downloaden draagbare chroom browser op de gemakkelijke manier

Bijna elke browser heeft een snelle toegang download pagina die is makkelijk te vinden en te navigeren, maar Chromium de open source versie van Google’s Chrome niet. Francois Beaufort besloten om dat probleem op te lossen door het creëren van een speciale webpagina voor het downloaden van Chromium, zonder al het gedoe.

Zodra u de website van Francois bezoeken klikt u op de Download Chromium voor de PC tekst om het downloaden te starten. Houd in gedachten dat deze zip-bestand (portable) versies van Chromium uw vaste installatie’s profiel map openen als u een-Chromium gebaseerde browser al opgezet (zoals Iron Browser bijvoorbeeld).

Bezoek de Download Chromium Homepage [via PC Geek Blog]

Degenen onder jullie die een andere aanpak de voorkeur voor het downloaden van Chromium kan de browser van de Daily downloaden Bouwt Archief met behulp van de onderstaande links. Gewoon naar beneden scrollen om de laatste numerieke folder lijst en klik op dat voor toegang tot de bestanden.

Download Chromium dagelijkse builds voor Windows (mini_installer.exe & chrome-win32.zip)

Download Chromium dagelijkse builds voor Linux (chrome-linux.zip)

Voor Chrome liefhebbers die niet van Google bijhouden van een andere mogelijkheid voor alle systemen is -; http: //www.srware.net/en/software_srware_iron_download.php; Persoonlijk ben ik gelukkiger zijn met Firefox

portable apps heeft een draagbare versie van Chrome

, Ja ik weet chroom en chroom zijn verschillend; ronduit nieuwe Chrome tabblad is beter

@Henry – Dat is precies wat ik dacht, ik denk dat dit zou goed zijn voor programmeurs die willen experimenteren.

@ Cam2644 – ik heb gehad slechte ervaringen met Firefox (te vaak om te onthouden) en toen ik te horen kreeg dat Chrome beter was dat ik hem niet geloven, maar ik probeerde het en nu heb ik geen gebruik maken van iets anders, tenzij ik heb absoluut aan. De reden waarom ik hou niet van Firefox is omdat het crasht te veel, zelfs op snelstromende computers met de nieuwste versie van Windows. Het is ook zeer traag voor mij en ik heb een laptop draait op 3GB en (nee) Ik heb geen extensies op te hebben. Ik hou van Chrome, omdat het goed gebruik maakt van het RAM-geheugen en heeft alles wat op de computer lag niet te maken. Ook omdat het eenvoudig te gebruiken, setup en aan te passen.

Ik was een persoon die Firefox trouw en als een zaak van de feiten gebruikt, voor mij Versie 3.6.25 was de beste omdat elke versie na dat is gewoon veel te traag. Ik gebruik Chromium omdat het niet de toeters en bellen van Google Chrome hebben (ja ik weet dat het vrijwel hetzelfde), maar het klaart de klus. Chromium gebruikt minder middelen dan Chrome ook al wanneer je open te stellen task manager, zie je 2 gevallen en hoe meer tabbladen die u opent, hoe meer gevallen het gebruikt, maar het is nog steeds snel. Mijn pagina’s uit de klasse open te stellen en uit te voeren feilloos. De nieuwe IE 9 en 10 (Windows Developer Preview) zijn niets meer dan wannabe Google Chrome. Ze hebben nog steeds werk te doen. Ik heb nog steeds af waarom Opera niet wordt ondersteund door universiteiten, want het is echt een van de beste. Mijn browser ranking: 4. Firefox 3. Safari 2. Opera 1. Chromium

Ondanks het wijdverbreide geloof dat Jeeps dergelijke werden genoemd omdat het Amerikaanse leger om hen als General Purpose Vehicles (GP) genoemd, de term “jeep”, was in gebruik door het leger monteurs al in 1914, lang voordat de Jeep zoals wij die kennen was in gebruik genomen tijdens de Tweede Wereldoorlog.