schijven: een bedreigde diersoort

Steeds meer computers zijn de scheepvaart sans-schijfstation toonaangevende veel industrie watchers op de optische schijf een bedreigde diersoort op zijn weg naar buiten te verkondigen. Heeft u nog steeds uw drive te gebruiken of laat je de schijf gaan?

CNN Tech rapporteert over de trend

nieuwe iMac van Apple, haar vlaggenschip desktop computer, werd vrijgegeven vrijdag. Voor de eerste keer is geen station. Dit markeert een trend die al op een aantal laptops, zoals Apple’s MacBook Airs is begonnen, en natuurlijk met mobiele apparaten zoals smartphones en tablets.

“Na verloop van tijd zal een optische schijf zo veel van een historische nieuwsgierigheid als een floppy disk,” zei Michael Gartenberg, een tech-industrie analist bij onderzoeksbureau Gartner Inc.

Volgens Apple, waar de slanker, dunner ontwerpen zijn altijd en vogue, het dumpen van de disc drive was een no-brainer.

In aanvulling op Apple geleidelijke afschaffing van de drive, Sony aangekondigd dat ze zullen niet langer de productie van optische drives en andere computerfabrikanten zijn duidelijk in de richting disc drive-minder computers. Hoewel het moeilijk te geloven dat een dergelijk eerder alomtegenwoordige technologie is op de weg dat hij de deur, een korte enquête rond gewoon ons kantoor, bijvoorbeeld, blijkt dat slechts 2 van 7 computers in de omgeving hebben optische drives (en een van hen heeft een station dat was slechts een keer gebruikt, om het besturingssysteem uit een dvd te installeren). Ben je in een soortgelijke situatie in uw huis / werk computers leven of zijn optische schijven nog steeds een belangrijk onderdeel van uw workflow?

Waarom Disc Drives zijn een bedreigde diersoort [CNN Tech]

Alles is een netwerk in mijn huis. Ik heb geen gebruik gemaakt van een cd of dvd in een lange tijd. Ik kan alles, van foto’s, video’s en muziek streamen via mijn netwerk te zien.

Een reden zou kunnen zijn te verminderen piraterij van DVD media rippen.

Nu zijn er geloofwaardige online alternatieven voor fysieke media (iTunes, Netflix, Lovefilm, etc.) mag er geen twijfel over bestaan ​​ook de industrie druk om het gebruik ervan aan te moedigen …

Je krijgt de poitn Cynic, ook ik denk dat de cloud service shift aan te moedigen.

Mijn laatste desktop kwam met een harde schijf met een SSD piggy gesteund op. De opstarttijd is aanzienlijk gedaald sinds de boot programma’s zijn in de cache op de SSD. Ook is het slaap-to-wakker tijd ook aanzienlijk gedaald. Als de prijs minder was, dan zou ik kiezen voor pure SSD dan HDD.

Ik los mijn dvd-schijven van mijn desktop, omdat ik de SATA-kabels nodig. Dat was 8 maanden geleden, en ik heb ze nog niet gemist.

No way Ik geef mijn dvd-station … Ik niet alleen een computer aangesloten op mijn TV om films af te spelen, maar ik heb ook optredens van back-ups op DVD. Ik zal niet geven mij voor een lange tijd. En ik wantrouw cloud services. Als u wilt dat iets goed gedaan, doe het zelf ….

* Pony zijn hoofd op de muur * Waarom heb ik een ultrabook krijg wanneer ik de kans had ?!

Harde schijf, cd-rom-station, dvd-rom-drive, optische schijf, floppy disk drive … Ik wens jullie zouden de verschillen te leren en gebruik ze op de juiste wijze.

Wat gebeurt er met de computer uitvalt en er is geen andere manier om het besturingssysteem opnieuw te installeren? (Probally herhalen wat mensen zeiden tijdens de recessie van de floppy drive)

Ik weet nu dat ik nooit branden CD / DVD’s niet meer, zoals ik altijd gebruik maken van USB Keys bij het installeren / testen van nieuwe versies / distributies van Linux. Het punt is simpel: ik kan weer gebruik maken van een USB-schijf, niet een CD / DVD. Die herschrijfbare schijven grotendeels onbetrouwbaar. Dus ik heb een stapel lege schijven die ik nu gebruik zelden. Ik heb ook een stapel cd’s terug uit de tijd dat ze in afzonderlijke plastic gevallen. die zijn verstreken, voor zover ik weet.

Zolang tenminste 1 machine op het netwerk heeft een dvd-station, ik ben prima. Echter, ik pakte 2 SATA DVD + RW-drives goedkoop vorig jaar als reserve. $ 12 brengt te veel gemak om zonder.

Alleen een netbook en Android-tablet niet over dvd-drives geïnstalleerd. Alle andere systemen doen.

Ik heb overwogen te schakelen naar DRM-vrij blueray voor foto- en media opslag, maar de wiskunde didnt werken. Tenminste, nog niet.

Maar ik ben met behulp van deze stations minder en minder voor de installatie van het besturingssysteem. Yumi met ISO-bestanden op een USB Flash disk voor de verschillende besturingssystemen heeft goed gewerkt de afgelopen jaren. Ik heb het niet geprobeerd met alles behalve Linux-gebaseerde besturingssystemen.

De fabrikanten zijn het maken van recovery media beschikbaar in de flash-media in plaats van (of beter gezegd, in aanvulling op) optische drives. Een paar mensen nog steeds eigenaar van computers die niet kan opstarten vanaf een USB-apparaat, maar ze verdwijnen in een haast.

Met de komst van zeer hoge opslagcapaciteit op Bluray en het gemak van het indienen van een groot aantal van de CD / DVD / BD, zou ik liever optische schijven voor de lokale back-up opslag. En ik echt het gevoel een beetje misselijk over te gaan met een pure online back-up strategie – maar dat is waarschijnlijk veel betrouwbaarder en handiger dan het hebben van meerdere harde schijven en optische schijven, trust-maar-controleren met persoonlijke en vertrouwelijke informatie is zeer moeilijk voor de meeste computergebruikers . Plus, ik ben beginnen te nikkel-en-dimed voelen tot de dood van de telefoon bedrijf, de kabelmaatschappij, de ISP (indien verschillend), mobiele dragers, en on-line diensten. Het is duur genoeg om software te kopen in de eerste plaats, maar ik krijg het gevoel dat we veel meer over het algemeen te betalen, of zullen zijn, zoals cloud-gebaseerde applicaties meer op de voorgrond treden. Once upon a time, kunt u betalen voor uw gehele communicatie rekening met een dag de moeite waard van de lonen, maar dat is steeds minder het geval voor een heleboel mensen – als je minimumloon bent, kun je niet eens betalen voor een van deze diensten na de invoering van een volledige dag.

Wat is een sans disk drive?

Ik regelmatig gebruik maken van de dvd-drive op zowel mijn laptop en desktop. Ik kan mijn leven niet voorstellen zonder hen.

Zoals MeThree hierboven al zei, ik zal niet het wegwerken van mijn schijven anytime soon. Ik back-up van games van stoom op dvd nogal vaak. Ik heb ook niet echt mijn gegevens te vertrouwen in de cloud, onlangs heb ik het opzetten van mijn eigen cloud draait op mijn server in de buurt van dat vertrouwen kwestie te krijgen.

Ik bouw al mijn eigen computers. Ik heb een enorme hoeveelheid gegevens over optische schijven. Ik gebruik ze regelmatig gebruik ik ook flash drives. Ik heb zelfs floppy drives in elk van mijn desktop machines. Ik ben een anacronism, denk ik. Ik ben altijd experimenteren met computers. Ik ben de ultieme knutselaar.

Als u gebruikmaakt van DVD’s en CD’s voor back-ups – een kijkje nemen op de verwachte levensduur van uw media en onder welke voorwaarden moet worden opgeslagen om wraak te nemen dat het leven.

De enige reden dat ik nog steeds een DVD drive is omdat ik soms branden CD’s om naar te luisteren tijdens het rijden. Of om CD’s te branden voor mijn 2 jongere neefjes als ze erom vragen.

Het installeren van het besturingssysteem: ik nu altijd installeren vanaf USB, Voor het luisteren naar muziek op mijn pc, ik gebruik maken van Spotify, Voor games, gebruik ik Steam… Beste. service. ooit; Voor films:. Netflix of enige andere wettelijke online film service zijn gewoon niet beschikbaar in mijn land (België), dus ik toevlucht nemen tot minder juridische diensten …

Disc drive is gegaan, maar alleen op basis van optische drives? Welke is het?

@ Pcpro178 De uitdrukking “sans disc drive” betekent “zonder disc drive”

Ik regelmatig films kijken op de schijf. Ik hoop dat de schakelaar op ‘cloud en streaming slechts’ duurt langer dan ik rond zal zijn.

Ik heb niet opgeslagen gegevens op cd’s in jaren (te duur en te vluchtig), maar ik nog vaak gebruik mijn optische drive voor legaal rippen van mijn muziek-cd’s (en zal al mijn films te rippen in de niet al te verre toekomst). Een groot deel van de muziek die ik kopen is alleen beschikbaar op CD of ik koop de cd’s in plaats van de downloads te krijgen van de albumhoes kunst en data (downloads meestal niet al die informatie hebben en het kan moeilijk zijn om nergens meer te vinden online ). Ook de meeste commerciële programma’s komen op CD / DVD’s. Sommigen kunnen beschikbaar zijn om te downloaden, maar het hebben van hen op fysieke media is handig, vooral als een goede internet verbinding niet beschikbaar is. Ik zal echter geen moeite met het branden van een gedownloade programma om een ​​DVD / CD te wijten aan de beperkte levensduur van de CD / DVD’s (ik zorg ervoor dat de instsllation bestanden zijn goed back-up). Ik cd’s ook voor het delen van foto’s die ik heb genomen met anderen (zo’n beetje het enige wat ik te verbranden meer, vooral die met een beperkte of geen breedband internet verbindingen) en of ik heb een groot aantal van de grote fotobestanden te delen.

Betrouwbare cloud storage sites (dat laat de freebies en zelfs sommige van de betaalde degenen) zijn goed voor het houden van up to date offsite back-ups, maar mag niet alleen gebruikt voor back-ups. Een back-up regeling zou moeten hebben, bij het absolute minimum, een on-site back-up en één offsite. Redundante back-ups te verzekeren tegen backup mislukking. Onsite back-ups hebben de neiging om meer up-to-date, maar dezelfde rampen die uit kan nemen uw computer (brand, overstroming, diefstal, enz.) Kan het afsluiten van uw back-up. Het hebben van een extra back-up offsite helpt beschermen tegen dit verlies. Maar zelfs offsite back-ups mislukken, hebben de neiging om minder up-to-date te zijn, en zijn lastig om toegang te krijgen voor data recovery. Cloud-opslag is veel meer up to date dan andere externe opslag regelingen, maar zijn tergend traag bij het herstellen van grote hoeveelheden gegevens (meestal, cloud back-ups kunnen worden gebruikt om gegevens, niet compleet systeem beelden terug te zetten) en zelfs zij kunnen falen.

@ Pcpro178. Sans betekent dus zonder sans schijf, in dit geval betekent zonder optische drive (het gebruik van de term schijf voor optische is hier verwarrend omdat harde schijven en SSD’s zijn zelfs drives).

Ik zou niet een computer te kopen, tenzij het had een disc drive. Ik gebruik het de hele tijd.

De reden hiervoor is dat MS en Apple willen allebei OS piraterij te elimineren en zo lang als de installatie is de thuisbasis gebaseerd kunnen ze het niet doen.

Wanneer de cloud bedrijven een manier vinden om mijn gegevens tegen hackers en nieuwsgierige federale ambtenaren (niet omdat ik iets te verbergen, maar slechts een kwestie van trots en privacy), ik zal ontdoen van al mijn “optische” drives krijgen STEEDS beschermen.

‘Til dan, denk dat ik maar beter een voorraad.

Ik ben boos op de manier waarop de eindgebruiker wordt gemanipuleerd, gedreven als schapen in een hoek dat de ‘staartjes’ vinden handige en vervolgens ‘geschoren’ tot we bloeden.

Jammer als sommigen van ons gebruik maken van optische drives op een dagelijkse basis, slecht als sommigen van ons nog steeds afhankelijk van hen – slechts een beslissing en altviool -onto de volgende geld te maken regeling.

We hebben nog niet de kans gehad om goed op te warmen onze nieuwe blu ray drives -met een betere kwaliteit (krasbestendig) schijven, in staat om 50x meer gegevens op te slaan -en we horen dat de pony staarten zijn al ziek van het varen met dit speeltje en had wil om verder te gaan!

Consumentisme stinkt -geen waar voor je geld meer -net een grote scheren schuur met ongelukkige slachtoffers verwacht te houden met deze kinderen die geen aandachtsspanne.

Ik voor mij wil niet dat deze jongens al mijn informatie -Ik weigeren te gebruiken “cloud” ze hebben nooit mijn vertrouwen (M $ oft of Apple etc.) ze hebben een zeer slechte reputatie en vele rechterlijke uitspraken verdiend (vooral in Europa weerspiegelen dat -dus terwijl de jongere (naïeve) generatie zijn blij om u te laten deze grote bedrijven al hun gegevens op hun servers -Ik wil een back-up van mij ter plaatse te houden en ik wil optische drives te gebruiken om te verbranden, op te slaan en te catalogiseren een groot deel van deze .

Ik heb niet gebruikt discs in lange tijd, al mijn films, muziek, backups, os’s, etc zijn allemaal op USB-drives. voor een ding het is sneller te dragen dan het branden van een schijf en ik kan mijn muziek spelen in mijn auto vanaf een USB-stick of een SD-kaart. de meeste nieuwe tv’s kan direct spelen off van een USB-drive ook, die discs niet meer nodig heeft?

@Mike: Ik nog steeds, van tijd tot tijd, gebruiken 15-jarige floppies, allemaal nog in goede nick. Dat doe ik omdat ze programma’s op hen die ooit vrij waren, maar nu niet. PowerDesk is zo’n.

Dat gezegd hebbende, op een dag, ik zal waarschijnlijk kopieën te maken – op CD.

@ Zij die hun data vrezen kan worden gestolen van cloud back-up. Als uw gegevens correct worden gecodeerd voordat het uploaden, zal niemand in staat zijn om toegang te krijgen. Het gevaar van verlies van gegevens vanwege een server falen of menselijke fouten veel, veel groter (dus de noodzaak voor redundante files). Betaalde cloud back-up diensten, zoals Carbonite, enz., Encryt uw gegevens voordat het ooit uw computer verlaat en decoderen nadat het is teruggekeerd naar uw computer. Gratis cloud storage doet dat niet, maar men kan altijd hun eigen encryptie te gebruiken.

Een gebruik voor cd’s ik nog steeds gebruiken en vergat te vermelden is voor het afspelen van mp3’s in mijn vrachtwagen’s cd-speler. Mijn volgende truck zal de mogelijkheid om af te spelen vanaf een USB-stick, zodat ook dat het gebruik van cd’s zal verdampen als ik mijn vrachtwagen te vervangen.

Ik reken op de lokale harde schijf en optische media op mijn computers. Ik houd mijn back-up op DVD’s. Ik zou het vreselijk om te zien dat ze achterhaald op elk moment gaan snel;. De cloud-diensten zijn lastig als high speed internet is niet beschikbaar in mijn landelijk gebied. Zelfs als het beschikbaar en handig was, zou ik wil een lokale kopie te houden.

Ik gebruik nog steeds mijn drives vrij vaak. Terwijl ik heb twee servers in huis, heb ik nog heel wat software op schijven. Ik brand nog steeds video naar DVD / DL om naar te kijken op tv. Echter, het is zeldzaam dat ik gebruik maken van CD’s. Ik vrijwel gestopt met het gebruik van die terug in de dag wanneer de muziek digitaal ging. Ik ga houden ’em voor een tijdje … je weet nooit wanneer je gaat het nodig hebben.

Ik gebruik mijn DVD drive een stuk. Ik ben te dom en te untrusting over virussen en andere malware dus als ik het gevoel dat ik heb geen problemen die ik gewoon een schone opnieuw installeren van het besturingssysteem. Ik weet niet precies hoe dat te doen vanuit een flash drive, maar op hetzelfde moment .. Ik eerlijk gezegd niet over een dozijn of twee flash drives te verliezen. Een ander ding is het daar is het een hel van een stuk gemakkelijker etikettering CD / DVD / BluRay dan een thumbdrive, espectially een zwarte thumbdrive.

Ik houd niet van het idee van cloud services. Er zijn manier om veel als kleding, en maar is om het met een hele baan van grijs gebied. Samen met elk bedrijf met een online aanwezigheid gehackt links en rechts waarom zou iemand denken dat de cloud een doos met een slot op het in uw eigen huis veiliger zou kunnen zijn dan? Het is misschien leuk om alles opgeslagen in de cloud te hebben, maar de toegang wordt beperkt door uw ISP, die in de VS is vrij shitty en dat is als de Amerikaanse regering niet naar beneden de website waar “uw” cloud is neemt. Cloud opent een ton van privacy issues die kunnen worden opgelost door niet te gebruiken.

Netflix is ​​mooi, zelfde ding, het wordt beperkt door uw ISP. Netflix heeft ook niet over de nieuwste films of alle films gemaakt. Voor mensen zoals ik, die heeft een zeer schone bibliotheek van de media zou ik liever gewoon opstaan ​​pak een broodje en een dvd als de film is niet op mijn harde schijf dan proberen om een ​​website die zeer vreemde genres heeft navigeren. Als je op zoek naar een echt zeldzame film of de film zou je nog moet doorlopen minder legitiem routes om het te krijgen, maar als je dat doet, kun je het verbranden en houden het voor eeuwig en maken hoeveel exemplaren u wilt.

Wilt u op te geven het recht op eigendom van iets te hebben en geef je privacy dan ja ga je gang en ondersteuning van uw cloud, maar deze persoon niet.

In Australië is het erg moeilijk om u digitaal aan te schaffen. Als u niet wilt dat iTunes gebruiken en willen niet te vertrouwen op een streaming-dienst, zijn er bitter weinig sites waar je legaal mp3’s kunt kopen. Er is zelfs minder sites waar je films kunt kopen. Als ze beginnen met de geleidelijke afschaffing van cd-roms en dvd-romss / Blurays het gaat om het moeilijk voor Australiërs toegang tot nieuwe muziek en films te maken.

Ik heb mijn optische drive nog steeds verbonden met mijn pc. Toen ik uiteindelijk heb opraken van de HDD ruimte (geen vrije SATA-poorten) Ik zal de optische drive voor een nieuwe HDD te schakelen. Ik heb echt Oughta back-up van mijn gegevens, een van mijn harde schijf is op zijn weg naar buiten, slijpen en spullen =

Ik denk dat de weinige redenen waarom ik nog steeds gebruik van een optische schijf is om films af te spelen op de computer (vanuit de bibliotheek, kost me niets), installeer Linux distributies als de USB-methode niet werkt of als ik de media van iemand anders, zoals onze school. Mijn vrouw gebruikt het voor het afspelen van muziek tijdens haar kunstlessen.

Ik heb overwogen het verwijderen van de rit van mijn laptop om ervoor te zorgen dat er geen batterij sap wordt gezogen uit voor het. De kans is groot Ik zou het niet missen (met uitzondering van de gapend gat).

Ik denk dat, hoewel, zou ik de optische disk drive voor een soortgelijke reden voor het houden van Windows geïnstalleerd te houden, want die af en toe momenten waarop je het nodig hebt. Maar ik kon wegkomen met slechts een op het huis 🙂

Op zoek naar het grote plaatje, toen we verhuisden van mainframes / mini’s op pc’s werden we onafhankelijker, in staat om de lokale rekenkracht en opslag te hebben;. De trend lijkt te keren in de richting van centralisatie, met de veelgeprezen cloud wordt een gigantische mainframe. ; Denk aan het – als een deel van de puzzel ontbreekt (bijvoorbeeld de graafmachine graven voor de stichting naast de deur snijdt uw kabel / telefoonlijn of uw internetprovider heeft een downtime, etc.) uw gegevens is niet beschikbaar als het is gelegen op de wolk .; op de top van dat, laten we niet vergeten dat een groot deel (meerderheid?) van de gebruikers zijn tegenwoordig om gegevens quota gelden. Hoe kan ik een back-up van mijn terrabytes aan gegevens online als ik beperkt tot 60-90-120 of 300 GB per maand? Toen ik mijn quotum overschrijden, de ISP kosten me $ 1-2 + per gig. Ik vind het optische station oplossing veel goedkoper, zelfs als het gebruik van BD’s, die zijn vrij duur.

Het zou een ramp zijn als optische stations niet meer kan worden gekocht bij de computerwinkel. Waarom? Omdat mijn vele jaren van digitale geschiedenis wordt opgeslagen op een enorme stapel van CD’s en DVD’s. Dat is waarom. Brengen die stapel van gegevens in een cloud service zou me elk jaar een fortuin kosten. Het doden van de optische drive is het doden van digitale geschiedenis ook, en ik denk dat geldt voor vele, vele gebruikers.

Ik heb niet gebruikt phsyical discs, zoals DVD’s / CD / Blurays voor meer dan 3 jaar nu, ik bedoel de meeste televisies hebben een bepaalde vorm van USB-ondersteuning, kan ik video’s en media uit mijn Samsung Galaxy S3 te streamen naar mijn TV, kan ik haak mijn laptop op mijn TV etc etc er is echt geen behoefte aan een disc drive niet meer voor mij. Ik gebruik dingen zoals Dropbox (50 GB gratis opslagruimte vanwege mijn S3) een back-up van documenten etc voor werk / studie evenals een kopie te bewaren op een harde schijf, ik heb 4 externe harde schijven en de meeste van mijn belangrijke dingen wordt twee keer een back-up, het is waarschijnlijk ook goedkoper als je krijgt veel meer opslagruimte voor uw geld op een externe harde schijf dan krijg je van het kopen van een groot aantal dvd’s / blurays

Ik deel alleen de een drive op het beest en trek schijven via het netwerk als ik ze nodig hebt op de laptops. (Ik heb ook een externe voor echt hard mislukkingen)

Ik herinner me jaren geleden Larry Ellison de CEO van Sun I beileve zo hard geduwd van cloud-gebaseerde systemen. Dit was in de late jaren 80, en ik herinner me hem zeggen hoe dom het is om te lopen naar een winkel om plastic te kopen met stukjes op wanneer het kan worden opgeslagen in een centrale computer. Ik hou van de meeste hier zou nooit mijn gegevens te vertrouwen naar de cloud! Ik weet dat er geen echte manier om dit te zeggen zonder klonk paranoïde, maar ik sterk geloof dat dit alles is gewoon een andere manier voor de machten die er zijn om ons verder te controleren. De gedachte van het hebben van al uw gegevens “out there” zonder een kopie ergens opgeslagen op uw systeem is verbijsterend! Zo veilig als deze online backup diensten zijn, het is het feit dat je niet in de hand “uw” data periode!

BlueRay zijn de beste manier om een ​​back-up van mijn tienduizenden video’s en foto’s, ik houd een set van de schijf op het werk en thuis !!

Optisch zijn zeer nuttig en mag nooit verdwijnen.

Goed. In veel landen, de beperkte bandbreedte en data caps maken de cloud of streaming services onbetrouwbaar. Bovendien, zelfs in de meest ontwikkelde landen, online services kunnen niet overeen met de Bluray kwaliteit (Full HD beeld, TrueHD 7.1-geluid, 3D en bonus materiaal).

EDIT; Well. In veel van de locaties, de beperkte bandbreedte en data caps maken de cloud of streaming services onbetrouwbaar. Streaming-diensten zijn wereldwijd beschikbaar. Bovendien, zelfs in de meest ontwikkelde landen, online services kunnen niet overeen met de Bluray kwaliteit: het Full HD, TrueHD 7.1 geluid, 3D en bonus materiaal. Dit alles zonder stutering, vertraging of wachttijd.

houden de dvd-station, verliest de hdd voor ssd

Ik moet Ultrabooks verkopen op het werk en het eerste wat ik vraag de mensen is, “wanneer was de laatste keer dat je een cd / dvd gebruikt in uw computer?” Ze altijd toegeven dat ze havnt voor een lange tijd. De enige uitzondering is van films, ik krijg nog steeds DVD’s van Netflix, zodat een optische drive is van vitaal belang. maar dan als iemand nog een optisch station nodig heeft, ze kost slechts $ 40. tenzij je een blu-ray-brander, die nu onder de honderd.

Ook ramen heeft bootable vanaf een USB-stick sinds vista geweest, de tool om een ​​bootable USB-stick te maken is vrij van microsoft. Ik doe het de hele tijd, nieuwe ramen te installeren start tot finish in ongeveer 10 minuten! in vergelijking met 1-2 uur vanaf een schijf!

Apple zuigt toch.

Ik heb een externe draagbare dvd-station (die wordt aangesloten via USB) alleen voor deze reden kreeg.

Woont u aan de oostelijke kust van de Verenigde Staten vindt u dit verontrustend te vinden. Als bedrijven geen muziek of films kunnen verstrekken, omdat ze niet over de middelen beschikken kan ik niet luisteren, omdat ik niet langer muziek-cd’s of films kunt kopen in de toekomst. Ik denk dat dit zal leiden tot meer live muziek evenementen in gemeenschappen, omdat Saas heeft aangetoond dat het niet 100% duurzaam. Sommigen zullen misschien denken goed hoe ga je naar muziek luisteren als je geen macht … Ik heb nog een Sony Walkman cd-speler alleen voor evenementen zoals Sandy, maar ik zal moeten oude muziek oorzaak te luisteren ze willen alle nieuwe dingen te zijn gecontroleerd door hen … ik bedoel kocht in een ecosysteem. Waarom kan het niet alleen een gratis dienst aan de consument in plaats van gedwongen op ons?

Cd’s en dvd’s zijn nog steeds nodig zijn voor de enorme hoeveelheden gegevens die zijn opgeslagen op de miljoenen discs over de hele wereld. Ik weet niet waarom er een ‘push’ om het zo snel doden. Het is nog steeds nuttig zijn voor veel gebruikers. Heb je weggeeft flash drives of harde schijven met de gegevens over aan vrienden en familie? Een schijf is zo goedkoop het is niets om weg te geven aan iemand. En ik zou meer vertrouwen hebben in het herstellen van gegevens van schijf media dan een mislukte solid state drive.

Ik gebruik nog steeds cd’s en dvd’s als een vorm van lange termijn backups voor individuele dossiers. Houd in gedachten dat ik nog software te kopen in de fysieke media.

Internet is te duur en te langzaam stil. Fysieke media is nog steeds een van de beste manieren om grote data te leveren.

Bijvoorbeeld, Stel je voor dat je hebt getraind uw St. Bernard, Bernie, om een ​​doos van drie 8mm voeren; tapes in plaats van een fles cognac. (Wanneer uw disk vol raakt, je bedenkt dat een;. Nood) Deze tapes bevatten elk 7 gigabyte. De hond kan reizen naar uw kant, waar u ook bent, op 18 km / uur. Want wat bereik van afstanden heeft Bernie een; hogere datasnelheid dan een transmissielijn waarvan de data rate (exclusief overhead) is 150; Mbps?

Antwoord; De hond kan 21 gigabyte of 168 gigabits dragen. Een snelheid van 18 km / uur is gelijk aan 0.005 km / sec. De tijd om afstand x km RAVEL is x / 0,005 = 200x sec, waardoor een datasnelheid van 168 / 200x Gbps of 840 Mbps. Voor x <5.6 km, de hond heeft een hoger tarief dan de communicatielijn. De hoogste ononderbroken waterval in de wereld is Angel Falls, gevestigd in Venezuela; Het heeft een totale hoogte van 3212 voet en een duik van 2.648 voeten.