klikt u op en trek naar boven of beneden op dezelfde manier zou je het gebruikt op een touch screen.

Sommige pagina’s bevatten zelfs een pop-over menu net als veel van de nieuwe iPad apps te gebruiken.

Merk op dat de pagina zal worden gemaakt voor de grootte van uw browser, en als u uw raam formaat wordt de pagina niet formaat mee. Druk gewoon op F5 om de pagina te herladen, en het zal aanpassen aan het nieuwe venster past. Als u uw raam formaat lang en smal te zijn, net als de iPad in horizontale modus zal de webpagina veranderen en het linker menu verdwijnt in plaats van een drop-down menu net zoals het zou doen als je de iPad gedraaid.

Dit werkt in Chrome goed ook, want het, zoals Safari, is gebaseerd op Webkit. Echter, leek het niet te werken in onze test op Firefox of andere browsers.

We hebben eerder behandeld hoe u een aantal van de iPhone UI met de online iPhone-gebruiker gids kan ervaren. Check it out als je nog niet

Bekijk mobiele websites in Windows met Safari 4 Developer Tools

Conclusie

Hoewel dit niet laat je echt proberen uit alle van de iPad-interface, het op zijn minst geeft je een voorproefje van hoe het werkt. Het is spannend om te zien hoeveel functionaliteit kan vandaag de dag worden verpakt in webapps. En vergeet niet, How-to Geek is het weggeven van een iPad naar een willekeurige fan! Ga snel naar onze Facebook-pagina en fan How-to Geek als je dat nog niet hebt gedaan.

Win een iPad op de How-To Geek Facebook Fan Page

Nutteloos

Dat is geweldig!

AWH, ik kreeg allen syked klaar om te testen rijden de iPad OS of iets, maar het is slechts een webbrowser bekijken, begrijp me niet verkeerd het is nog steeds cool hoewel krijgen ­čśŤ

Nu is dit geweldig!

ja totaal nutteloos

zijn niet nutteloos om webdesigners die niet kunnen veroorloven een iPad om hun websites met .. het werkte niet voor mij om wat voor reden dus ik moet safari krijgen testen .. nog .. chroom FTW!

Het record voor de meest Oscars won maakt deel uit van Walt Disney, die in de loop van zijn carri├Ęre als animator en hoofd van zijn iconische studio, won 22 van hen.