sprinkhaan muizen een aanpassing die hen immuun voor de effecten van maakt?

Antwoord: Scorpion Venom

U heeft waarschijnlijk niet denken aan muizen als bijzonder hardcore kleine wezens, maar de sprinkhaan muis moet heb je heroverwegen dat. De hevige kleintjes zijn ongeveer 3,5-5 inch lang met een gedrag onderscheiden van andere muizen.

Liever dan schuchter scurrying over op zoek naar zaden en dergelijke, de sprinkhaan muis actief jaagt. Het besluipt zijn prooi als een kat door sluipen achter het rustig aan te vallen. Het verdedigt ook en bepaalt haar grondgebied door huilen als een kleine wolf. De sprinkhaan muis eet insecten (zoals de sprinkhanen waaruit het ontleent zijn naam), wormen, slangen, schorpioenen, en zelfs andere muizen.

Je leest de laatste restjes correct. Het eten van insecten is één ding, maar sprinkhaan muizen niet alleen jagen giftige slangen en schorpioenen, maar ze hebben eigenlijk geëvolueerd van een fysiologische adaptatie voor de taak. Ze doen niet alleen eten de slangen en schorpioenen, ze eigenlijk “sterker” te worden bij de aanval van hen. Terwijl de meeste wezens ervaren ondraaglijke pijn en / of overlijden wanneer aangevallen door een giftige slang of schorpioen, het lichaam van de sprinkhaan muis is niet alleen immuun voor het gif, maar het gebruikt het eigenlijk als een pijnstiller (pijnstiller).

Een muis die schorpioenen jaagt is behoorlijk hardcore in ons boek, maar een muis die niet alleen jaagt schorpioenen, maar krijgt een whisky-achtige slug pijn bescherming wanneer de schorpioen steekt het? Dat is een muis zijn we ronduit onder de indruk.

Stel je voor als mensen de macht om schorpioen steken gebruiken pijnstillers gehad. Elk ziekenhuis zou een heleboel ’em hebben!