downloaden van een geweldige Harry Potter mega thema voor Windows 7

Deze week markeert het klimatologische einde van de Harry Potter-film saga, maar als je wilt om de magie van de eerste zes films opnieuw te beleven, dan is hier de perfecte thema voor jou. Deze ontzagwekkende mega-sized thema worden geleverd met 53 Hi-Res Wallpapers, Harry Potter pictogrammen en thema muziek systeem klinkt een betoverende spreuk op uw bureaublad.

Bekijk Extra Screenshots van het thema [VikiTech]

Download het thema [VikiTech]

Opmerking: VikiTech heeft ook een Harry Potter en de Relieken van de Dood Theme for Windows 7 beschikbaar om te downloaden.

Heeft u een ander systeem in de behoefte van Harry Potter goedheid? blader dan over meer en kijk door deze twee geweldige berichten naar het bureaublad benodigdheden die u nodig hebt!

Desktop Fun: Harry Potter Customization Set [Bonus Size]

Desktop Fun: Harry Potter Wallpaper Collection

Perfecte tijd voor dit thema. Net geïnstalleerd is. Grote glimlach op mijn gezicht! DANK U @Asian Angel !!!!!

@KB Prez – U bent van harte welkom. ^ _ ^

Thanks A Lot Aziatische Angel. Het thema is geweldig … M een grote Potter Fan … Maar plzz E-mail mij of UPDATE volgende keer dat u te werken of te krijgen Harry Potter film 7 thema’s of Inazuma 11 thema’s of naruto thema’s etc. u krijgt de poit? Thnxxx LOLZ Ciao

@Saurabh – Zorg ervoor dat je bent aangemeld voor de nieuwsbrief HTG en je zal altijd op onze nieuwste artikelen per dag bijgewerkt. ~ _ ^

De enige andere primaat naast mensen die blauwe ogen heeft is de Sclater’s Lemur van Madagascar.