vrijdag fun: vlot oorlogen

Na een lange week op het werk waarom niet een paar minuten duren om te ontspannen en plezier? In het spel van deze week je missie is om te helpen een kleine jongen met de naam Simon verdedigen de schat hij gevonden op het strand van het kwaad piraten die het willen stelen.

Het doel van het spel is om jonge Simon en zijn broer nederlaag het kwaad piraten die vastbesloten zijn om het goud en diamant schat gevonden op het strand te stelen.

Het spel wordt geleverd met een kort verhaal in detail beschrijven hoe jonge Simon vond zijn goud en diamant schat aan het strand. Helaas voor Simon zijn nieuwe roem heeft een aantal ongewenste aandacht gebracht …

Opmerking: De verhaallijn duurt slechts een paar momenten om uit te spelen, maar je kunt het overslaan indien gewenst.

Bij elk level begint zul je de piraten ‘kant van het’ slagveld ‘en een Par Doel voor dat niveau te zien. Links klikken met de muis om het niveau te starten.

Zodra u klikt met de muis op het scherm zal verschuiven naar de andere kant van het ‘slagveld’ Simon’s. Het spel biedt een snelle visuele zelfstudie (geen interactie vereist) over hoe om te richten en te schieten. Gebruik je muis om de hoek van je kanon (omhoog en omlaag) aan te passen, het vermogen van het schot (links en rechts beweging), en de linker muisknop als u klaar bent om te vuren.

Wanneer de tutorial is voltooid zul je je ammo types / tellen mee in de linker bovenhoek en in staat zijn om de gezondheid te monitoren / aantal mensen vertrokken aan elke zijde van de slag bij de bodem.

Opmerking: Een deel van het plezier met dit spel is het kijken naar wat Simon doet bij momenten tijdens gevechten!

Voltreffer! Goodbye Mister Piraat!

Het spel is turn-based, dus zodra je je schot heeft afgevuurd de piraten zullen hun beurt om te vuren op je af.

Tijd om die laatste piraat te krijgen …

Zege! Zodra je een gevecht hebt gewonnen u zal worden gepresenteerd met uw statistieken en score aan de onderkant van het scherm. Klik hier om naar het volgende scherm …

Met de credits die je verdient in de strijd kunt u ervoor kiezen om meer krachtige wapens te kopen en / of upgrade van uw raft. U krijgt een preview van de komende gevechten te zien in de rechter benedenhoek. Klik op Gereed om het volgende niveau te beginnen.

Arrr! Er zijn piraten hier …

Brand!! Veel plezier en succes!

Speel Raft Wars

Granny Smith appels, een populaire variëteit van appels met een felgroene kleur en zachte smaak (eenmaal gerijpt), zijn vernoemd naar Maria Ann “Granny” Smith, die ze voor het eerst geteeld in de late jaren 1860.