gemakkelijk verbranden optische schijven met BurnAware Free Edition

Windows Vista en XP hebben ingebouwde schijf branden functionaliteit, maar ze ontbreken in functies. zoals de naam al aangeeft – – is gratis en feature rijke Vandaag zullen we een kijkje nemen op BurnAware Free Edition die rekening.

Een ding om op te noemen tijdens de installatie is dat de Ask Werkbalk wordt standaard aangevinkt. Als u niet wilt dat een andere toolbar ervoor zorgen en vink deze uit.

De gebruikersinterface van BurnAware is zeer schoon en eenvoudig te navigeren. Klik gewoon op het type media dat u wilt maken aan de linkerkant. Ook wijzen de moeite waard is de mogelijkheid om ISO en DVD images, nieuw in Windows 7 te maken, is een hulpprogramma dat u zal toestaan ​​om ISO images te branden.

Het branden van een schijf is zeer ongecompliceerd. Kies het type schijf te maken op basis van het bovenstaande menu vervolgens bestanden toe te voegen.

Een van de preferenties Graag is de mogelijkheid om de schrijfsnelheid te kiezen voor het branden. Als het branden van een belangrijke data-schijf, de kwaliteit van de film, of dvd ik liever err aan de kant van een lagere snelheid.

U kunt de voortgang bekijken tijdens het branden van de schijf.

Een succesvolle branden van een CD als voorbeeld. We zouden graag een Blu-ray, maar helaas geen Blu-ray-brander te proberen.

Conclusie

BurnAware is een zeer mooie schijf branden nut. Het is uiterst eenvoudig te installeren en te gebruiken. Een waarschuwing is dat je nodig hebt om een ​​licentie aan te schaffen voor de Home-versie als u opstartbare schijven of afbeeldingen te maken. De gelicentieerde versie voor $ 29,95 laat extra hulpmiddelen voor het kopiëren van DVD’s, games en andere digitale media. Als u op zoek bent naar een gratis en makkelijk te gebruiken branden van schijven toepassing BurnAware Free is een geweldige keuze!

Downloaden BurnAware Free For Windows

Hoewel meer dan een eeuw en een half is verstreken sinds kolonisten doorkruist de Oregon Trail in de Verenigde Staten, kunt u nog steeds vinden flarden van wagon karrensporen, de tienduizenden wagens die op het spoor voorbij liet een aantal gebieden permanent versleten, compacte en onherbergzame vegetatie.