hoe star wars veranderde de wereld [infographic]

De Star Wars-film-franchise heeft een enorme impact op de wereld van de film, gaming, en speciale effecten gehad. Check deze interessante infographic om te zien hoe Star Wars de wereld heeft beïnvloed.

Gemaakt door Michelle Devereau, de ‘Hoe Star Wars Changed the World “infographic is een enorme onder nemen van in kaart brengen en kruisverwijzingen. Het doet uitstekend werk te wijzen op de gevolgen van de Star Wars-films hebben op film, televisie, games, en het omliggende technologieën gehad. Minimaal je vastspijkeren enkele nieuwe trivia (ik heb geleerd, bijvoorbeeld die beroemde poppenspeler en stemacteur Frank Oz was de man achter Yoda), zelfs beter dan moet je een waarderen voor wat een prachtig effect Star Wars heeft gehad.

Voor lezers achter pietluttige firewalls, klik hier om een ​​lokale spiegel van de afbeelding te bekijken.

Hoe Star Wars Changed the World [Daily Infographic]

Verbazingwekkend! De Star Wars geek in mij zal ineenkrimpen dat je gewoon bent het maken van de Frank Oz verbinding (Wakka Wakka), maar ik weet zeker dat er dingen in hier Ik zal het maken van de aansluiting voor de eerste keer 8 ^ D

Dank U!!!!

@Sean: Ik was verrast dat ik wist het niet, eerlijk gezegd. Een van mijn rare talenten in het leven is het vermogen om mensen uit te kiezen met uw stem, zelfs als ze veranderen hun stem voor een rol als stemacteurs doen. Nog voordat ik wist wie Frank Oz was ik wist dat het dezelfde man moet het doen van de stemmen voor Grover, Sam the Eagle, Bert, Fozzie Bear, enz. Ik heb nooit het verband met Yoda gemaakt. Misschien ben ik geloofde dat hij was echt een kleine groene man. 😉

dit is de reden waarom ik luv HTG. Star Wars fans ons allemaal =)

Wow … al die films genoemd en niet één gezicht van Howard the Duck.

Psychologische prijsstelling, of “charme” prijsstelling, is de praktijk van de prijsstelling producten met vreemde waarden (zoals $ 19,99 in plaats van $ 20) omdat consumenten hebben meer kans om een ​​product geprijsd op zo’n manier aan te schaffen.