google chrome updates, sneller, schoner menu’s, versleutelde wachtwoord synchronisatie, en nog veel meer

Google Chrome heeft uitgerold een nieuwe update die een groot bevat van dergelijke verbetert naarmate makkelijker om menu’s, versleutelde wachtwoord synchronisatie, over alle snelheidsverbeteringen, Flash sandboxing navigeren, en nog veel meer.

nieuwe update van Google Chome heeft een groot aantal subtiele maar krachtige verbeteringen. De browser is sneller, de beveiliging is verbeterd dankzij de toevoeging van versleutelde wachtwoord synchroniseren en sandboxing van de geïntegreerde flash player, en het instellingenmenu is geherstructureerd en opgeschoond voor eenvoudige navigatie. Bekijk de video hierboven om een ​​kijkje te nemen op een aantal van de wijzigingen of een schot in de onderstaande link om meer te lezen.

Sneller, eenvoudiger en veiliger: Chrome Basics nog beter [De officiële Google-blog]

Flash sandboxing werkt alleen in Windows? Hoe zit het met Mac OS X en Linux?

En doet het nog steeds ontbreken van een Master Password functie? Want zonder dat, het is een zekerheid grap, gecodeerd verzenden of niet.

Een andere oude ontbrekende functie is om “te bevestigen voordat het sluiten van alle tabs”

ok, dus hier is wat meer duidelijkheid voor degenen die echt willen weten wat er aan de hand met uw standaard teef-and-run poster als die boven chroom in plaats van. Wat betreft de bovenstaande opmerkingen ga ik heb alleen deze opmerkingen

De moeite om de verdoemden artikel te lezen voordat je kreunen.

“Voor degenen onder u die uw wachtwoorden op te slaan in de browser, kunt u nu snel inloggen op de websites die u zelfs frequent wanneer u overschakelt computers, door simpelweg te synchroniseren die wachtwoorden in uw computers. U kunt ook de wachtwoorden te versleutelen met uw eigen geheime passphrase voor extra veiligheid. ”

Er is uw hoofdwachtwoord.

Ten tweede, hoeveel heb je echt weet over het coderen? een security grap? Ik ben het oneens mijn vriend. Echter, als je echt zo paranoïde over anderen uit te vinden wat minnende verbinding websites die u hebben een bezoek aan dan kunt u altijd gebruik maken van een gratis password manager, zoals KeePass die niet alleen beheert al je logins, maar bevat functies zoals auto-type en URL openen die u toelaat om in te loggen met letterlijk vier klikken van de muis. Oh, en had ik al gezegd het gaat niet alleen met een hoofdwachtwoord, maar ook een optionele bestand met de naam van een sleutel-bestand dat een gecodeerde tekenreeks die wordt gegenereerd door het programma bevat. Als deze optie wordt gebruikt om je gehele database kan niet worden geopend zonder zowel het wachtwoord en de sleutel bestand. U kunt dit bestand waar u maar wilt en het hele systeem op te slaan, terwijl zij wel een desktop vandoor, is bedoeld om te worden rende weg van een USB-drive voor een optimale beveiliging.

Tab sluiten? werkelijk?

zijn we nog zeuren over dit? ofwel gebruik Ctrl + W of Ctrl + F4 beide zullen alleen het tabblad dat u gebruikt te sluiten.

of beter nog: STOP JAMMEREN en aandacht!

Ook ik zou graag aan toevoegen dat je gemakkelijk elk gesloten tabbladen kunt herstellen. DUS, HOUD JE MOND!

sandboxing

er is absoluut geen noodzaak om zandbak op een Mac of Linus / Unix gebaseerd besturingssysteem. OOIT. Hier is waarom

absolute worst case scenario: je hebt een flash app die toevallig een linux / mac / unix virus in het uit te voeren. Ondanks het feit dat de kans dat dit gebeurt gelijkwaardig zijn aan het sterven in een vliegtuig stick omhoog, tenzij je zijn gericht, die in dat geval, is uw eigen verdomde schuld, omwille van de arguement we zullen zeggen dat je doet. Zo, nu heb je mac is neergestort. ok, wat doe je hier? en hopelijk je niet een ander macinsoft-in-the-head en u al uw gevoelige documenten en bestanden op ofwel A) een aparte partitie (niet geweldig, maar fatsoenlijke bescherming) B) een aparte harde schijf (een veel betere bescherming) of C hebt opgeslagen ) een volledig onafhankelijke RAID opstelling (kamikaze bescherming). als u een van deze dingen hebben gedaan dan het is een simpele kwestie van het herladen van uw besturingssysteem.

Echter: als u geen van deze voorzorgsmaatregelen zijn genomen dan verdien je wat komt naar je toe.

Er eigenlijk uit in dingen VOORDAT U BIEDEN GOEDE SOFTWARE een slecht imago! ER ZIJN NOOBS KIJKEN !!!!!

correctie op de hierboven voor de idioten beginnen vlammende: linux niet linus

@Godric

Goed gezegd!!

Iconische actieheld Sylvester Stallone’s memorabele spreken stijl is het resultaat van een blessure opgelopen tijdens de bevalling, de levering tang gebruikte arts gescheiden een zenuw in zijn kaak en veroorzaakte permanente verlamming van een aantal van zijn gezichtsspieren.