dotepub dekveren webpagina’s in epub ebooks

Als u op zoek bent naar een snelle en vuile manier om webpagina’s in eBooks, dotEPUB-beschikbaar als een bookmarklet en Chrome-extensie-dekkingen pagina’s in ePubs on the fly te converteren.

Installeer de uitbreiding of sleep de bookmarklet op uw werkbalk en je bent in het bedrijfsleven. Ga naar een pagina die u wilt converteren en met een klik en een aantal in-browser review / tweaken, kunt u eenvoudig de pagina om te zetten in ePUB-formaat. Kijk boven de video om het te zien in actie.

Als u op zoek bent naar een snelle Kindle-oplossing, check out eerder beoordeeld Kindlebility. dotEPUB is gratis en werkt met Google Chrome en moderne browsers die bookmarklets ondersteunen.

dotEPUB [via One Thing Well]

Dat is best wel cool. Maar ik weet niet Chrome gebruiken. Ik voornamelijk gebruik van Firefox (versie 9.0.1 nu met ingang van ten minste 1/5/12). Daarom zal ik waarschijnlijk vasthouden aan het kopiëren en plakken van gedeeltelijke / volledige HTML-pagina’s in een Libre Office “Writer” document.

Kopiëren / knippen en plakken kan een beetje moeizaam, maar het doet toestaan ​​bewerken van content. Ook kan de opname van foto’s voordat de uitvoer van het gehele document als PDF ook. (Je meestal gewoon de webpagina “alive” / open te houden tijdens het bewerken of in ieder geval niet van uw browser cache te doden, dat is alles.) En zoals u waarschijnlijk weet, PDF’s zijn veel meer platform vriendelijk en kan gemakkelijk worden bekeken op net over alles.

Het enige andere nadeel dat het kopiëren / knippen en plakken van webpagina’s is dat het niet altijd zoals verwacht, die meestal te wijten aan complexe web-pagina opmaak. Maar nogmaals, is het in ieder geval te werken met eenvoudige ASCII-tekst en dat is vrij veel alles wat ik zag dit eBook converter doen.

Ik ben ook zeker dat er conversie hulpprogramma’s voor eBook documenten ook. Daarom misschien zal ik beginnen met Chrome een beetje vaker alleen voor dit hulpprogramma.

Toch denk ik niet dat ik ooit volledig vertrouwt Google Chrome ook nooit helemaal goed te keuren. Ik heb nog nooit vond Google’s geschiedenis met cookies, noch enige van hun andere (vervelende) trucs met dingen zoals Java-scripts niet. Deze dingen bijna altijd uiteindelijk laten de rest van de internet marketing goon squads “watch” me too. En je hoeft alleen af ​​waarom Chrome is bijna altijd ook opgenomen in die malware installateurs – net als de beruchte Yahoo! werkbalk. (Hint hint!)

Tot slot, niet eens get me begon op Adobe ook niet. Ik gebruik Sumatra of Foxit in plaats van Adobe’s schromelijk overdreven opgeblazen / onzeker PDF “Reader.” En ja, ik ben me ervan bewust dat Chrome geen Adobe externen vereist / add-on’s, zoals Flash of Reader. Maar zoals ik al zei, ik weet niet volledig vertrouwt Google net zomin als ik vertrouw Adobe – niemand mag.

Ik gebruik een tool genaamd Tinderizer. Dit was voorheen bekend als Kindlebility. Het grijpt net het artikel uit een website, dan is het gebruik van de e-mailfunctie die door Amazon, stuurt een kopie rechtstreeks naar je Kindle. Heel glad.

Nou, ik vind dit. Ik zet het op mijn werkbalk en probeerde het – werkt geweldig voor mijn Nook. Thanks nogmaals, JF (en HTG).

Ik heb het geprobeerd. Minder dan blij. Ten eerste, ze vertellen het zal niet werken op Windows7. Noodzaak van Google Chrome of Mozilla. Die ik heb. Maar dan het vertelt je dat de beelden niet worden opgeslagen. En dan heb ik drukte alle benodigde sleutels, en ziedaar-nada, noppes, niets. Kleur me niet verbaasd. Nog een gew gah dat meer dan het kan leveren belooft. De Windows ‘Bewerken’ kan een webpagina worden opgeslagen in een persoon Word-documenten. Verwijder de irrelevante zaken op de webpagina, redden wat nog aan uw worddocuments. Kunt uw eigen opmerkingen op het artikel, in een ander lettertype en kleur om ze te onderscheiden van het artikel. Wees er zeker van te labelen, waar het artikel vandaan komt, zodat de beschuldiging van plagiaat niet zijn lelijke hoofd op te tillen. Heel makkelijk. Zonder nog een minder dan voldoende gew gah.

Ik probeerde het en het is een snelle manier om een ​​epub te maken, maar met kleine problemen: Het invoegen van een reclame-pagina en andere over disclaimer.

Te creëren voor epub Ik geef de voorkeur te maken met een programma en een andere dekking en metadata bewerken (beide gratis, natuurlijk), is meer perfect en geven meer controle over output formaat.

thendricks, bedankt voor de Tinderizer shoutout! (Ik ben de ontwikkelaar)

Het idee dat Eskimo’s (in het bijzonder) hebben meer dan 50 woorden voor sneeuw is niet alleen onjuist, maar de mythe kan direct worden toegeschreven aan de 19e-eeuwse taalkundige en antropoloog Franz Boas.