eerste indrukken van de Apple TV: veel van het invoeren van wachtwoorden met behulp van de afstandsbediening

We hebben onze nieuwe Apple TV-eenheden bij HTG HQ en we zijn druk bezig met ze te spelen om te zien hoe het allemaal werkt, en om dingen klaar om een ​​bos van artikelen volgende week te publiceren. Maar in de tussentijd, hier zijn onze eerste gedachten

Het grootste probleem is het invoeren in uw wachtwoorden in elke app – Netflix, Hulu, enz. Het is erg vervelend dat u hoeft te doen met behulp van de afstandsbediening en het toetsenbord op het scherm in plaats van met behulp van uw iPhone-toetsenbord. En de Remote-app voor iPhone is niet aangepast aan de nieuwe doos te ondersteunen.

Zo vervelend. Dat is niet wat we uit de setup ervaring verwacht helemaal niet, en ze nodig hebben om het te repareren.

Zodra je door dat gedeelte, het is echt leuk en makkelijk te gebruiken … en het is niet zo anders dan de oude versie, als alles hetzelfde is aangelegd. Je toegang tot meer dingen juist nu, en de afstandsbediening is een stuk beter.

Vorige gedachten die je zou kunnen gemist hebben