alles wat u moet weten over het verbeteren van levensduur van de batterij van je iPhone

Telefoons zijn sneller en sneller geworden, maar hun levensduur van de batterij is niet veel verbeterd. Modern iPhones nog steeds moeite om het te maken door middel van een enkele dag als je ze zwaar gebruikt, maar er zijn manieren om dat de levensduur van de batterij te verlengen en houd je iPhone te gaan.

Nee, het sluiten van apps door met ze weg zal niet daadwerkelijk verbeteren van uw iPhone levensduur van de batterij. In feite is er een goede kans dat het kon eigenlijk levensduur van de batterij te verlagen, als de iPhone zal hebben om de toepassingen in het geheugen te laden en start ze de volgende keer dat je ze te openen.

Maar omdat iOS 7, apps kunnen en zullen gebruik maken van levensduur van de batterij, terwijl op de achtergrond draaien. Controleer welke apps het aftappen van uw batterij door op weg naar Instellingen> Battery. Ga naar beneden in de lijst en zien of er één of twee belangrijkste boosdoeners. Dit scherm geeft aan hoeveel batterij apps hebben gebruikt in de afgelopen 24 uur, of de laatste zeven dagen. U kunt zien hoeveel tijd apps draaien op de achtergrond, ook. als een toepassing wordt het aftappen te veel batterij wanneer je hem niet gebruikt, kunt u voorkomen dat het in de achtergrond draait.

Soms kan een app is gewoon overdreven batterij honger, en er is niet veel dat je kunt doen, maar verwijderen. Je zou willen kijken naar een alternatief dat is een beetje mooier op uw batterij. Zo zou je de Facebook-app verwijderen en gewoon gebruik maken van de mobiele website van Facebook in Safari.

Apple’s iOS 9 toegevoegd een Low Power Mode naar iOS, die helpt je iPhone te houden voor het beste leven als het daalt tot een laag batterijniveau. Uw iPhone zal bieden om automatisch in te schakelen Low Power Mode als het 20 procent levensduur batterij bereikt.

Dat is allemaal goed en wel, maar je moet serieus overwegen zodat je Low Power Mode als je weet dat je uit de buurt van een lader voor een tijdje, en u moet uw iPhone zo lang mogelijk duren. Ga naar Instellingen> batterij en schakelt u de “Low Power Mode” inschakelen om handmatig te schakelen.

Je hoeft niet per se willen Low Power Mode gebruik maken van alle tijd, hoewel, zoals het heeft een aantal trade offs-e-mails worden niet automatisch gesynchroniseerd op de achtergrond en apps worden niet automatisch vernieuwd op de achtergrond, bijvoorbeeld. Maar, als je vertrekt voor een lange dag, waardoor Low Power Mode op 90% van de batterij en het hebben van uw batterij drain langzamer hele dag kan het verschil tussen uw iPhone duren tot het einde van de dag of sterven aan u in het midden te zijn van de middag.

U kunt de instellingen van uw iPhone te tweaken om energie te besparen in een aantal andere manieren, ook.

Bijvoorbeeld, als je nooit gebruik van Bluetooth-accessoires met je iPhone, schakelt u de Bluetooth-radio en je zult een aantal energie te besparen. Het verminderen van uw helderheid van het scherm en het waarborgen van het scherm wordt direct uitgeschakeld bespaart u macht, en zo zal het verminderen van push-notificaties en het beperken van de apps die toegang heeft tot uw locatie via location services. Het hebben van uw iPhone te gebruiken handmatige refresh voor e-mail in plaats van automatisch te controleren op nieuwe e-mails op een schema kan ook helpen.

Het inschakelen van de vliegtuigmodus kunnen ook helpen, ervan uitgaande dat je niet bellen, SMS-berichten of data nodig. Als je reist snel, bijvoorbeeld in een auto op de snelweg of een high-speed train-telefoon heeft om voortdurend hand uit om nieuwe cel torens en dat kan nogal wat macht te gebruiken. Het hebben van een zwakke mobiele signaal kan ook dwingen je telefoon te scannen voor een sterker signaal, met behulp van meer macht dan ze normaal zou doen.

Low Power Mode voert automatisch veel van deze tweaks, maar niet veel controle bieden. Als er bepaalde functies die u nooit gebruikt (zoals Bluetooth), dit is iets wat je kunt doen de hele tijd, in plaats van wanneer your’e gewoon wanhopig op zoek naar levensduur van de batterij.

U hebt waarschijnlijk gehoord dat je je accu af en toe moet worden afgevoerd, of dat je niet moet laten opladen, of dat je je batterij niet volledig moet worden afgevoerd en laat het gedeeltelijk geladen te allen tijde. Verward? Ja, er is veel tegenstrijdige informatie die er zijn.

Maar het is belangrijk om te zorgen voor de batterij, dus het houdt zijn maximale levensduur van een paar jaar op de weg. Hier is wat je echt moet weten.

De korte versie: als je het kan helpen, probeer je levensduur van de batterij tussen de 50% en 100% het grootste deel van de tijd bij te houden, in plaats van het houden van het aangesloten op 100%. Je moet niet laat uw iPhone uitlekken naar 0% batterij te vaak, ofwel-al is het goed om af en toe te doen. Het verlaten van uw iPhone in een warme plaats, zoals direct zonlicht, is slecht voor de accu. Het verlaten van de batterij zitten aan 0% voor een lange tijd is ook slecht, dus je moet proberen om het op te laden zo snel mogelijk wanneer het sterft.

Natuurlijk, maakt niet uit hoeveel u zorg voor het, alle batterijen verslechteren na verloop van tijd. het is gewoon een kwestie van hoe lang het duurt. Uiteindelijk, zult u waarschijnlijk te krijgen van uw iPhone-batterij vervangen, of krijgen een nieuwe iPhone die wordt geleverd met een nieuwe batterij.

Apple maakt het niet gemakkelijk om te zien hoe gezond uw batterij, aangezien deze informatie niet op iOS wordt weergegeven te maken. Echter, kunt u de levensduur van de batterij-app op je iPhone te installeren of installeer de coconutBattery applicatie op een Mac om de batterij op de gezondheid van een aangesloten iPhone of iPad te controleren.

Als de batterij is gezond, geweldig! Als het niet gezond op basis van deze apps en u niet tevreden bent met het bedrag van de levensduur van de batterij die je krijgt van je telefoon, moet u de batterij vervangen. iPhones hebben geen gebruikers toegankelijke batterijen, dus je zult waarschijnlijk willen krijgen Apple om dit te doen voor je. Als uw iPhone is binnen de garantieperiode van AppleCare + periode, zal Apple de batterij gratis vervangen. Als het uit de garantie, zal Apple u $ 79 tot de batterij te vervangen. Controleer Apple’s iPhone reparatie site voor meer informatie.

Willen leven langer de batterij? Hier krijg je een goede batterij zaak. Batterij gevallen zijn precies wat ze klinken als: cases voor uw telefoon, met een extra batterij in hen die van je iPhone leven verlengt. Het is als een externe batterij pack, maar je kunt je iPhone laten in dat geval de hele tijd, dus het is veel handiger en draagbaar-en vereist geen gehannes met kabels

Dit is de enige manier om echt te verhogen van uw iPhone-batterij capaciteit. De zaak kan uw iPhone een beetje dikker en zwaarder te maken, maar het kan ook te maken van uw iPhone-batterij duren twee keer zo lang. Als je ooit wilt een dunnere telefoon, kunt u altijd de telefoon uit van de zaak. (En eigenlijk, zijn er enkele grote accu gevallen op de markt dezer dagen, die niet het grootste deel van de telefoon bijna net zo veel als je zou denken niet vergroten.)

Als u niet wilt dat een batterij geval is, kunt u nog steeds ervoor zorgen dat u een strategische plek opladers overal waar je ze nodig hebt, zodat u af wanneer u maar wilt. Je hoeft niet te worden op een stopcontact of een computer op je iPhone opladen. Bijvoorbeeld, kunt u een auto-oplader te krijgen en opladen van uw iPhone handig wanneer je in de auto.

U kunt ook een externe accu en neem het met u, zodat u altijd een manier om je iPhone op te laden als je meer energie, zelfs als je nodig hebt in het midden van de woestijn met geen andere bronnen van elektriciteit. Hou de accu opgeladen en neem het mee. Accu’s kunnen worden gebruikt om andere telefoons en draagbare apparaten die via een USB-kabel worden opgeladen op te laden, ook.

En, natuurlijk, zorg ervoor dat je genoeg Lightning kabels, zodat je nooit vast te zitten in de buurt van een stopcontact zonder dat de kabel. U kunt de grote van derden die te krijgen van Anker vrij goedkoop, dus je moet een overal waar je het nodig hebt-je auto, je rugzak, uw kantoor, en overal anders.

Afbeelding Credit: Kārlis Dambrāns

Nee, het sluiten van apps door met ze weg zal niet daadwerkelijk verbeteren van uw iPhone levensduur van de batterij. In feite is er een goede kans dat het kon eigenlijk levensduur van de batterij te verlagen, als de iPhone zal hebben om de toepassingen in het geheugen te laden en start ze de volgende keer dat je ze te openen.

Maar omdat iOS 7, apps kunnen en zullen gebruik maken van levensduur van de batterij, terwijl op de achtergrond draaien.

Zijn dat niet tegenstrijdig?

Kernwapens tests zijn uitgevoerd in de volgende Amerikaanse Staten: Alaska, Nevada, Colorado, Mississippi en New Mexico.