vrijdag plezier: laat de kogels vliegen 2

Vrijdag is eindelijk hier weer, dus neem een ​​paar minuten om te ontspannen en plezier! In het spel van deze week ben je een pistool dragen scherpe-shooter met een missie om het legioen van het kwaad handlangers verspreid over verschillende locaties te elimineren. Heb je de vaardigheid en geduld nodig om ze te verslaan?

Er zijn veertig niveaus van scherpe-shooting goedheid om je vaardigheden uit te dagen.

Het eerste niveau is vrij eenvoudig om door te werken … een paar goed geplaatste ricochet shots, zal deze handlangers zeer snel te nemen. Richt zorgvuldig hoewel want je hebt een beperkt aanbod van munitie beschikbaar voor gebruik (de munitie telling ligt in de linker benedenhoek).

Opmerking: U kunt de kogels van de zijkanten en de bovenkant van het spel scherm ricochet als nodig is om de doelen te raken.

Goodbye handlangers!

Schieten die bundels van dynamiet echt dingen ‘lights’ up …

Zodra je een level kun je doorstromen naar de volgende te voltooien, speel de huidige, of terugkeren naar het niveau selectie gebied.

Het tweede niveau introduceert swingende bundels van dynamiet. De vraag is of je je richt op het schieten van de dynamiet verliezen direct of gebruik ricochet shots te handlangers te doden en snijd de dynamiet los op hetzelfde moment?

Bijna heb ze allemaal verzorgd …

Het derde niveau voegt nieuwe ‘obstakels’ te omzeilen (en te gebruiken om uw voordeel!) In je zoektocht naar die kwaad handlangers te elimineren. Veel succes en veel plezier!

Laat de kogels vliegen 2

In tegenstelling tot walnoten, pistachenoten, en andere populaire noten, zul je nooit vinden cashewnoten verkocht in hun schelpen als de schelpen bevatten een hoog niveau van Urushiol-dezelfde olieachtige irriterende gevonden in Poison Ivy bladeren.