langere tijd de ruimte wandelen kan leiden tot astronauten ‘wat af / uit te vallen?

Antwoord: Vingernagels

Voor zover het leven in de ruimte gaat hebben kregen we eigenlijk dingen vrij veel onder de knie. We hebben gecirkeld de planeet, zet een man op de maan, en bemand een continu werkende ruimtestation al jaren aan een stuk.

Een ding dat we nog steeds werken uit de kinks op, echter, beschermt astronauten handen op de ruimte loopt. Het blijkt dat het ontwerpen van de perfecte ruimte handschoen is een vrij moeilijke taak. Human handen zijn zeer gearticuleerd en het is een uitdaging om een ​​handschoen die een volledig assortiment biedt van de beweging, terwijl ook het behoud van een optimale temperatuur, druk en vochtigheid te ontwerpen.

In feite een groot aantal astronauten verslag feit dat enkele van hun nagels vallen als gevolg van de ruimte lopen door diezelfde kwesties kunnen met eenvoudige trauma van “slaande” hun nagels tegen de metalen vingerhoed aan de uiteinden van elke vinger (ontworpen naar de vingertoppen te beschermen tegen gebroken of geknepen door delen van het ruimtevaartuig).

Ja, kijk wat het deed om de Gray Aliens. LOL https://www.google.com/search?q=gray+aliens&biw=1280&bih=849&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&sqi=2&ved=0ahUKEwjliL7z8LPJAhXDWCYKHUBLBsEQsAQINw