genieten van snelle en gemakkelijke conversie-eenheid met bekeerling voor windows

Ooit merkt dat je nodig een snelle conversie-eenheid en wensen voor een gemakkelijke toegang oplossing? Nu kun je eenheid conversie goedheid op uw computer thuis en als een portable app met Convert for Windows.

Let op: Zet werkt ook op Linux en UNIX systemen met Wine. U moet het tabblad lay-out wijzigen in een enkele rij te gebruiken. Ga naar Opties -> Voorkeuren -> Tabs en schakel de optie Multiple Lines.

Opstelling

Als u ervoor kiest om het exe-bestand setup voor Convert gebruiken, zijn er in totaal vijf ramen te installeren om door te gaan. De installatie is eenvoudig en ongecompliceerd.

Als u kiest voor de draagbare versie, plaatst u de draagbare exe-bestand op de locatie (desktop of map) die het beste past bij uw behoeften en een snelkoppeling te maken, indien gewenst (non-stick setup).

Wat Convert Looks Like

Hier kunt u zien dat Convert heeft een prachtige interface met tabbladen waarmee u snel en eenvoudig schakelen tussen soorten eenheid voor conversie. Kies simpelweg je begint het type toestel, het type toestel dat u wil om te zetten in, en voer de gegevens in het invoerveld. De Output Field zal automatisch de informatie die je nodig hebt te geven. Geweldig!

Een snelle blik op het menu setup voor Convert …

Het venster Voorkeuren

U kunt het aantal decimalen gegenereerd besluiten, om de hand symbool op het hoofdvenster weer te geven, niet te gebruiken of gebruik maken van de wetenschappelijke notatie, en als je wilt waarschuwingen over negatieve waarden voor Kelvin getoond hebben.

U kunt kiezen welke Unit Type Tabs die je zou willen hebben getoond en verander de volgorde waarin ze in zijn geplaatst.

Maak de instellingen voor Custom conversies die u kunt toevoegen om te zetten.

Conclusie

Convert is een prachtige software met u te hebben waar je ook bent … thuis, op kantoor of op school. Geniet van nooit meer te hoeven maken over eenheid conversie weer!

Links

Download Converteren Exe File (versie 4.10)

Convert for Windows Homepage

Groot stuk van software. Jammer dat er geen manier om het formaat (vergroten) het hoofdvenster. Onnodige scrollen om te sommige eenheden te krijgen.

twee gedachten

1. http://www.onlineconversion.com – geen behoefte aan extra software

2. Google zal elementaire conversies te doen, wat betekent dat je ze typt in uw browser zoekbalk. Probeer “convert 74 f om c” om te zien wat ik bedoel. Opnieuw, geen behoefte aan extra software.

Good old Mike Dunham … wat zouden we doen zonder uw wijsheid?

Ik ben met Mike. Google doet het grootste deel van deze reeds, en als je echt software die nodig is om het te doen, Excel heeft een bekeerling functie die veel van dit ook zal doen.

Nice one :); meer conversies dan ik een stok te schudden.

Mijn computer zal alleen laten IE lading in safemode. Als ik dit doe ik mijn virusbescherming uit te schakelen, die ik ben niet bereid om te doen. Ik heb een virus scan met Norton lopen en kan er geen virussen vinden. Wat zal ik doen?

Het woord Don Quichot, te extravagant romantische en ridderlijke, en / of ook impulsief en onpraktisch zijn, is een woord dat direct het Engels hoffelijkheid van de literaire personage Don Quichot en zijn romantische en impulsief gedrag ingevoerd.