dwingen open / sparen dialoogvensters om details modus gebruiken in Windows XP

De gemeenschappelijke Open / Save dialogen zijn zo wijd verspreid is in Windows-toepassingen die elk beetje ergerlijk eindigt rijden ons gek na een tijdje. Het meest frustrerende ding voor mij is dat je je view mode niet kunnen redden, dus elke keer dat ik het terug te schakelen naar de details modus.

Het antwoord op onze problemen is een kleine tool genaamd OpenWide dat zit in het systeemvak en dwingt deze onhandelbare dialogen te gedragen.

Start de applicatie na de installatie, en je moet zien een nogal lelijk nieuw pictogram in het systeemvak. (U kunt het pictogram op het tabblad instelling paneel Voorkeuren uit te schakelen).

In de plaatsing sectie kunt u de positie op het scherm, evenals de grootte van het dialoogvenster, dat vind ik zeer nuttig in te stellen.

U zult waarschijnlijk willen de dropdown voor “Initial invoer van het toetsenbord Focus on” te wijzigen van de standaard van de directory op bestandsnaam, zodat u snel kunt typen in een bestandsnaam.

De tweede drop-down laat u een bepaalde modus te kiezen … je zou kunnen dwingen om altijd in thumbnails modus als u zo geneigd waren.

Klik op de knop “Test Huidige instellingen” zal u laten zien dat de gegevens is geselecteerd.

Let op: Deze tip werkt alleen voor gebruikers van Windows XP als dit programma werkt niet op Windows Vista.

Houdt u er rekening mee dat sommige toepassingen niet de gewone dialogen te gebruiken en in plaats daarvan op te bouwen hun eigen land. Dit werkt niet voor degenen.

Download OpenWide van lingo.atspace.com

Voor wat het waard is, ik ben veel meer kans om te beoordelen en voer vervolgens een aantal potentieel gevaarlijke registry editing / groepsbeleid bewerken / andere instellingen te bewerken / etc, dan continu draaien willekeurige hulpprogramma’s een voor een tijd, die een kleine functie uit te voeren. Gewoon mijn twee cent. Ik hou van deze blog en lees het regelmatig, maar het lijkt een groot deel van de oplossingen zijn hier in de vorm van constant lopende executables. Misschien is dat niet kan worden vermeden, ik kan het gewoon niet helpen, maar denk dat velen van hen zijn in deze vorm ter wille van de eenvoud (dat is waar! En heel waardevol), maar zou een “geavanceerde” tutorial in hoe we ons daadwerkelijk te veranderen dingen gebruiken . Nogmaals, bedankt voor alle grote info, slechts een milde suggestie;! – Ben

Ben

Ik heb liever register edits als goed … in dit geval heb ik niet geloven dat er een register instelling die werkt (hoewel ik verkeerd zou kunnen zijn)

Het is een vrij koel-functie, dat wel. Ik eigenlijk gebruiken gegevens modus uitsluitend (met af en toe een schakelaar om thumbnails modus en weer terug), dus ik zou graag open voor hebben / sparen dialoogvensters gebruiken gegevens mode. Ik zal moeten nadenken over het gebruik van deze ene đŸ™‚ Nogmaals bedankt voor de tip, -. Ben

Als je ooit in staat om een ​​register hack voor dit zeker en laat me weten te vinden!

Als u Open laten we zeggen woord, klik op Opslaan als. Selecteer gedetailleerde weergave. Toen en dit lijkt de belangrijkste onderdeel zijn ingedrukt “Ctrl” ingedrukt en klik op de “X” om het dialoogvenster te slaan ramen lijkt te houden de details te bekijken sluiten. Het werkt voor mij op deze manier in M ​​$ office producten.

God zegene u, nidrog! Uw suggestie werkt. Niet alleen dat, kunt u uw velden beeldscherm te reorganiseren en dat wordt ook opgeslagen.

Ik wil graag weten of het mogelijk is om de toepassing iconen uit te schakelen (of gewoon gebruik maken van een generiek icoon) in lijst en detail (Open / Save). Het kan een Firefox-probleem (2.0.0.11), maar als ik een bestand op de ‘net op schijf op te slaan en op te slaan in een al behoorlijk druk Downloads directory en dan hebben om door te bladeren om te zien of het al bestaat, het duurt een eeuwig als het systeem alle pictogrammen voor alle bestanden te laden. FF lijkt te worden met behulp van het dialoogvenster inheemse XP (SP2) dozen (in plaats van zijn eigen). Ik heb bumped MaxIconCache in het register van 2000, die veel op het bureaublad geholpen en menu start … maar niet op Open / Save.

Sorry … denk dat de bovenstaande is een forum vraag al is de auteur van OpenWide iets over het kan weten en aanverwante kan worden beschouwd als …

Deze truc werkt niet in mijn WinXP pro. Zijn er geen andere keuze voor dit doel?

Als ik juist het probleem te begrijpen dit hulpmiddel adressen … die ik gestreden voor enige tijd ook … er is een manier om dit te doen in eenvoudige ramen (ten minste XP Pro SP2 met de huidige updates). Als u wilt instellen te stellen dezelfde look voor alle bestanden op uw C: -schijf zeggen … Open ramen Exploder top level map C schijf. Zodat het lijkt precies zoals je wilt … (zoals ik graag lijstweergave w / details van mijn keuze) een keer gedaan …; Extra-> Map Opties> Beeld -> “Op alle mappen toepassen” knop en elke map C: naar beneden zal nu dit profiel aannemen voor eeuwig en altijd.

-Mark

Thanks ………… ..; Ik had worstelen met dit veel te lang;. Awesome Pgm

In bestanden die gewoon open en niet te redden, de truc werkt niet (Het kan zijn dat ik gebruik XP pro). Wijd open doet, zodat u om te openen in de details modus, maar opent altijd het sorteren op grootte. Ik kan niet schijnen om een ​​manier om ze altijd een lijst op datum of naam te vinden. Als iemand weet hoe dit te doen, zou dat geweldig zijn. Wijd open doet helpen. De mapopties truc werkt alleen bij het verkennen door middel van ontdekkingsreiziger, maar niet bij het openen van bestanden met andere programma’s.

Hallo daar – ik ben de auteur van OpenWIde, het is nogal verwaarloosd door de jaren heen, maar het is nu vrijgegeven als open source onder de GPL2 licentie. Voor al diegenen die geĂ¯nteresseerd zijn in de verdere ontwikkeling van het, zie http://repo.or.cz/w/openwide.git;Cheers – Luke

Ik hou van je OpenWide. Maar ik hou niet van de software die de hele tijd als mijn pc is ingeschakeld. Het duurt ongeveer 4K RAM ten opzichte van haar dat slechts 26K van the.exe bestand. Is er een manier om de MS commom dialog.dll of een andere file (s) te wijzigen om dit opgelost te krijgen? Ik gebruikte een kleine software om dit te doen, maar kan het niet vinden meer al dan niet in mijn pc of op de lijn.

OpenWide niet altijd, met name niet-engels os;. Dus ik ben met behulp van DirectFolders nu.

ooh, de ctrl suggesties lijkt werk1 !!!!!!!; OMG! Bedankt!

Nidrog suggestie werkt !!! U kunt de grootte van de doos, het uitzicht, en zelfs de vermeld in de volgorde aan te passen !!! (Zoals voor het laatst gewijzigd eerst). Dit is geweldig!! Windows is niet per se vervelend – MICROSOFT IS voor het niet maken het bruikbaar;. Thank you !!!

Nidrog suggestie werkt niet!

Dank u Nidrog-werkte perfect voor mij!

Liefde OpenWide, maar het lijkt niet te werken met Outlook Express. Nog ideeën?

Nidrog’s aanpak werkt in MS Office, maar werkt niet op Windows-mappen.

In 1942, de Britse regering kocht de gehele wereldwijde oogst van thee te zorgen dat ze hadden genoeg thee om het moreel van zowel de lokale burgers en militairen te houden.