genieten overzichtelijk youtube video te bekijken in de opera met cleantube

Bekijken van video’s op YouTube kan een heel leuk zijn, maar de pagina’s zijn te vol met rommel. Wilt u letterlijk schoon dingen op momenten, dan alles wat je nodig hebt is de CleanTube extensie voor Opera.

Vergelijk hetzelfde YouTube-pagina met CleanTube uitgeschakeld om de hierboven getoonde afbeelding. CleanTube strips letterlijk de pagina schoon van alle troep! In- en uitschakelen van de uitbreiding is zeer eenvoudig … gewoon links klikken op de werkbalk knop in de rechterbovenhoek (groen voor actieve en rood voor gehandicapten).

Opmerking: U kunt ook een aangepaste hoogte opgeven voor YouTube-video’s, indien gewenst, in de Voorkeuren. (YouTube default = 360, CleanTube default = 480)

CleanTube [Opera Extensions]

Hallo, yousabletubefix voor opera biedt dezelfde opties + fix standart videoresolutie + download link; http: //userscripts.org/scripts/show/36453

Een blik is de moeite waard

Leuk uitbreiding; Ik ben zo blij dat het Opera-team besloten om extensies te relase voor Opera :)!

Dank voor het starten om tips voor Opera geven. Ik heb het gebruikt voor vele jaren. Firefox is gewoon zo onhandig en lelijk! Het is net als de Jersey Shore van browsers.

Ondanks zijn bekendheid in de Amerikaanse geschiedenis en folklore, de Pony Express (a speedy-paard op basis postbezorging dienst die California gekoppeld aan het Midwesten Verenigde Staten) geopereerd voor slechts een karige 18 maanden voordat het werd vervangen door de eerste transcontinentale telegraaf-systeem.