gadgets om u te helpen efficiënter te werken in Outlook 2007

Voor Office tip deze zondag zijn we gaan kijken naar Vista Sidebar gadgets die u kunnen helpen afspraken en GTD lijsten in Outlook 2007 beter te beheren Toen Vista eerst uitkwam was ik geen fan van de zijbalk of de gadgets. Op het moment, gadgets leek alleen maar hulpbronnen verbruiken ” eye-candy “te zijn. Aangezien deze technologie is gevorderd Ik ben het vinden van meer handige gadget toepassingen.

De eerste om te controleren is Outlook-taken. Deze handige applicatie zal uw taken gepland in de To-Do Bar in Outlook 2007. Niet alleen zal de taken die reeds in Outlook-display geplande laten zien, maar u kunt ook nieuwe taken toe te voegen door ze te typen in de gadget. Dit zal de lijst To-Do in Outlook ook bijwerken. Als u taken te voltooien kijk maar ze uit de lijst in de gadget.

We kunnen kiezen hoe taken worden weergegeven in de gadget in Settings. Schik op datum, Belang, of categorie. U kunt ook kiezen voor de grootte van de gadget.

De andere gadget kunnen we kijken naar is Outlook komende afspraken. Deze kunt u komende afspraken uit uw Outlook-agenda te zien. U kunt een paar veranderingen te maken door te kiezen voor het aantal afspraken die laten zien, bedraagt ​​niet meer dan vijf.

Hier is een schot van beide gadgets weergegeven in de zijbalk.

Persoonlijk geniet ik van Outlook-taken het beste. Het helpt echt tijdens hectische dagen wanneer de GTD lijst is overweldigend. Ik ben benieuwd om te weten of iemand van jullie bruikbare Vista gadget hebben gevonden. Geef uw mening en laat het ons weten!

Krijg Outlook-taken Sidebar Gadget

Krijg Outlook Aankomende Benoeming Gadget

De slang term “chops,” wordt gebruikt om te verwijzen naar het vermogen, zoals in “hij heeft de karbonades om de klus te klaren” is ontstaan ​​in 1930 jazz cultuur als een verwijzing naar hoe goed messingsmusici verwrongen hun gezichten tijdens het spelen.