noodsituatie cleanup maatregelen vóór het starten van een videochat [comic]

Wat ze niet kunnen zien zal nooit pijn doen je reputatie …

Deze strip is beschikbaar als druk van de kunstenaar voor diegenen die geïnteresseerd zijn in het verwerven van een kopie voor hun huis en / of kantoor zijn. (8 1/2 x 11 “print, getekend, $ 5,00 exclusief verzendkosten).

# 57 – Cam [Chris Hallbeck – MiniMumble]

[Via Fail Bureau]

Grappig, Helaas heb ik niet mijn hele kamer of wat ze doen is gewoon alle rommel op de zijkant stapelen schoon te maken. Als ik had ook, ik denk dat ik hetzelfde kon doen.

De Zamboni machine, de trekker-achtig apparaat dat wordt gebruikt om ijsbanen Refinish, werd uitgevonden door Frank Zamboni, een ijsje verkoper die, dankzij de komst van elektrische koelkasten, ging in de ijsbaan business.