vind domein informatie op de gemakkelijke manier met win32whois

Ooit merkt dat je nodig om informatie te verkrijgen over een bepaald domein, maar wil een gemakkelijke manier om het te doen? Nu kun je met Win32Whois.

Opstelling

Aan de slag met Win32Whois is uiterst eenvoudig. Er is geen installatie proces te behandelen, plaatst het exe-bestand op een locatie van uw keuze en een snelkoppeling (geweldig!). Wanneer u Win32Whois beginnen, dit is wat je zult zien. Om te beginnen, voert u het domein adres dat je benieuwd bent en klik op “Go”.

Voor ons voorbeeld, we binnenkwamen “www.howtogeek.com”. De resultaten kwam zeer snel en zoals je kunt zien door de scrollbar, was er nogal wat informatie terug (erg leuk!).

Conclusie

Win32Whois kan een snelle en eenvoudige manier om de informatie die u nodig heeft over een domeinnaam te bieden. Dit is zeker een leuke referentie-instrument op uw systeem of USB-stick te hebben.

Links

Download Win32Whois (versie 0.9.14)

Dank je man 😉 leuke tool

Welk voordeel heeft dit over een web-based tool?

Nog een reden om Linux te draaien – whois is ingebouwd in op de command-line. Geen behoefte om meer spullen te installeren. Ook moet worden opgemerkt dat http://www.whois.com biedt deze info ook – nogmaals, zonder iets extra te installeren.

Een oubliette, Frans voor “vergeten plek,” is een zeer specifiek en grimmig soort middeleeuwse kerker die alleen via een luik werd geopend in het dak van de kerker.