vrijdag fun: fragger

Het weekend is bijna hier, maar tot die tijd wat dacht je van een beetje plezier te fleuren je dag? In het spel van deze week krijg je te spelen met granaten en test je vaardigheden te gooien in je strijd vijandelijke soldaten.

Het doel van het spel is eenvoudig … je bent een granaat gooien soldaat op een missie te ontdoen van vijandelijke troepen zo efficiënt mogelijk.

Als u klikt op Play kunt u kiezen uit een van de drie moeilijkheidsgraden om uw stemming aan te passen.

Fragger wordt geleverd met dertig levels van granaat gooien goedheid.

De eerste drie niveaus zal elke presenteert een spel hint zoals hieronder aangegeven om te helpen u bekend bent met hoe de dingen werken geworden.

De besturing voor het spel zijn

Het eerste niveau is vrij veel een praktijk run om u te helpen “een gevoel” voor het richten en het instellen van het vermogen bij het gooien van granaten.

Kaboom!

Aan het einde van elk level zie je het aantal vijandelijke soldaten beëindigd, een granaat bonus (minder granaten gebruikt is gelijk aan een grotere bonus), en uw totale score. U kunt terugkeren naar het hoofdmenu of gaan naar het volgende niveau.

Niveau twee voegt een extra vijand soldaat en een muur die je nodig hebt om uw granaat op te werpen (zonder het gooien van te hard).

Kan je uiteindelijk met behulp van granaten meer dan je zou willen in eerste instantie tot je wennen aan het werken rond nieuwe belemmeringen en obstakels op elk niveau.

Te beginnen met niveau drie en buiten de setup voor elk niveau wordt moeilijker (en leuk!) Om rond te werken. Veel plezier!

spelen Fragger

Bonus

Dertig niveaus van Fragger niet genoeg voor je? Ga dan op naar het vervolg te spelen!

Speel Fragger – Lost City

Ik heb het gedaan! LOL ik soort van bedrogen een beetje omdat ik niet wist wat te doen in sommige levels, maar ik heb alle Fragger niveaus. Ik ga nu proberen Lost City.

Thanks Asian Angel!

@Sterling – Woohoo! ^ _ ^ Ook, bent u van harte welkom. ^ _ ^

Het is heel gemakkelijk om op te staan ​​verpakt in dit spel. ^ _ ^ Toen ik hoorde het en werd uitproberen, was ik tot level 23 voordat ik besefte en was als “OMG, ik moet stoppen met spelen en weer aan het werk op het schrijven van de vrijdag Fun post!” Ha ha. ^ _ ^

Is fragger beschikbaar voor Android nog?

Steve Jobs was de officiële huwelijksfotograaf voor de vierde bruiloft Larry Ellison.