vrijdag fun: ballooner

Na een lange week op het werk iets leuks en luchtig is de perfecte manier om te ontspannen voor een paar minuten. In het spel van deze week je missie is om de paarse ballonnen met succes los terwijl het vernietigen van rode ballonnen, het vermijden van cactussen, en nog veel meer. Kunt u achterhalen van de juiste volgorde of zal uw dromen van succes barsten?

Het zijn vierentwintig levels van ballon manoeuvreren goedheid voor u klaar.

Hier is het eerste niveau … het samen met het volgende niveau of zo maakt u kennis met het spel te worden.

Let op: de Score Timer / Clock langs de bodem snel uitgeput raken, zo efficiënt als je kunt om de beste score mogelijk te krijgen.

Op op en weg!

Aan het einde van elk level zal je worden getoond je score, een leuk weetje, en kan zowel naar het volgende level of terug te keren in het menu.

Het tweede niveau introduceert de eerste van de nieuwe componenten (vaten) in het spel te spelen.

Gewoon langs het rollen …

Een stekelig situatie …

De eerste ontmoeting met spike bars. Later deze kunnen zeer nuttig zijn voor het vernietigen van rode ballonnen zijn.

De tiende niveau gaat om wat precieze timing van uw kant te verslaan.

De schietbaan niveau.

Dingen ingewikkelder hoe verder je gaat, dus wees geduldig en je zal achterhalen van de juiste volgorde van de gebeurtenissen om te winnen op elk niveau. Veel succes en veel plezier!

ballooner

Als het gaat om groepsnamen, eenden hebben een van de meest gevarieerde naamlijsten rond: groepen eenden op het land zijn bekend als een kudde, kudde, badling, brace, veilige, Sord, pijnlijke en waggelende, groepen van eenden op het water zijn bekend als een stelletje, peddelen en vlot, en groepen van eenden in de vlucht zijn bekend als een streng, touwtje, en team.