hartverdrahtet is een 4 kilobyte visueel feest

Dit prachtige-fractal gebaseerde video werd gegenereerd door een enkele en elegante 4k applicatie. Bekijk de video en dan pak een kopie van de app.

In de loop van het creatieve toepassingen Network, leggen ze uit de achtergrond achter de video en de applicatie die het gemaakt

Waardige winnaar van de PC 4kB intro concurrentie op Herziening 2012 en meest recente voorbeeld van de compact-coderende traditie uitgeoefend binnen de demoscene, Hartverdrahtet door Akronyme Analogiker is een drie minuten durende audio-visuele trip in een procedurele fractalverse, samengeperst in een minuscuul stukje software . Niet groter dan 4069 bytes – minder dan een leeg Word-document, zoals demoscene activisten willen wijzen – het uitvoerbare bestand bevat alle wiskunde die nodig zijn om de zich ontvouwende complexiteit visuele en akoestische sfeer op te dubbelklikken te genereren. Een solo-inspanning van een getalenteerde coder die zichzelf Demoscene Passivist, Hartverdrahtet onthult een betoverende kosmos waargenomen door wat een elektronenmicroscoop kunnen zijn – etherisch, groen en een beetje griezelig.

Hit de onderstaande link voor meer informatie over de aanvraag te lezen en om een ​​kopie te pakken voor jezelf, het is 4k, alleen voor Windows, snel GPU / CPU geadviseerd.

Hartverdrahtet – Infinite complexiteit in 4096 bytes [via Boing Boing]

iemand weet hoe het te gebruiken?

als ik begin the.exe verschijnt er alleen een wit scherm met een aantal vreemde vergrijsd pixels

Als ze dit in een screensaver kunt integreren, im zeker het krijgen van het, zou zijn geweldig!

Je bedoelt 4096 bytes niet 4069 bytes

Ratten niet braken (ze missen de diafragma kracht en neurologische reactie op zelfs dat te doen), dat is de reden waarom rattengif is zo effectief.