hardware upgrade: hoe nieuwe ram te installeren

RAM is een van die upgrades iedereen lijkt te beknibbelen op het kopen van een PC, om later nog meer wensen. Betreurend uw underpowered geheugen aankoop? Hier ziet u hoe u de snelheid van uw computer door het installeren van een aantal extra geheugen.

Het geheugen is vaak een van de kritieke knelpunten op een PC, dus sneller kunnen grotere winkels van RAM een lange weg te gaan naar het maken van uw pc beter presteren en meer stabiliteit. Het is niet moeilijk, zelfs voor beginners geeks. Crack geopend die PC in de hardware van vandaag upgraden!

Uw RAM is waarschijnlijk geïnstalleerd in deze sleuven op het moederbord, genaamd de DIMM-slots. Dit moederbord heeft ruimte voor zes stokken van het geheugen. Let op de pinnen en hoe de RAM lijnen met hen van het grootste belang om op te merken om goed te installeren. De mediaan is uit het midden om duidelijk te laten zien welke richting om ze te oriënteren. Als je sterk bent, kunt u waarschijnlijk dwingen hen achteruit, maar computers niet echt goed reageren op dat soort van pesten.

Elk moederbord heeft specifieke eisen aan RAM. Soms kun je iets andere soorten RAM-geheugen te installeren, maar dit kan leiden tot verminderde prestaties of zelfs een kortere levensduur van uw nieuwe geheugen. Indien mogelijk, installatie van extra geheugen het best geschikt is voor uw moederbord, vergadering zoveel mogelijk van de volgende eisen mogelijk

Terwijl alle specs voor uw RAM-geheugen zijn belangrijk, het aantal pinnen zijn waarschijnlijk het eerste wat je moet kijken. Er zullen meerdere verwijzingen naar het aantal van deze zijn pins-zie je duidelijk de vergelijking van hen hier boven. Merk op dat, afhankelijk van het type RAM, zoals snelheid / gegevenssnelheid, kan een stok meer of minder pennen, en de inkeping of inkepingen op verschillende locaties. Uw moederbord is alleen maar om RAM te nemen met slechts één soort pin tellen. Nogmaals, kunt u waarschijnlijk forceren in, maar het zal waarschijnlijk het einde van uw pc!

Tijdens het installeren van extra of geheel nieuwe geheugen is niet erg ingewikkeld, zelfs voor een beginner geek, het kopen van de juiste geheugen kan een frustrerende uitdaging. Als je verward bent, kunt u kijken op onze makkelijk beginner-vriendelijke gids voor het kopen van het geheugen. Hier kunt u uitzoeken deze verwarrende eisen uw moederbord heeft en koop de juiste RAM voor uw systeem.

Brands RAM doen materie, vooral voor geeks. HTG onderschrijft een bepaald merk, hoewel bepaalde auteurs hebben hun favorieten. Als je goed (of zelfs verschrikkelijk slecht!) Ervaringen met bepaalde fabrikanten hebben gehad, vertel ons over hen in de commentaren.

Elk moederbord heeft nitpicky eisen voor de instellingen van de RAM, maar bijna elke machine RAM dezelfde wijze geïnstalleerd. DIMM-slots hebben vergrendelingen aan beide kanten die zowel vergrendelen en laat RAM van de pennen ze gezeten op te functioneren. Laten we eens een kijkje nemen op een zeer eenvoudige installatie van geheugen,. Met uw PC behuizing te openen zult u geen gereedschap, maar je blote handen nodig. (Als je niet weet hoe u uw pc te openen, kijk dan hier voor een gedetailleerde routebeschrijving.) Het dragen van handschoenen is over het algemeen geen goed idee. En als uw pc niet is uitgeschakeld en niet is aangesloten, loopt u het risico van het kwetsen van uzelf of van uw apparatuur uit te voeren.

Deze bijzondere PC heeft RAM op risers, die in bijzondere DIMM-slots zijn geïnstalleerd (DIMM-slot-achtig, eigenlijk) op het moederbord. Je techniek voor het installeren in mainboard DIMM-slots zal waarschijnlijk bijna identiek aan deze in feite zelfs minder stappen zal hebben.

(Author’s Note: Bij elke installatie van RAM-geheugen of een pc-component, je gaat te willen blijven geaard, zodat de statische elektriciteit van uw lichaam stroomt niet in uw nieuwe geheugen, of delen van uw PC Terwijl deze onderdelen zijn. zeer gevoelig, ik heb persoonlijk nooit problemen met statische, alleen dwaas het installeren van de dingen op de verkeerde manier had. het is echter, beste praktijken te blijven geaard de hele tijd en niet verwijderen van uw onderdelen en installeer ze op een aparte ondergrond. RAM installeren op deze vogels, met de onderdelen verwijderd, was duidelijker en gemakkelijker te fotograferen en de fundamenten zijn precies hetzelfde te installeren in een pc-moederbord. Vergeet niet uw pc kan meer vergelijkbaar met de eerste voorbeelden te kijken, in plaats van deze. en zoals in elke hardware upgrade, in gedachten houden dat u het risico van beschadiging van uw apparatuur kan draaien. het houden van alles dat in het achterhoofd, begrijpen dat het installeren van RAM-geheugen is eigenlijk heel eenvoudig.)

We zien de DIMM-slots elk bedrijf een stok van RAM, zeer vergelijkbaar met die van uw moederbord. Onthoud altijd dat je geheugen is zeer gevoelig voor statische schok, en wees voorzichtig om uzelf te aarden en te werken aan de meeste niet-geleidend, niet-statische oppervlak beschikbaar uw vloer of tapijt zijn niet aanvaardbaar oppervlakken!

Om een ​​stok van het geheugen van een DIMM-sleuf te verwijderen, duw naar beneden op de lipjes aan beide kanten in tandem. Dwing het niet, maar stevige druk toe te passen als dat nodig is. Je geheugen moet beginnen tot pop vrij van binnenuit de DIMM-sleuf. Als het niet vrij gemakkelijk komt, schommelt het zachtjes heen en weer van de zijkant om het te verwijderen. Boven alles, wees zacht, schade aan de DIMM-sleuf kan ervoor zorgen dat uw pc nooit weer naar behoren zal werken!

Behandel de stok van RAM door de zijkanten zoals getoond, zo weinig als mogelijk aan te raken. U wilt uw vingerafdrukken en hand oliën af van uw nieuwe geheugen te houden. Zit de oude RAM opzij op een anti-statische oppervlak en vind uw nieuwe RAM-geheugen voor de installatie.

Met je DIMM-sleuf tabbladen te openen, line-up van de pennen en stevig (maar niet ruwweg) druk aan de buitenzijde van de stick aan RAM te installeren. Wanneer de RAM goed zit, zal de druk van u drukken in het RAM daadwerkelijk begint de DIMM tabs gesloten snap, vergrendelen van de nieuwe RAM plaats. Zorg ervoor dat de lipjes in de inkepingen worden vergrendeld aan de zijde van de RAM.

U kunt ook uw geheugen te installeren in paren. Als dit het geval is, zult u waarschijnlijk om je geheugen te kopen in kits-paren van RAM bedoeld om samen worden geïnstalleerd. Zorg ervoor dat u dit doet!

In ons voorbeeld, keren we onze risers om onze moederbord plek, het toevoegen van de extra stappen meest HTG lezers zullen niet worden geconfronteerd.

En dat is zo’n beetje alles wat er te installeren RAM! Nogmaals, kan uw pc niet eerder vertoond risers te hebben, maar het installeren van geheugen in de DIMM-sleuf, zoals hierboven aangegeven is vergelijkbaar in alle gevallen een-DIMM-slot is een DIMM-sleuf, vrij veel. De technieken en best practices voor het verwijderen en installeren van nieuwe RAM zal ongeacht welk apparaat je installeert in dezelfde zijn. Blijf voorzichtig met statische, niet te ruw met je delen, en u zult op uw manier aan het versnellen van de prestaties van uw pc in een mum van tijd.

Afbeelding Credits: Vergelijking van RAM door Kurtis Bickhaus, beschikbaar onder Creative Commons. Alle andere beelden door de auteur, alle rechten voorbehouden.

Woo hoo, RAM-geheugen is de meest wispelturige deel aan een PC. Soms, als je de juiste ingrediants het misschien niet werken, niet dat het RAM-geheugen is borstbeeld of niet door uw pc aanvaard, maar enkel kieskeurig … neem het te plakken, ze testen en het werkt voor hen dat ze te vervangen door hetzelfde merk en model en de grootte en het zal werken …. tot nu toe niemand aan mijn waarom dit gebeurt heeft uitgelegd en het wordt steeds beter, maar kan nog steeds gebeuren.

Als je krijgt ram dat werk doesnt gewoon vragen als je het kunt ruilen like for like zoals soms het kan gebeuren

(I gebruikt in een computer fabriek aan het werk maken van het testen en de vaststelling van duizenden computers … RAM was altijd vervelend)

Ik heb onlangs gebouwd mt eerste computer. Ik wilde ervoor zorgen dat het in staat om iets dat ik kon gooien te behandelen zou zijn. Ik heb geïnstalleerd 16GB van RAM-geheugen te worden aan de veilige kant, zelfs al zijn de meeste mensen zeiden dat ik was geld te verspillen aan dat veel. Ik studeer computer graphics. Denk je dat ik te veel?

Ben je helderziend?

Ik dit bestelde: http://oat.nu/ram te gaan in mijn nieuw geïnstalleerde moederbord http://oat.nu/mobo

Blij om te horen hoe om zeker te zijn dat compatibel was. Maar (als gevolg van het ontbreken van de actuall mobo intructions naast me, ik weet niet zeker of ik moet paren. Ik hoop dat ik niet. Moet ik bestellen als mogelijk een andere stok?

Ik weet niet zeker waarom mijn opmerking kwam niet opdagen. (Misschien verbindt)

De timing van dit is gewoon gek. Ik bestelde oat.nu/ram voor mijn oat.nu/mobo dan ook het maken van dit artikel zooo erg behulpzaam. Ik ga proberen om een ​​tweede stok om veilig te zijn, want dat is het enige wat ik kon niet bevestigen.

De auteur van dit artikel nog steeds te verwijzen naar de “kanten” van memory sticks wanneer vermelding van de tabbladen. Bel hen als hij wil, het is zijn artikel – iedereen die is zelfs een halve nerd wil en doet oproep zijn ‘kanten’ de ‘uiteinden’ van die memory sticks. Ik bedoel maar’

Ik ben het eens met CitrusRain … de timing is gek. Mijn zus onlangs gaf me een oude HP Pavilion Media Center die niet meer werkte. Ik ben een beginner met basiskennis van computers. na het bekijken van de piepen klinkt het zou maken (het zou niet opstarten) Ik versmald het neer aan RAM. 4 DIMM, 2 stokken van RAM een optreden per stuk. Bij het verwijderen van een stok, de PC was in staat om op te starten en uit te voeren prima. Leaving me nieuwsgierig … Ik verving de ene werken stok met de “slechte” stick en eigenlijk gewoon verwisseld hen rond. heb geen probleem aangezien. Geen idee waarom.

Een paar opmerkingen. Eén, soms een mobo (moederbord) zal niet werken met een bepaalde 2 stokken van ram maar als je de 2 swap het werkt prima. Raar, maar niet ongewoon. Sommige mobos hebben 3 slots. Sommige hebben 2, zo’n 4 of meer. Matched pairs zijn meestal het beste. Krijgen op een site als crucial.com en laat de gratis scanner hebben ze je vertellen wat je hebt en wat je kunt gebruiken. Voor een 32-bits besturingssysteem eigenlijk maar 3 gb went. Voor Win 7 64 bit, bijvoorbeeld de meer RAM hoe beter – maar probeer de snelste ram de scantool website biedt u gebruikt. Als je kunt, dumpen oudere langzamer ram, tenzij de CPU is zo langzaam de oude ram doet er niet toe. En begrijpen dat pc-makers u kunt dan uw oude pc duurt slechts een GB, maar het kan echt neem 2, of misschien gewoon 1. Soms kan het beter zijn om gewoon kopen van een nieuwe pc.

Zal dit werk voor een laptop?

Vertrouwen wordt geleverd met instructies. Bedankt.

veranderende ram in laptops is een stuk eenvoudiger. eigenlijk alles wat je hoeft te doen is stekker uit het stopcontact en verwijder de batterij. In de Dell laptops waar ik ram zijn veranderd, het betekende het verwijderen van twee schroeven van een plaat die de ram bedekte, en de eerste aarding uzelf op een metalen voorwerp op de computer, dan is het verwijderen van de ram die u vervolgens kunt vervangen door de upgrade en dat is het . Uiteraard zet de rug van de plaat en de batterij en sluit het netsnoer. Ik heb echter vaak af of een van de belangrijkste chip zou kunnen vervangen, bijvoorbeeld kon men een Celeron te vervangen door een meer krachtige chip?

Ik ben gewoon een Heilige Dwaas, oh baby hij is zo wreed, maar ik ben nog steeds verliefd op Judas, schatje, ik ben gewoon een Heilige Dwaas, oh baby hij is zo wreed, maar ik ben nog steeds verliefd op Judas, baby

Ohohohoh, ik ben verliefd op Judas

raiden

Dit artikel gaat over het installeren ram niet om te kopen. Dat is gewoon een bonuse. De artikelen geschreven op deze site zijn geweldig, niet poo poo hen.

Thanks Eric.

James W.

Het besturingssysteem (bijv. Windows 7, 32 bit of Windows 7, 64 bit) bepaalt hoeveel RAM-geheugen je kan of moet installeren. Een andere factor is uw moederbord ‘s fysieke indeling, omdat het aantal en de aard van het beschikbare geheugen slots (dual channel of enkel kanaal) eveneens moet worden beschouwd. De installatie handleiding van uw moederbord moet die informatie te verstrekken. U kunt ook naar support afdeling van uw pc maker online om die informatie te verkrijgen. Groot artikel HTG.

De gehele informatie in de bovenstaande tutorial om een ​​nieuwe RAM-geheugen te installeren is zeer informatief, maar ik vraag mij af om zo wat doet de kleur van het DIMS (zwart & blauw) geeft aan, en wat er gebeurt als we voegen twee stukken van het geheugen in elk van de kleur, zoals men in black & één in het blauw … ..

bedankt

Hoe kunnen we je vertellen wanneer een computer zou profiteren van het toevoegen van meer RAM-geheugen?

Jasnels; Vaak is het verwijderen van het RAM-geheugen en het schoonmaken van de contacten met een gewoon potlood gum problemen zal genezen. Hetzelfde geldt natuurlijk voor printplaten. Echter, altijd zorgen dat je geaard bent met een polsbandje (getest op resistentie), terwijl je dit doet!

Een goede manier om erachter te komen wat uw computer nodig heeft voor het geheugen is om naar een herinnering vendor crucial.com of corsair.com zoals, en doe een geheugen scan. U hoeft niet om de producten te kopen van deze fabrikanten, maar je weet wat te zoeken.

Bigferret; Je nam me de woorden uit mijn mond !! 🙂

De enige plaatsen waar ik RAM hebt gekocht en had moeite zijn lokale computer winkels. Het lijkt erop dat ze kopen bulk / goedkoop en opladen premium prijzen. En zij niet terug slechte RAM meestal nemen. Eerst vragen.

DIMM’s zijn het geheugen zelf, niet de aansluitingen steekt.

DIMM = Dual Inline Memory Module

@Ima Plonker: Most laptop RAM is geïnstalleerd in een “luik” aan de onderkant van de laptop (enkelen in een luik tussen het toetsenbord en het LCD-scherm) en vlak tegen het moederbord. de meeste nieuwere, met DIMM sockets; oudere laptops zal geheugen vastgezet met een schroef te hebben.

De kleine, smalle DIMM stokken in de afbeeldingen zijn SO-DIMM’s (Small Outline DIMM) of laptop geheugen.

Als u een SO-DIMM te verwijderen, voorzichtig los te wrikken de lipjes weg van de DIMM’s om deze te ontgrendelen en til de bovenkant van de DIMM (de rand niet in het stopcontact) uit de buurt van het moederbord totdat het werkt los.

Nieuwe geheugen te installeren, het proces omkeren: Steek de DIMM in een 30-45 graden, het schuiven van de contacten in het stopcontact, en laat de bovenkant van de DIMM totdat het voldoet aan de hang-en vastklikt (het zal vlak zijn, en parallel aan het moederbord.) vergeet niet om de inkepingen af ​​te stemmen op het stopcontact, of loopt u het risico het breken van het geheugen of het stopcontact!

@jhibert De aansluitingen voor DIMM-geheugen zijn “DIMM sockets”

Hi guys, ik gebruikte asus n43jf intel i5-480M 2.66GHz; Windows 7 Home Premium 64bit

originele ram voor deze laptop is 4gb.however ik een andere 2gb ram hebt toegevoegd toen ik koop deze laptop,. maar mijn probleem is als het RAM-gebruik is ongeveer 3.9 en hoger mijn computer al lag.can iemand mij vertellen wat het probleem is en hoe kan ik oplossen ??

bij voorbaat bedankt

PNY heeft mij prima resultaten.

Goed artikel over het installeren van RAM.

als je wilt weten wat voor soort RAM-geheugen van uw computer nodig heeft, check out deze scanner op cruciale; http: //www.crucial.com/systemscanner/

Je hoeft niet te kopen van hen, maar je kunt tenminste vuist uit welk type geheugen je nodig hebt snel en eenvoudig.

Weet iemand hier iets weten over het interne geheugen voor een All-in-One? Ik heb een Vaio All-in-One met 8 optredens van Ram. Het moet uit te breiden naar 12, maar ik heb geen idee wat eigenlijk is er of hoe om een ​​extra 4 optredens toe te voegen. Geen oneseems in staat om mij een duidelijk antwoord waaronder Sony,. Het model is VPCL 137FX.

Hey Raiden

Je bent geen heilige dwaas, maar een dumbass dwaas.

Ik heb gemerkt ‘goedkoop’ ram is vaak verdacht. Beter RAM loopt vaak koeler en werkt met bredere toleranties dan minder duur RAM. Het is ook minder kans op “mislukt”. Ik wil niet per se te kopen ‘dure’ geheugen, maar ik blijf weg van de ‘goedkoopste’ ik kan vinden en fabrikanten die onbetrouwbaar lijken.

Inname van anti-statische voorzorgsmaatregelen met zowel de machine en RAM zijn niet moeilijk te doen. Ik zeg dit na zappen mijn eerlijk deel van de RAM. Als in een ‘droog weer’ seizoen, met behulp van een verdamper in de kamer helpt. Ik heb af en toe gebruik van antistatische bandjes, maar als het is niet handig Ik doe geen moeite, maar ik voorzorgsmaatregelen van het aanraken van de tafel of antistatische zak te nemen nog voordat het geheugen te raken, houdt een hand op de zaak voor te laten het geheugen (in enerzijds) komen in de buurt van de zaak of het moederbord. Wanneer in een datacenter zijn we het bouwen, onze fractie zorgde ervoor dat we gebruikte anti-statische tegels op de vloeren (gemakkelijk beschikbaar zijn, niet duurder, maar het is zeker helpt) en antistatische was toen de vloeren waren geboend. Al dat soort dingen helpen.

Niemand noemde wat geheugen ze dachten dat was goed of slecht, zo ziek gewoon zeggen dat ik heb gebruikt na de markt ram in een desktop en een laptop en ik heb gebruikt G vaardigheid van hetzelfde type in de foto’s hierboven. Als een zaak van feite gebruikte ik die exact die voor de desktop en ik moet zeggen dat ik in mijn ervaring G vaardigheid is een geweldig bedrijf voor ram. Ze maken geweldige zoek ram met koele heatsinks om warmte voor desktops (in laptops ze niet heatsinks gebruiken op de ram, de ruimte is een probleem!), En het geheugen eenvoudig te installeren en werkt geweldig. Ik heb ook OCZ ram en ze werken goed en ziet er goed uit ook.

Zorg ervoor dat u de juiste specs voor uw specifieke toepassing.

Thanks Kurtis Bickhaus.

Perfect, perfect perfect !!!

Ik was net van plan om dezelfde @ Laura zeggen.

De beste beschrijving die ik nog heb gelezen. Deze man moet; Neem Steve Jobs Place!

bij het toevoegen van RAM is gewoon op zoek naar de snelheid, dient de snelheid altijd match, frequentie zoals PC 533, 667, 800 etc, moet hetzelfde zijn of als je weet hoe je computer verschillende snelheid / frequentie te maken past …

als je weet hoe te berekenen .. Sorry typo fout .. Im niet goed in schriftelijke .. gewoon goed in zang ..

Geachte heer, Ik vond dat het merendeel van de artikelen heel informatief en nuttig voor de beginnende en de professionals too.This artikel is duidelijk het grootste deel van mijn twijfels geholpen. – Pradeep Kumar Mathur

Goede RAM = Corsair, Great support;. Ik had een paar goede geëvenaard 4GBx2 modules, en een slechte module in een ander paar;. Na de diagnose van het gebruik van MemTest en andere Windows 7 ingebouwde testen, ik RMA online ingediend;. Het feit dat ik gebruikte MemTest was goed genoeg voor hen. Ze stuurde me de rest van het RMA proces, ik gebundeld de 2 modules van RAM en ze stuurden me nieuwe modules.

Makkelijk.

True, hebben ze geen behoefte aan geen fouten gehad, maar het feit dat het herstel proces was zo gemakkelijk, voor mij, spreekt de kwaliteit over de betrokkenheid van het bedrijf om hun klanten.

De waarheid wordt verteld, uit alle Corsair RAM die ik ooit kocht (24 optredens in totaal, over verschillende modules), Ik heb alleen ondervonden module fouten dit keer. En ik was erg blij met het uiteindelijke resultaat.

Otah

De term “paparazzi” gebruikt om te verwijzen naar de persfotografen die beroemdheden hound werd bedacht in de jaren 1960 en is afgeleid van het Italiaanse woord voor “zeer grote mug.”